Erotikus hangulatú parfümreklámot mutatott be Selena Gomez
2012. június 29. 10:48
ariana grande09082visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.11. Hozzászólás: 132 Csatolások: 0 Azonosító: 175318 offline |
Nekem nagyon tetszik!
2012. június 29. 10:49
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
selena nem véletlenül lett a disney egyik legismertebb "üdvöskéje".ahogy ugye mondani szokás.
a kislányos babaarca és az,hogy akármit tesz,csak kislányosan és cukin tud kinézni,az összes létező kislánynak tetszik.ezt a reklámot se illetném erotikus jelzővel,ugyanis attól,hogy vízben forgattak és valamivel "merészebb" ruhát adtak rá,selena még ugyanúgy néz ki.akármit aggatnak rá és akármilyen hátteret raknak be mögé,attól még ugyanúgy babaarca marad.nem hiszem,hogy az életben valaha is le tudná ezt vetkőzni magáról
a kislányos babaarca és az,hogy akármit tesz,csak kislányosan és cukin tud kinézni,az összes létező kislánynak tetszik.ezt a reklámot se illetném erotikus jelzővel,ugyanis attól,hogy vízben forgattak és valamivel "merészebb" ruhát adtak rá,selena még ugyanúgy néz ki.akármit aggatnak rá és akármilyen hátteret raknak be mögé,attól még ugyanúgy babaarca marad.nem hiszem,hogy az életben valaha is le tudná ezt vetkőzni magáról
1 felhasználónak tetszik:
Chocolate Sunset
2012. június 29. 10:59
Szerintem nincs a reklámban semmi különleges, lehet hogy a parfüm illata jó de az üvegcse nagyon el lett rontva.
2012. június 29. 11:05
Kiraacƒℓєυя яєвєℓℓє™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.12. Hozzászólás: 2355 Csatolások: 320 Azonosító: 126961 offline |
Emlékszem, még régen olvastam az "első" parfümjéről, de szerintem annak ellenére, hogy sokak szerint az övé, szerintem meg ne igaz, mert megnéztem a hozzá tartozó krémeket, meg mindent, és ott se volt sehol feltüntetve Selena neve. Másrészt meg mindenhol ezt hallottam mindig Selenától: "Ez az első parfümöm, nagyon izgatott vagyok miatta". Szóval szerintem tényleg ez az első, a másikat pedig csak ajándékba kaphatta és lefotózkodott vele, vagy valami hasonló lehetett.
A reklámról pedig: Egész jó, bár az, hogy erotikus parfümreklám... Mindegyik ugyanilyen, szóval ez nem számít különlegesnek szerintem.
A reklámról pedig: Egész jó, bár az, hogy erotikus parfümreklám... Mindegyik ugyanilyen, szóval ez nem számít különlegesnek szerintem.
2012. június 29. 11:09
Ez most hol erotikus és kihívó ?! Nem vagyok Selenácska rajongója , de bekell látnom , hogy ritka szép reklámot hozott létre. Ami nagyon elegáns és nőies.
2012. június 29. 11:14
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
ebben hol van erotikus hangulat?! -.-" sztem ez egy normális kicsit nőiesebb "reklám"
2012. június 29. 11:17
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
hát szerintem a parfüm üvege valami ritkaronda .. u.u de a reklám jól sikerült , mi ebbe az erotikus ?! xd az egyik beyonce parfüm reklámja sokkal erotikusabb .. xD
2012. június 29. 11:21
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Szerintem nem erotikus. Hanem nagyon jó.
2012. június 29. 11:25
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
sztem se az tök joöooh
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.