Mégsem akkora siker Justin Bieber albuma?
2012. június 29. 15:54
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát én meglepődtem
2012. június 29. 15:59
Idézet (mmelii @ 2012.06.29. 07:18)
-.- egyébként nagyon sok értelme van hogy fikázzátok Justint. jó oké vannak akik nem szeretik de ezt nem kell nyilvánosan csinálni. azaz igazság h féltékenyek vagyok rá, féltékenyek a sikereire..van egy csodálatos barátnője akivel mellesleg nagyon jól megvannak,rengeteg koncert, fellépés, eladott jegyei rekord idő alatt fogytak el, ő is elszállhatna magától de nem teszi! ő is hol kezdte már? az utcán zenészkedett ,énekversenyekre járt, egyedül megtanult egy csomó hangszeren játszani, egy kis bárlakásban lakott..És most hol tart?
és ha valakit nem szeretek akkor nem pazarolom rá az időmet, nem olvasok el semmilyen cikket róla, vagy ha igen akkor nem fejtem ki ilyesfajta véleményem. Megtartom MAGAMNAK, mert vannak akik szeretik és igen is kiállnak érte.
és ha valakit nem szeretek akkor nem pazarolom rá az időmet, nem olvasok el semmilyen cikket róla, vagy ha igen akkor nem fejtem ki ilyesfajta véleményem. Megtartom MAGAMNAK, mert vannak akik szeretik és igen is kiállnak érte.
igazából ezt most benézted rühellem,és nem vagyok féltékeny akármennyire is hihetetlen még a ,,csodálatos,, barátnőjére sem. erre mondják azt hogy a patkány és a mókus egy és ugyan az az állat..csak a mókusnak jobb a menedzsmentje azért van annyi nyálcsorgató fangörcse mert manapság a tv neveli a gyereket ezvan
1 felhasználónak tetszik:
Andro
2012. június 29. 18:11
Kriszti10: Mielőtt ilyen csodás kommentet írsz, előbb hallgasd meg az albumot. Gondolom úgy írtad a kommentet hogy nem vetted a fáradtságot hogy legalább 2-3 dalt meghallgass róla, és úgy írj véleményt. És gartulálok a többieknek is (itt természetesen azoknak írok, akik a gyerekes utálkozó kommentjeiket írták...) hogy megint ilyen színvonalas és értelmes hozzászólásokat produkáltatok. Még mindíg 2009-nél vagytok leragadva meg a Baby-nél?? Azóta már több mint 2 év eltelt, változott Justin, a hangja és a stílusa is. De az már csak a ti értelmiségi szinteteket tükrözi hogy ti még mindíg a régi dolgaival jösztök fel.
2012. június 29. 18:25
Sajnos.. Én biztos nem hallgatom meg az albumát..nah jó csak pár dalt róla...
2012. június 29. 19:27
molnar.dora85új tag |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.03.04. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 170571 offline |
Mi a..... Szerintem Justiné lett a legjobb album !!!!
2012. június 29. 21:14
Sok a süket tini, aki nem tudja mi a jó. Én az ereimet vagdosnám ha ezt a kis mitugrászt kéne hallgassam. Amúgy Madonna albuma nekem tetszik.
2012. június 30. 00:41
MittieELFishúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 172032 offline |
Van még Isten
2012. június 30. 00:48
Misiss_Candyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.26. Hozzászólás: 140 Csatolások: 0 Azonosító: 178749 offline |
Nem mindegy? Így is úgy is megélhet élete végéig a sok nyálas kislányból, nem okoz neki gondot, hogy harmadik helyről az ötödikre csusszant mondjuk.
2012. június 30. 08:04
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
molnar.dora85 egyet értek veled
2012. június 30. 09:21
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline |
Hát persze hogy nem akkora siker...
Mit gondoltak amúgy?? Hogy Justinka lesz a következő Michael Jackson?? (RIP)
Csakmert sosem lesz senki...pláne nem Zsüsztin Bíbör.
Mit gondoltak amúgy?? Hogy Justinka lesz a következő Michael Jackson?? (RIP)
Csakmert sosem lesz senki...pláne nem Zsüsztin Bíbör.
2012. június 30. 15:18
Rebus0312♥....♥....szőke herceg....♥....♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.09. Hozzászólás: 3089 Csatolások: 1093 Azonosító: 161867 offline |
Idézet (WhiteAngel @ 2012.06.29. 08:52)
Véleményt mondani nem tilos.Ez egy fórum és mindenkinek joga van megosztani saját álláspontját,függetlenül attól hogy ez pozitív vagy negatív.Az ilyen kommentekkel egyszerűen csak nem kéne törődni,és akkor nincs vita.El kell fogadni a másik véleményét,és ha negatív,túllépni rajta.Meggyőzni nem lehet az ellenkezőjéről,vitázni meg mi értelme?
Egyébként senki nem féltékeny rá,én személyszerint nem.Egyszerűen csak nem tudom értékelni a zenéjét,nem tetszik,és hangilag se gondolom kiemelkedőnek.Akadnak akikben több tehetség rejlik,mégsem ismerik őket annyian,talán ez a legzavaróbb.
Ez persze az én véleményem,ettől még más szeretheti,ennek nem kell befolyásolnia senkit.Ennyi.
Egyébként senki nem féltékeny rá,én személyszerint nem.Egyszerűen csak nem tudom értékelni a zenéjét,nem tetszik,és hangilag se gondolom kiemelkedőnek.Akadnak akikben több tehetség rejlik,mégsem ismerik őket annyian,talán ez a legzavaróbb.
Ez persze az én véleményem,ettől még más szeretheti,ennek nem kell befolyásolnia senkit.Ennyi.
Egyet értek, az elejétől a végéig.
2012. június 30. 15:34
mikor volt ő sikeres?
csak azok számára jön be a kömyök akik imádják a buzikat
csak azok számára jön be a kömyök akik imádják a buzikat
2012. július 01. 07:55
Szerintem igaz hogy olan sokat vettek belőle mért ne vennék sokan vannak akik szeretik őt amúgy meg igaz interneten is nagyon sokan letöltik
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.