Megtámadták a rajongók a One Direction tagjait
2012. június 28. 09:52
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
nem értem még mindig mit birnák ennyire rajtuk x___x" megértem, hogy rajongók, én is oda vagyok pár sztárért, de ez már tulzás :'))
2012. június 28. 09:59
elizacullenvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.27. Hozzászólás: 110 Csatolások: 15 Azonosító: 166011 offline |
Én hozzájuk sem mernék érni nemhogy bántani őket:cc
2012. június 28. 10:10
Ez egyszerűen borzalmas! Én imádom őket és már csak azért sem szeretném, hogy féljenek. Nem értem miért jó nekik az, ha szétszakítják Liam pulcsiát... Bekereteztetik és kirakják a falra?
2012. június 28. 10:10
grétaa98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.14. Hozzászólás: 620 Csatolások: 0 Azonosító: 160576 offline |
Szegény Niall. ez kicvsit durva mondjuk hogy Liam pulcsiját eltépték Niall arcát meg kikarmolták.
_ToTo_ nem értek veled egyet nem is ismered őket és nem is tudsz róluk jóformán semmit ahhoz képest azt mondod hogy szívesen fejbe rúgnád őket.Ez nekem kicsit érdekes!!
_ToTo_ nem értek veled egyet nem is ismered őket és nem is tudsz róluk jóformán semmit ahhoz képest azt mondod hogy szívesen fejbe rúgnád őket.Ez nekem kicsit érdekes!!
2012. június 28. 10:22
Szegény Niall meg Liam Még jó hogy nem tettek bennük semmi kárt az -őrült- rajongók!
2012. június 28. 10:24
Nem értem. Ha annyira imádják a lányok ezeket a fiúkat.. akkor mi a jóságos istenért bántják őket? Jobb lesz nekik attól ha szétkarmolják a szerencsétlen fejét, vagy hogy letépik a ruhájukat? Jesszusom, az emberek ostobábbak mint gondolnám..
2012. június 28. 10:28
Starlight98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.12. Hozzászólás: 195 Csatolások: 0 Azonosító: 177650 offline |
Ez a Niall hogy fél a rajongóitól
2012. június 28. 10:29
Megtudom érteni Naill-t miért szorult ökölbe a keze..
2012. június 28. 10:33
Hát kedves rajongók , Ti csak félelmet keltetek a fiúkban !
2012. június 28. 10:34
_ToTo_Cinikus kritikus |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 05.03.01. Hozzászólás: 12522 Csatolások: 11645 Azonosító: 4133 offline |
Idézet (grétaa98 @ 2012.06.28. 10:10)
Szegény Niall. ez kicvsit durva mondjuk hogy Liam pulcsiját eltépték Niall arcát meg kikarmolták.
Tudom róluk, hogy mind olyan bénák voltak, hogy kiestek volna a tehetségkutatóműsorból, de a menedzserek és producerek megint bepaliztak titeket és rátok sózzák őket, mert jajdecukik - ennél kicsit több kellene a showbiznisz világába, mint hogy dehelyes valaki. Lehet, hogy te kivülről fújod melyik hányéves vagy mikor van s zülinapja és mekkorát szarik reggelente, de ez kit érdekel? Nem erről szól sem egy lemez, sem egy dal, sem egy koncert - ti meg avval vagytok elfoglalva ami nem fontos, mert ezt préseli az agyatokba a média. Most még nem, majd pár év múlva megértitek miről dumálunk itt nektek sokszor. Nem a dalokat adják el nektek, hanem a srácokat és ez tragikus. Én ha hallgatok egy zenét, eldöntöm, hogy tetszik vagy sem és teszek rá hogy néz ki aki énekli, ti meg fordítva vagytok bekötve agyilag, ha csak hallanátok és nem látnátok a videókat, oda sem figyelnétek rájuk. Ez a helyzet.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.