Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. június 27. 20:21
Jajj de szeretem ezeket a cikkeket! Én nem bizonygatok semmit, aki nem szereti őket az azt gondol amit akar, mi meg úgyis tudjuk hogy nem azok.
2012. június 27. 20:21
A rajongók jó hogy védik a kedvenceiket. És a videó is félreérthető. De nekem csak annyi jön le, hogy valami mégis csak volt ott. És számomra kicsit sem meglepő, eleve van egy kis bu*is beütésük a srácoknak.
2012. június 27. 20:24
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Andro @ 2012.06.27. 19:44)
Senki sem hallott még a fanservice-ről? Az ázsiai bandák rendszeresen csinálják ezeket a koncerteken, de ez a show része. Úgy csinálnak, minths smárolnának, de az nem igazi, mindössze a rajongók miatt teszik, hogy feltüzeljék a hangulatot.
Én igen bár személy szerint úgy gondolom, hogy nem a közönség hanem sajátmaguk szórakoztatására csinálják. Legyünk őszinték, ez Angliában már nem meglepő. Egy olyan országban ahol az emberek előszeretettel űznek poént a nemekből és nemi hovatartozásból, már nem számít nagy dolognak. El lehet olvasni a hozzászólásokat a különböző angol oldalakon ott fele ennyi ember sem emeli fel a hangját mint itt. Szerintem csak süt róluk hogy szórakoznak és érdekes látni különböző nemzetek reakcióit amiből egyértelműen leszűrhető, hogy Amerika szintjén hóborgunk valamiért ami náluk, az ő körükben természetesnek számít. Nem akarom őket védeni és nem mondom hogy jó amit csinálnak, szerintem csak önmaguk és tesznek mindenki más véleményére.
2012. június 27. 20:26
Ez még mindig téma??
2012. június 27. 20:26
cynty70új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.17. Hozzászólás: 41 Csatolások: 0 Azonosító: 171376 offline |
Még ha nem is szeretném őket akkor sem mondanám hogy ez egy csók volt.Mert eléggé látszik hogy nem
akik azt mondják hogy csók volt azok nézzék meg figyelmesseben a videót hogy nem az volt.
akik azt mondják hogy csók volt azok nézzék meg figyelmesseben a videót hogy nem az volt.
2012. június 27. 20:28
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
most mindenki aztmondja h a rajongók védik őket , de ha most aztmondom pl. hogy selena gomez leszbikus ? akkor jöttök azzal h justin bieberrel jár , ez csak egy példa volt a rajongók mindenkit megvédenek ha az nem jelenti ki h meleg .. de nemhiszem hogy azért becsajozták hogy eloszlassák ezeket a b*romságokat ... -.-" csak odasúgott valamit ennyi ... és aki tudatlan még a megphotoshoppolt képeket is beveszi de mindegy a lényeg hogy nem b*zik azt csáá lehet aki nemszereti nehéz elfogadni , hát ezvan akkor sincs igazuk ;'D
2012. június 27. 20:30
nyakasalfréd1000új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 21 Csatolások: 0 Azonosító: 177657 offline |
Hát.....................necces,necces!!! xD
2012. június 27. 20:34
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Kattah @ 2012.06.27. 20:26)
Ez még mindig téma??
Igen és az is marad szerintem míg el nem tűnnek a süllyesztőben. Szerintem nyissunk tippeldét. Majd jövőre visszaolvasunk.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. június 27. 20:37
pattuskavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.19. Hozzászólás: 215 Csatolások: 0 Azonosító: 123173 offline |
ez nem annyira látszi kezen a viodin, de egy kicsit igen, h. harry nemcsókoljameg és bezsél és niall elfordul :http://www.youtube.com/watch?v=Jaa44coEk_E&feature=related
2012. június 27. 20:38
Lotti27új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 178838 offline |
Úristen, akinek van szeme látja hogy Harry csak súgott valamit Niall-nak. De nem értem miért kell mindent túlmagyarázni..... nincs jobb dolgotok de most komolyan?! szánalmas gyökerek.....
2012. június 27. 20:41
zsoffy9visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.04. Hozzászólás: 261 Csatolások: 0 Azonosító: 160024 offline |
ajjj...annyira egyértelmű hogy csak súgni akart vmit Harry Niallnak-.- de egyből fel kell fújni:D én tudom h nem melegek és sztem elég sokan egyet értenek velem:D a kamra csak pont rosszkor volt rossz helyen:D
2012. június 27. 20:41
Idézet (ophely88 @ 2012.06.27. 20:24)
Én igen bár személy szerint úgy gondolom, hogy nem a közönség hanem sajátmaguk szórakoztatására csinálják. Legyünk őszinték, ez Angliában már nem meglepő. Egy olyan országban ahol az emberek előszeretettel űznek poént a nemekből és nemi hovatartozásból, már nem számít nagy dolognak. El lehet olvasni a hozzászólásokat a különböző angol oldalakon ott fele ennyi ember sem emeli fel a hangját mint itt. Szerintem csak süt róluk hogy szórakoznak és érdekes látni különböző nemzetek reakcióit amiből egyértelműen leszűrhető, hogy Amerika szintjén hóborgunk valamiért ami náluk, az ő körükben természetesnek számít. Nem akarom őket védeni és nem mondom hogy jó amit csinálnak, szerintem csak önmaguk és tesznek mindenki más véleményére.
Én ezen csak azért nem lepődöm meg, mert hozzá vagyok szokva a japán és koreai bandák fanservice-eihez. Látszik, hogy mű, mégis a rajongók elalélnak tőle. És mint mondtam, hozzátartozik a showhoz.
Másrészt, én nem szexuális beállítottság szerint ítélek meg valakit. Igazából ezt a bandát nem is ismerem, nem védem, nem támadom őket, mindössze elmondtam a véleményem.
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 27. 20:43
már bocsánat de én úgy nézem mintha mondott volna valamit harry nailnek tehát nem hiszem hogy az egy csók akart lenni...
2012. június 27. 20:44
NooiMoúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.02. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 170457 offline |
Az ilyenekből rohadtul elegem van már! -.- Egyik se meleg, mindegyiknek volt már barátnője!!! És nem értem minek kell fikázni őket! Én se szeretem se a The Wantedet, se Justin Biebert, és Sp-t se, mégsem állítom hogy melegek. -.-'''' Ha nem jönnek be, nem kell őket hallgatni+ Ennyi!!
2012. június 27. 20:47
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline |
Csak súgott neki valamit!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.