Idézet (Andro @ 2012.06.27. 20:41)
Én ezen csak azért nem lepődöm meg, mert hozzá vagyok szokva a japán és koreai bandák fanservice-eihez. Látszik, hogy mű, mégis a rajongók elalélnak tőle. És mint mondtam, hozzátartozik a showhoz.
Másrészt, én nem szexuális beállítottság szerint ítélek meg valakit. Igazából ezt a bandát nem is ismerem, nem védem, nem támadom őket, mindössze elmondtam a véleményem.
Másrészt, én nem szexuális beállítottság szerint ítélek meg valakit. Igazából ezt a bandát nem is ismerem, nem védem, nem támadom őket, mindössze elmondtam a véleményem.
Nem is szabad azok alapján elítélni bárkit is, jól teszed. Hagyd rájuk, akármilyen okból is, hadd csinálják, majd megtanulják a saját kárukon hogy ezzel nem lehet viccelődni. Úgy járnak majd mint a The Wanted, akik azt mondták X-tinára hogy b_tch, ők már megtanulták hogy nem Angliában vannak már vagy nem is olyan helyen ahol ezt az emberek elnézik, túl híresek ahhoz, hogy ilyet mondjanak vagy így nyilatkozzanak- Majd ez a csapat is rájön ha megüti a bokáját hogy egy előadásnak nem erről kellene szólnia de még túl fiatalok ahhoz hogy ezt megértsék és senki nem ül le velük megvitatni hogy gyerekek, ez itt nálunk elmegy de máshol lehurrognak titeket ezért vagy ilyet nem szabad hírességként csinálni mert úgy tűnik majd, hogy direkt csinálod, a nézők szórakoztatására vagy alapból nem csinálunk ilyet mert ez show elem és ne ereszkedjetek le a többi istentudjahonnan érkező, rossz vagy szembetűnő magatartással berobbanni akaró énekes wannabek közé. Én ismerem a kínai és japán módszert, hallottam már róla. Kinek a pap, kinek a papné, nálam nem gyere be amit csinálnak sem ők, sem az 1D de feleslegesnek tartom elítélni őket csúnyaszóval.