Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. június 28. 21:45
Hát amikor megláttam a képet, azt hittem hogy igaz a hír, de miután megnéztem a videót tuti, hogy pletyka . Csak a néhány vak kedvéért megírom, hogy ha látjátok, Niall pont elfordítja a fejét, mielőtt a kamerázó elfordítja a kamerát-telefont.
2012. június 28. 21:52
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Ne röhögtessetek már. Mindig ilyenek voltak, tényleg olyan videók és képek vannak, amik láttán az ember elgondolkodik, hogy most mi is van, de ennyi. Egyszer Zayn mondta, hogy baromkodtak Liammel és végén csókoloztak, de csak egy vicc volt. Háromnak van barátnője, Niall ódákat zeng Demiről, Harry meg mindig arról volt híres, hogy imádja a csajokat. Vagy az esetében a nőket. Egyértelmű, hogy csak oda súg Niall-nak valamit, nem kell túlragozni. Ez a téma már Justin Biebernél is röhejes volt.
2012. június 28. 21:54
Ssszabinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 178255 offline |
nem melegek az biztos,de nyílván észreveszik az ekörül folyó vitákat amikkel csak többen beszélnek róluk...jóhogy kihasználják és rátesznek egy lapáttal szóraakozásból (célzok itt a képekre amiket betettetek a hozzászólásokba)
ez pedig nem csók volt...csak utána kellett volna nézni
ez pedig nem csók volt...csak utána kellett volna nézni
2012. június 28. 23:03
Dyxaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 8 Csatolások: 0 Azonosító: 178936 offline |
Úristen.
ezek nemnormálisak..-.-" hogy lehet olyan hülye valaki hogy ezt beveszi hogy csók volt? a videón jól látni hogy nem volt semmi csak félreérthető volt egy kicsit. meg szerintetek a nagy közönség előtt megcsókolták volna egymást? csak magukat mocskolták volna be. -.-"
ezek nemnormálisak..-.-" hogy lehet olyan hülye valaki hogy ezt beveszi hogy csók volt? a videón jól látni hogy nem volt semmi csak félreérthető volt egy kicsit. meg szerintetek a nagy közönség előtt megcsókolták volna egymást? csak magukat mocskolták volna be. -.-"
2012. június 29. 00:11
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline |
egyértelműen nem volt csók! aki ezt rosszul látja menjen el szemészetre, mert súlyos gondjai lehetnek..Harry jözel hajolt hozzá, hogy hallja,a mit mondani akar neki, és elmondta, majd Niall odanézett oldalra:D
2012. június 29. 01:07
VampireBellaVilágegyetemista |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.24. Hozzászólás: 1918 Csatolások: 364 Azonosító: 162606 offline |
Ez nem jelenti azt hogy melegek a Mcflyosok is szoktak ennél sokkal durvábbakat is csinálni a színpadon pedig mindnyájuknak van barátnője sőt Tomnak felesége
2012. június 29. 09:06
piamiaa:képzeld tisztában vagyok vele hogy a photoshoppal bármit lehet átszerkeszteni!Amúgy meg ezt a képet nem is én találtam hanem egy felhasználó silenc tette be a hozzászólásába mert úgy gondolta hogy a témához illik.És én is beletettem a hozzászólásomba.
2012. június 29. 09:37
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline |
BIZTOS NEM!!Aki azt állítja,hogy csók volt az féltékeny és kész!!
2012. június 29. 09:40
Claudyaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 166275 offline |
ez tuti hogy nem csók volt Niall pont úgy fordult oda na istenem látszik hogy véletlen volt és tuti nem buzik...még attól sem ha adnak puszit egymásnak..miért ti nem adtatok még puszit a barátnőiteknek vagy anyukátoknak??és nem vagytok attól lezbik...ők sem buzik..
különben NIALL énekel...<3
különben NIALL énekel...<3
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.