Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. július 01. 14:00
Adrika9200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 178504 offline |
Nem ismerem őket egyátalán, csak pár számukat hallásból...nem tudom kik vagy mik de biztosan nem csók volt ami a két fiú között történt. Lehetett látni hogy csak odasúgott neki az egyik. Csak hát igen féreérthető:-)
Aztán hogy melegek-e vagy sem azt nem tudom, de hogy őszinte legyek az már az ő dolguk és biztosan nem igy fogják nyilávnosságra hozni.
Aztán hogy melegek-e vagy sem azt nem tudom, de hogy őszinte legyek az már az ő dolguk és biztosan nem igy fogják nyilávnosságra hozni.
2012. július 01. 14:30
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Én csak azt nem értem, hogy a rajongók miért akarják ennyire bizonyítani, hogy nem melegek. Mármint, ha én szeretném a zenéjüket, akkor nem zavarna az, hogy éppen most a férfiakhoz vagy a nőkhöz vonzódnak, attól a zene nem fog változni, ugyanez áll a színészekre, stb. is. Ha azok, azok, az ő dolguk, nekem ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb. És ugyanezt állítanám akkor is, ha valamelyik kedvencemről derülne ki bármi ilyen dolog...
2012. július 01. 14:41
BlueSagevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 167348 offline |
Vagy hatszor tuti visszatekertem:D Szerintem súgott valamit, mivel még beszél is hozzá mielőtt odahajolna...Szerintem ez lehetett, meg amúgyis, ki az aki nem meleg, és több ezer ember előtt meg megpuszil egy fiút? Senki. Amúgymeg nothingcanstopme Azért mondjuk mindig azt, mert azaz igazság. Nem mindegy mihez vonzódnak, persze elfogadnánk, csakhogy ők ezt nem publikálták, csak pletykák, és barátnőjük is van. És mindig mondják hogy nem azok, nem is azok, de ezt az utálók nem hiszik el, ezért mi is mondjuk, hiszen nekünk nem jó az, ha a kedvencünket támadják! Ennyi.
2012. július 01. 16:04
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
nothingcanstopme : Azért, mert megvédjük a kedvenceinket, jelen esetben Harry-t, és Niallt.
Mert az elég rossz, amikor valaki lebuzizza, azt akiket szeretünk, rajongunk értük.
Mert az elég rossz, amikor valaki lebuzizza, azt akiket szeretünk, rajongunk értük.
2012. július 01. 20:23
team elenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 170506 offline |
hát meleg buzzik is
2012. július 01. 20:40
nem tudom.... Tényleg félreérthető a helyzet, de fingom nincs...
2012. július 01. 21:28
Cukormókus99visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.11. Hozzászólás: 141 Csatolások: 0 Azonosító: 177617 offline |
Jó van egy két bizar kép de ez nem azt jelenti hogy melegek
2012. július 02. 08:56
Barbara 98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.22. Hozzászólás: 480 Csatolások: 0 Azonosító: 162448 offline |
Már kicsit idegesítő hogy mindenki melegnek hivja őket!Nem azok! Szerintem példa mutató hogy a fiuk is tudják igy szeretni egymást!Én ezért irigylem is őket hogy enyire jo barátok letek igy öten!Itt egy Nouis pillanat nézd meg és utána mond hogy melegek!Holott látható hogy csak nagyon összetartanak hisz gondaljatok bele turné alatt ők teljesen egyedül, távol vanak az othonuktol muszáj hogy feltétlen bizanak egymásban!! http://www.youtube.com/watch?v=ddiK8kxz1qc
2012. július 02. 10:08
Idézet (nothingcanstopme @ 2012.07.01. 14:30)
Én csak azt nem értem, hogy a rajongók miért akarják ennyire bizonyítani, hogy nem melegek. Mármint, ha én szeretném a zenéjüket, akkor nem zavarna az, hogy éppen most a férfiakhoz vagy a nőkhöz vonzódnak, attól a zene nem fog változni, ugyanez áll a színészekre, stb. is. Ha azok, azok, az ő dolguk, nekem ettől nem lesz sem jobb, sem rosszabb. És ugyanezt állítanám akkor is, ha valamelyik kedvencemről derülne ki bármi ilyen dolog...
George Michael is meleg, mégis imádom a zenéjét, például, szóval..
2012. július 02. 11:55
lehet hogy félreérthető ,de szerintem csak a fülébe súgott valamit
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.