Andrew Garfield nem tartja magát alkalmasnak a Pókember-szerepre
2012. július 02. 14:01
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (xxstar @ 2012.07.02. 12:39)
sztem jó lesz:)
Szerintem nem de tegnap olvastam hogy a film premierje jobbra sikerült mint az Avengers-é és minden idők egyik legjobban nyitott filmje lett az Avengers és a MIB III előtt, ami még csak a kezdet. Spider-Man rekordot döntött.
2012. július 02. 15:26
DarkEaglevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 161 Csatolások: 0 Azonosító: 178551 offline |
Még mindig itt tartunk? Nem igaz hogy ez a szánalmas oldal nem tud leszakadni a pocskondiázó hírekről. -.-" Kit érdekel hogy milyen volt anno ezer éve Tobey. Andrew nagyon jól teljesít és nagyon is jó Pókember lesz belőle. amúgy meg EGYÁLTALÁN NEM KELL TESTESEBBNEK LENNIE!!! Annyi a sok idióta de komolyan. Pókember sosem volt izom agyú vadbarom meg csini fiú. Átlagos fiú volt átlagos külsővel és izomzattal, legalábbis külsőleg. Pont ilyen volt minden képregényben mint amilyen Andrew. Szóval aki nem ért a történethez nem értem minek szól ilyen baromságokat. -.-"
2012. július 07. 12:44
beusska 15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 172574 offline |
Szerintem alkalmas a szerepre és jól tette h elvállalta!!ophely88 én is olvastam h rekordott döntött ez a film,úgyhogy remélem megdobja Andrew önbizalmát ha látja h a filmnek mekkora sikere van/lesz én
1 felhasználónak tetszik:
ophely88
2012. július 09. 20:07
timea15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 175037 offline |
Nekem tök mindegy, hogy ki játszodja!Véleményem szerint maga a film is felesleges volt, ezzel akartak visszavágni a Bosszúállók-ra , ennyi!!Avval volt mázlijuk, hogy az emberiség még nem gyógyult ki teljesen a pókemberlázból!Ezzel nem azt akartam mondani,hogy nem szeretem(ellenkezőleg),habár nem voltam elragadtatva attól a hirtől,hogy nem Tobey alakitja Pókembert!!Mondjuk majdnem mindenki Tobey-t szokta meg ,úgyhogy érthető a probléma.
2012. július 12. 23:53
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Aki szerint Andrew nem jól készült fel a szerepre vagy hiányzik belőle a lelkesedés, az nézze meg ezt a képet ...
Ezen a képen ő áll hátul. Soha nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést a szerepre ..
Ezen a képen ő áll hátul. Soha nem lehet elég korán elkezdeni a felkészülést a szerepre ..
2012. július 12. 23:55
Idézet (ophely88 @ 2012.07.12. 23:53)
Aki szerint Andrew nem jól készült fel a szerepre vagy hiányzik belőle a lelkesedés, az nézze meg ezt a képet ...
Remélem a másik nem Henry Cavill!
2012. július 13. 17:52
Jenny LawlietLove Me Till It Hurts |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 3504 Csatolások: 87 Azonosító: 130326 offline |
Én ma láttam a filmet és Andrew tökéletesen alakította a szerepet.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.