Melegek lennének a One Direction tagjai?
2012. június 27. 17:21
linna♥ Brian&Justin ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.03. Hozzászólás: 4901 Csatolások: 0 Azonosító: 164721 offline |
Innen látom, hoogy csak súgot vmit. A legtöbb kommentelő úgy nézem életében nem csokolózott még rendessen ( szájrapuszi nem ugyanaz. ) . Nem baj egyszer mindenki felnől majd agyilag olyan szinthre, hogy lássa mi micsoda is.
KlaNikvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.01. Hozzászólás: 142 Csatolások: 1 Azonosító: 135503 offline |
Ez most komoly?Nem tudott a cikk szerkesztője jobb dolgot kitalálni mint egy már rég lejárt dolgot felhozni?Nem, ők nem melegek szimplán Harry súgni akart valamit Niallnek, de a képből azért sem látszik annyira mert nem 3D-s, ezáltal nem lehet mindent tisztán látni.Aki pedig nem hiszi el az ne higgye, de még ha azok is lennének nekünk semmi közünk nincs hozzá.Az ő életük és kész.
izééé.... meg kell nézni eredetiben.. ott kiderül de nem hiszem, hogy melegek lennének.. bár én sem szeretem őket.. de naaaa... színpadon csak nem xdd
2012. június 27. 17:22
réku storanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.14. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 177818 offline |
színvonalas starity cikk megint
1 felhasználónak tetszik:
twilightgirl0910
2012. június 27. 17:24
Edeee...visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.31. Hozzászólás: 497 Csatolások: 0 Azonosító: 166310 offline |
Nem tudom ,de ha valaki bekerül a show bizniszbe arról előbb vagy utóbb azt kezdik híresztelni ,hogy meleg ... Ami szerintem GUSZTUSTALAN dolog , hiszen akár melegek , akár nem , aztse írják meg valakiről ,hogy heteró ... Szóval ha melegek is lennének (amit kétlek) akkor is csak az ő dolguk lenne ...
2012. június 27. 17:24
XaverBieberúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.05. Hozzászólás: 46 Csatolások: 4 Azonosító: 146629 offline |
nem volt csók csak súgott valamit mert Niall egyből elfordította a fejét..
2012. június 27. 17:25
És ha azok akkor mi van? Összedől a világ? De szerintem eléggé kevés esély van arra, hogy azok lennének mivel Niall-nek alakulóban van egy kapcsolata. Meg mi van akkor ha megpuszilta? Had tegye. Jó, hogy nem abból szűrik le azt, hogy "melegek", hogy egymást tapizzák és had ne soroljam még mit csinálnak. Szerintem nem kéne azonnal ujjal mutogatni rájuk.
1 felhasználónak tetszik:
Lady Suzy
2012. június 27. 17:26
alexbandúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 74 Csatolások: 28 Azonosító: 151578 offline |
Egyet értek x Maite_Sandra x -el jól láthatóan súg valamit neki, látszik is ahogy Niall elfordítja a fejét! Ezt lehetetlen nem észre venni, aki mást mond, az vagy vak, vayg magát áltatja. Mellesleg az 1D többi tagja csak nevetett volna a dolgon, mert ŐK EGYÉRTELMŰEN A NŐI NEMHEZ VONZÓDNAK!
2012. június 27. 17:28
hát én ehhez már csak annyit tudok szólni, hogy aki nem bírja az 1D-t az melegeknek látja őket.. akik viszont igazi Directionerek azok tudják, hogy nem azok, hanem csupán jó haverok és van, hogy koncert közbe oda kell menni a másikhoz és oda kell SÚGNI azt, amit közölni akarok, mert nagy a ricsaj.-.- szal pff.-.-
2012. június 27. 17:29
Én is csak ennyit tudok írni :')
2012. június 27. 17:30
XParty_XDankaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 168564 offline |
csak súgot valamit a fülebé, most rögtön az lesz belől jajj csók volt, jajj te is láátad niall és harry csókolózott pedig nem, csak valamit súgot neki! ennyi azt kész! :@
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.