Harry Styles Zayn Malikkal randizna legszívesebben
2012. június 29. 22:05
Bella20 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.02. Hozzászólás: 622 Csatolások: 0 Azonosító: 126280 offline |
Nem melegek..-.-' ha azok lennének akkor sem lenne senkinek semmi köze hozzá.. Hisz majdnem mindegyiküknek van épp barátnője,meg már volt egy pár is! Harry csak viccelődött tuti.: ]
2012. június 29. 22:18
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
hát ez a meleg-nem meleg sztori elég furi.. mivel, ők rászolgálnak arra, hogy melegnek nézzék őket, vagy legalábbis annyira elég, hogyb a "hova tartozásukat" megkérdőjelezzék. aki rajongó, biztosan kiáll a kedvence mellett, bár szerintem részint azért, mert a kedvenceiről alkotott álom, hogy majd összejönnek, vagy valami, ha melegek lennének, mind porba vészne. persze ezzel nem arra célzok, hogy csak ezért védik őket, mert nem. csak hogy ez is lehet a dologban.
amugy meg, ha barátnője van, sem jelenti azt, hogy teljes mértékben hetero (tekintve az ilyen összebújásokat, vagy ilyesmiket), de azt sem jelentik az összebújások, hogy melegek, mert az évfolyamtársaim is folyton ezzel szórakoznak, és nem is egynek van/volt barátnője..
én őszintén nem tudom, mit gondoljak, és amugy is, Harry nem magától mondta, hogy Zaynnel randizna, hanem egy kérdésre válaszolt..
nem tudom. én mondjuk nem is vagyok rajongó, ezek csupán egy kívülálló gondolatai.
amugy meg, ha barátnője van, sem jelenti azt, hogy teljes mértékben hetero (tekintve az ilyen összebújásokat, vagy ilyesmiket), de azt sem jelentik az összebújások, hogy melegek, mert az évfolyamtársaim is folyton ezzel szórakoznak, és nem is egynek van/volt barátnője..
én őszintén nem tudom, mit gondoljak, és amugy is, Harry nem magától mondta, hogy Zaynnel randizna, hanem egy kérdésre válaszolt..
nem tudom. én mondjuk nem is vagyok rajongó, ezek csupán egy kívülálló gondolatai.
2012. június 29. 23:33
Erika26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 35 Csatolások: 0 Azonosító: 178021 offline |
Oda tette azt hogy lánnyal és egyébként is nem buzik mindegyiknek volt már barátnője ezt mért kell ugy felfujni mint ha ő buzi lenne és minig mindenki rá áll nem értem minek annyira jó hangja van és annyira kis aranyos nekem ő a kedvencem mindig mindenki szivatja mert ő a legfiatalabb és amúgy is minek ki forgatni minden szavukat tudni illik hogy nem buzik mindegyiknek volt már barátnője igaz Harrynek idősebb barátnője volt de neki ha az tetszik akkor ő azzal legyen boldog! Én nagyon nagy rajongójuk vagyok mindannyiuknak főleg Harrynek
és eléggé sok mindenre oda figyelek mióta igy követem mert teljesen oda vagyok érte ha nem tetszik valaki akkor azt ne mondd el róla és nem kell őt nézni akkor és ennyi!
http://starity.hu/images/emoticons/heart.gif Harry
és eléggé sok mindenre oda figyelek mióta igy követem mert teljesen oda vagyok érte ha nem tetszik valaki akkor azt ne mondd el róla és nem kell őt nézni akkor és ennyi!
http://starity.hu/images/emoticons/heart.gif Harry
2012. június 30. 00:05
Ez akkor sem igaz!Nem buzik ja és ha Harry a bandából randizna valakivel akkor az Louis lenne!ez egy tény!Larry Stylinson forever !És NEM buzik am se ^^!Harry♥
2012. június 30. 00:11
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Na ezek után nem mondanám, hogy nem b**i..
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. június 30. 00:24
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline |
Bírom hogy sokan azt mondják hogy Harry meleg meg hogy nem bírják sötöbö.. de mégis a bandából neki van a legtöbb rajongója
és szerintem ezt csak viccbőől modta de ki tudja xddd
és szerintem ezt csak viccbőől modta de ki tudja xddd
2012. június 30. 01:10
A,múgy úgy birom hogy azt mondják hogy meleg de fogja fel mindenki a csöpnyi agyával AKI ELYES AZ ATTÓL FÜGGETLENÜL NEM BUZIII!
2012. június 30. 02:41
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Ilyen már régebben is volt, hogy ki kivel randizna, ha lány lenne. Nem nagy dolog. -.-
Zayn tényleg tök szép!
Zayn tényleg tök szép!
2012. június 30. 06:31
misssha |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.21. Hozzászólás: 1691 Csatolások: 0 Azonosító: 136913 offline |
no comment. én nem tudom miért vannak annyira oda értük. Egyik sem néz ki jól :S egyébként bizots vannak meleg hajlamaik. láttam pár furcsa képet..
1 felhasználónak tetszik:
katherine132
2012. június 30. 06:48
katherine132I L♥ove You Stefan forever ♥♥♥♥♥♥♥ |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1787 Csatolások: 25 Azonosító: 178955 offline |
Idézet (misssha @ 2012.06.30. 06:31)
no comment. én nem tudom miért vannak annyira oda értük. Egyik sem néz ki jól :S egyébként bizots vannak meleg hajlamaik. láttam pár furcsa képet..
tetszik a gondolkodásod:)
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, Meghan Markle milyen hivatalos megszólítást szeret
Kiderült, mit vár el hivatalos eseményen.