Idézet (kismano2 @ 2012.06.27. 21:10)
Kedves LoveNessa!Gratulálok!
Először is One Direction fan létedre,hogy tudsz ilyen cikket írni?Másodszor, látszik,hogy Harry Niall fülébe súgott valamit, szóval erről ennyit.
Először is One Direction fan létedre,hogy tudsz ilyen cikket írni?Másodszor, látszik,hogy Harry Niall fülébe súgott valamit, szóval erről ennyit.
Igen szeretem őket, és megírtam egy cikket róluk. Ennyi. Írtam benne olyat hogy szerintem b*zik vagy valami? NEM! Címnek sem ezt írtam. Direkt nem akartam használni ezt a szót, de a szerkesztőség valószínűleg jobbnak látta és átírta. Felhoztam azt is, hogy Zaynnek, Liamnek és Louisnak van barátnője, Niall Demivel kezd ismerkedni és Harry is folyton a nőügyeivel szerepel a médiában. Én egy jót nevettem a videón meg a kommenteken amiket olvastam, mert tudom, hogy nem azok, és csak Niall fülébe súgott valamit Harry és csak azért hajolt közel, mert lehetetlenség egy koncert kellős közepén meghallani ha valaki mond valamit valakinek. Nem kell mindent véresen komolyan venni emberek Mindenkinek joga van, hogy meglegyen a saját véleménye, akármi is az, ezt elismerem és elfogadom. De akik meg leb*ziznak valakit akit nem szeretnek, nem is ismernek és nem tudnak róla semmit csak látnak róluk valami képet vagy videót ahol hülyéskednek és félreérthető dolgok sülnek ki belőle, vagy összeszerkesztenek képeket azok meg gyerekesek! Amúgy meg ha valaki a saját neméhez vonzódik, akkor mi van? Neil Patrick Harris is a férfiakat szereti, mégis milliók szeretik, mert fenomenális színész. Ők pont lesz*rják a nemi identitását. Persze vannak olyanok is akik ezért elpártoltak tőle, de azok megint idióták.
Amúgy meg az újságírás lényege pont ez...
Én is sok olyan színészt, énekest szeretek akit sokan nem és pont letojom, hogy ki mit gondol róluk. Régebben én is felhúztam magam az ilyen antifanokon, de ahogy egyre idősebb lettem nem érdekelt, hogy ki mit gondol. A lényeg, hogy én szeretem őket, a többiek véleménye meg nem érdekel.