Megtámadták a rajongók a One Direction tagjait
2012. június 28. 18:53
Zsu14 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.18. Hozzászólás: 1095 Csatolások: 1370 Azonosító: 151326 offline |
Hat szegenyek azert nem lehet oket irigyelni az ilyen helyzetekbe,a rajongok is lehetnenek mar kicsit komolyabbak es visszafogotabbak,beerhettek volna egy autogrammal is amit feltetelezek,hogy a fiuk szivesen is adtak volna.
2012. június 28. 19:06
szandra50új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 76 Csatolások: 0 Azonosító: 161137 offline |
Szegények ilyet hogy lehet tenni ? Én is imádom őket de ez azért túlzás h még Liam pulcsiját is eltépik vagy h Niallnek belemarnak az arcába. Én nem csodálnám h ha valamelyikük valakinek viszzaütne.
2012. június 28. 20:00
Miss Britneyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.16. Hozzászólás: 170 Csatolások: 22 Azonosító: 155633 offline |
szegények...://
ez már beteges rajongás! szörnyű..
ez már beteges rajongás! szörnyű..
2012. június 28. 20:23
Niall nagyon kemeny azon a kepen ) DE ez mar tenyleg sok...eleg erdekesen mutatjak ki a rajongasukat...de mind1,lenyeg hogy nem serultek meg
2012. június 28. 20:25
Na jó imádom őket én is, de ez már azért nekem is sok.:SS szegények.
2012. június 28. 20:38
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
EZ BETEGES ... énis szeretem őket de ha meglátnám őket valahol nemkezdenék el kiabálni és karmolnám meg őket , a pulcsijukat se tépném szét atyaég .. -.-
2012. június 28. 21:17
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline |
Nem csodállom,hogy már ennyire "nem bírja" a rajongókat Niall..már picit sok amiket művelnek.. :/
Szeretem,őket én is nagyon is,de az hogy már megkarmoljam vagy szét tépjem a pulcsijukat ez már durva lenne..
Szeretem,őket én is nagyon is,de az hogy már megkarmoljam vagy szét tépjem a pulcsijukat ez már durva lenne..
2012. június 28. 21:36
piamiaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.21. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 178301 offline |
Ez már tényleg beteges..nem hiszik el a rajongók, hogy ezzel az örkös, sikítozással, vadulással, megőrüléssel, és eszeveszett hadonászással csak furcsán néznek rájuk a fiúk, hiszen nem egy 1D-s videóban láttam az arcukat, mikor meglátták, hallotak a fülsiketítően visító csajokat. Én nem azt mondom, mert én is tuti, hogy valamilyen szinten elveszteném a fejem, ha meglátnám őket az utcán, de azért ez már túllép minden határt.
Ahelyett, hogy csak szép csendesen, vigyorogva, és aranyosan odamennének hozzájuk, hogy heló szeretnék egy autogrammot, meg egy fényképet, aztán cső..
És nem kéne elkezdeni megőrülni, tépkedni, karmolni, és tampont (!) dobálni a fejükre, meg egyéb más helyekre..
Ezek már tényleg nem rajongók, hanem valami megvadult állatok..erre csak ennyit tudok mondani. Amúgy szerintem a fiúk is sokkal jobban értékelnék, ha aranyosak lennének a rajongók és nem elmebeteg, pszichopaták...nekem ez a véleményem.
Ahelyett, hogy csak szép csendesen, vigyorogva, és aranyosan odamennének hozzájuk, hogy heló szeretnék egy autogrammot, meg egy fényképet, aztán cső..
És nem kéne elkezdeni megőrülni, tépkedni, karmolni, és tampont (!) dobálni a fejükre, meg egyéb más helyekre..
Ezek már tényleg nem rajongók, hanem valami megvadult állatok..erre csak ennyit tudok mondani. Amúgy szerintem a fiúk is sokkal jobban értékelnék, ha aranyosak lennének a rajongók és nem elmebeteg, pszichopaták...nekem ez a véleményem.
2012. június 28. 22:08
Rekahhhяεçкłεѕѕ™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.06. Hozzászólás: 2997 Csatolások: 15 Azonosító: 124407 offline |
Nem tudom mi a fenének van bekarikázva a keze, nem azért tartja úgy, mert ideges, hanem véletlenül, legalábbis én annak látom.
Amúgy szerintem annyi lehetne egy lányban, hogy tudja hol a határ. Az oké, hogy megörülsz egy személyért, de ha már kárt teszel benne, az nem rajongás, hanem betegség. D
e ezt el kell viselni, ha sztár vagy, belőlük jön a pénz.
Amúgy szerintem annyi lehetne egy lányban, hogy tudja hol a határ. Az oké, hogy megörülsz egy személyért, de ha már kárt teszel benne, az nem rajongás, hanem betegség. D
e ezt el kell viselni, ha sztár vagy, belőlük jön a pénz.
2012. június 28. 22:25
girl30új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 178761 offline |
Hát ez nagyon gáz..persze ha én ott lettem volna én is nagyon örültem volona de nem annyira h letépem a pulcsiát liamnek meg niall arcát megkarmolom ...ez már nem rajongás hanem erőszak bammeg..mondjuk gáz ha a testőrők nem tudják leszedni őket..:/ nade ez csak hab a tortán..xDDSZÁNALMAS:)
2012. június 28. 23:58
Hailie95Ani_1D |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 7221 Csatolások: 0 Azonosító: 158900 offline |
Annyira sok rajongó nem tudja hol a határ...én sose csinálnék ilyet. Nagyon izgulnék, de még csak a sikítást is magamba tartanám,sztem az se normális annyira. Nem hogy örülne,h ott vannak, meg fényképezné őket, nem...neki több kell, és csak saját magát égeti le a kedvence előtt. A fiúk az ilyen lányokat nem szeretik,és ilyenekkel sose randiznának. Azért meg kéne fékezni magukat,és légteret adni szerencsétleneknek, nem mint a birkák..
2012. június 29. 00:12
nem értem hogy miért nem lehet őket békén hagyni .. ők is normális emberek nagy tehetséggel.nem értem hogy ők ezt elbírják képzelni hogy ha velük lenne ez és az arcukat szét karmolják vagy a pulcsijukat eltépik?
nagyon szánalmas...
nagyon szánalmas...
2012. június 29. 00:15
Amy..visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 395 Csatolások: 0 Azonosító: 178850 offline |
ezek nem normálisak.. most komolyan ennyire meg vannak húzatva?! mért nem lehet normálisan odamenni, köszönni és kérni aláirást-fényképet.. nem 100-asok..(N)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.