Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. június 27. 16:42
100%-ig nem vagyok benne biztos mert ugye nem ismerem őket személyesen, de szerintem nem melegek!
2012. június 27. 16:43
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Hát én besz*rok, komolyan. Annyira tudom unni, hogy mindenki azt mondja rájuk, hogy melegek. És, ha így van? Bár hozzáteszem, érdekes lenne, ha így lenne, mert, ahogy a cikkben említve is van, volt dolguk már nőkkel. Mindnyájuknak van/volt barátnője, szóval nem értem, hogy ez még miért téma. Azért, mert elengedik magukat és szórakoznak? Szerintem százszor jobb, mintha úgy csinálnának mindent, mint egy robot. A videó valóban félreérthető, de ettől függetlenül nem kell egyből rosszra gondolni. Harry valamit mondani szeretett volna Niall-nek, ő pedig túl gyorsan fordult meg és rosszul jött ki a lépés, előfordul. Bár én tartom, hogy, aki jobban ismeri őket, az tudhatná, hogy ennél sokkal félreérthetőbb dolgokat is csináltak már. És én pont, hogy ezért szeretem őket, mert hülyék. De egyesek tényleg ilyen komolyan vesznek mindent? Itt most nem a videóról beszélek, hanem úgy alapjában véve. Gondolok itt arra, hogy egymást fogdossák a színpadon. Legalább visznek valami hangulatot a koncertekbe. Meg különben is fiatalok, szeretnek szórakozni. Szóval mondom, nem értem miért kell őket egyből melegnek titulálni. Talán először a dolgok mögé kellene nézni és utána ítélkezni..
Így pluszba pedig még hozzátenném, hogy Harry-t kérdezgették twitteren az esetről, mire ő így válaszolt: "no, I was talking to him and it looked like we got freaky.."
Így pluszba pedig még hozzátenném, hogy Harry-t kérdezgették twitteren az esetről, mire ő így válaszolt: "no, I was talking to him and it looked like we got freaky.."
2 felhasználónak tetszik:
Sugarbabes,
twilightgirl0910
2012. június 27. 16:43
Uh durva.. nagyon jó hogy a kamera elfordult..de ezt csak azok tudhatják akik a koncerten ott voltak.
2012. június 27. 16:45
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
tegye mindenki jó minőségre,nagyítsa ki és jól látszik hogy Harry valamit mondott Niallnek.
2012. június 27. 16:45
nessagirl95visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.29. Hozzászólás: 136 Csatolások: 0 Azonosító: 128344 offline |
csak odasúgott valamit, nem kellene mindent félreérteni...
2012. június 27. 16:47
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Nem melegek!!!!!!!!!Harry csak Niall fülébe súgott vmit!
2012. június 27. 16:47
Ez nagyon durva!
Sose szerettem az 1D-t és nem is fogom, de uhh... Mondjuk már ezer éve sejtettem valamit!!
Sose szerettem az 1D-t és nem is fogom, de uhh... Mondjuk már ezer éve sejtettem valamit!!
2012. június 27. 16:49
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
Ha csókolóztak volna, mért pont a koncert közepén amikor mindenki látja? -.- istenem olyan retardált emberek vannak.-.-
2012. június 27. 16:50
Amber Angel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.15. Hozzászólás: 739 Csatolások: 58 Azonosító: 143336 offline |
Szerencsére a kamera nem fordult el akkor, így tisztán látható, hogy csak a fülébe súgott valamit. Nem tudom, miért kell azt találgatni róluk, hogy a saját nemükhöz vonzódnak.
2012. június 27. 16:52
Netti35visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 214 Csatolások: 0 Azonosító: 171275 offline |
NEM ÉRDEKEL! NEM ÉREDEKEL, hogy meleg és smárolnak vagy csak sugnak valamit a másiknak. NEM ÉRDEKEL, hogy az egyik méregdrága kocsit vett. NEM ÉRDEKEL, hogy a a másik 50 éves nőkkel jár/járt. NEM ÉRDEKEL, hogy a harmadik ezzel meg azzal jött össze!!!! NEM ÉRDEKEL a one direction. Minden kedves cikk írót megkérek itt és most, hogy ne csináljunk a starity.hu-ból onedirection.hu-t. Ez az oldal a össze közismert embernek jött létre, nem csak a one directionak. Arra ott vannak a fórumok és fanpagek!!
2012. június 27. 16:53
CSAK BELESÚGOTT A FÜLÉBE. istenememberek, mit kell folyton gyalázni őket.... hisz csajaik vannak,már hogy a francba lennének buzik?!? fúúú......
2012. június 27. 16:54
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
És erre egyesek csak most ébrednek rá? XD Napnál is világosabb,hogy melegek,én már akkor tudtam amikor megláttam az egyiket abban a szűk,piros gatyában XD Nem vennék mérget arra,hogy itt smároltak (azt majd kamerák mögött xD) de most melyik fiú súg a fülébe valamit a másiknak?
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.