Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. június 28. 17:07
bestiakSweet and Sticky |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 07.03.11. Hozzászólás: 6373 Csatolások: 68391 Azonosító: 25642 offline |
A legtöbb fiúbandában voltak és vannak is a meleg tagok...De legtöbször,csak évek múlva derül,ki,mikor a banda már elért egy valamire is való színvonalt,ismeretséget és eladtak több millió lemezt! Miért lenne itt is másként?!
2012. június 28. 17:38
Megint egy félreérthető pillanat, jajjj ez már annyira fárasztó. Gyerekes, hogy miket találnak ki az 1D tagokról.
2012. június 28. 17:38
Lady_Fibyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.23. Hozzászólás: 19 Csatolások: 0 Azonosító: 156269 offline |
Az, hogy az utálkozók (akiknek a többségének nem is csak az a baja, hogy nem tetszik nekik a zenéjük, vagy nem szimptaikusak nekik, hanem egyszerűen féltékenyek) egy súgásból rögtön csókot hoznak ki, szánalmas. Egyszerűen mást sem lehet erre mondani, csak hogy szánalmas, főleg, hogy, aki a videót csinálta, az is aláírta, hogy Harry csak súgott valamit Niall fülébe, csak Niall épp odafordult, mikor Harry súgott, úgyhogy úgy nézett ki, mintha közelednének egymás felé, de ha valaki jobban megfigyeli a videót, látni lehet, hogy Niall szinte rögtön elkapja a fejét. Arra meg, hogy minden fiúbandában vannak melegek, ebbe miért ne lennének csak annyit tudok reagálni, hogy Louisnak, Zaynek és Liamnek is van barátnője, Niall randizgat Demi Lovatoval, és Harry pedig a húsz évvel idősebb nők iránti vonzalmáról híres...
2012. június 28. 17:46
Látszik hogy ez nem volt csók de attól még undorító az hogy egymás nemi szervét fogdossák (legalábbis csak Harry XD) forrás:silenc
2012. június 28. 18:38
Beka00új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.24. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 174155 offline |
szerintem ez hülyeség nekem is van egypár olyan fotóm amin úgy látszik mintha a barátaim egymást fogdosnák de ez nem törtét meg amúgy meg akik direction fanok azok tudják az igazságot és ez a lényeg
1 felhasználónak tetszik:
diosjennifer2
2012. június 28. 18:47
vampirediaresúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 175579 offline |
Most éppen nincs kit fikázni így kezdik szopatni a 1D-t.
Egyébként meg mi van akkor, ha buzik? A zenéjük jó és nekem ennyi elég.
Egyébként meg mi van akkor, ha buzik? A zenéjük jó és nekem ennyi elég.
2012. június 28. 18:54
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline |
hát és ha melegek? akkor meg mi van? kit érdekel. látjátok nem jó a sztároknak minden hülyeséget kitalálnak róluk, de amúgy nem melegek. és ezt is miért kellett kirakni. hülyeség:)
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. június 28. 19:07
Fédiúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 178914 offline |
Nem hinném,hogy azok lennének. Sokan csak azért tartják őket melegnek mert jól néznek ki plusz még a hangjukra & arra irigykednek hogy a világon több 10.000 tinilány őket szereti!!!!!
2012. június 28. 20:22
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
Szerintem, nem csókolta meg. Harrynek nem rég volt barátnője. Nem tudom, mi jó az utálkozó anti fanoknak abban, hogy ezzel piszkálják a srácokat. Harry, csak súgott valamit Niall fülébe. Ennyi. I love Harryy
2012. június 28. 20:23
Basszus. Nem igaz! Le lehetne állni végre! Mindenkinek! Komolyan mondom, arra még senki sem gondolt, hogy esetleg egy hatalmas koncerten ahol a zene mellett a rajongók is üvöltöznek csak úgy lehet kummunikálni, hogy közelebb ahjolnak egymáshoz?! Harrynek meg hány csajt kell még ahhoz medöntenie most őszintén, hogy végre ne mondják rá, hogy buzi?! Másszor pedig miért kell azonnal lebuzizni azokat akik fiú létükre törődnek azzal, hogy hogy néznek ki?! Lehet, hogy én vagyok a hülye, de mondjon már nekem valaki egy értelmes indokot arra, hogy mi a fenéért lennének buzik?!
2012. június 28. 20:50
One direction fan xdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 173049 offline |
Encyh
Én is ezekre a kérdésekre várnám a választ !!
Én is ezekre a kérdésekre várnám a választ !!
2012. június 28. 20:52
One direction fan xdúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.09. Hozzászólás: 33 Csatolások: 0 Azonosító: 173049 offline |
Meg amúgy is ha buzik lennének (bár nem azok) akkor szerintem lenne annyi eszük,h ne egy koncerten csókolozzanak ._."
2012. június 28. 21:11
puppymore.Lvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.02. Hozzászólás: 350 Csatolások: 0 Azonosító: 132435 offline |
hagyjátok már őket békén, ez nem igaz
Fogjátok fel,hogy nem melegek,EGYIK SEM..!
még a videóba se látszik semmi.. -.-" senkinek semmi bizonyítéka.. de mire is lenne? vannak barátnőik.. komolyanmár xD
Fogjátok fel,hogy nem melegek,EGYIK SEM..!
még a videóba se látszik semmi.. -.-" senkinek semmi bizonyítéka.. de mire is lenne? vannak barátnőik.. komolyanmár xD
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.