Justin Bieber élő adásban borult ki
2012. július 01. 13:16
Barbykaa26új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.17. Hozzászólás: 17 Csatolások: 0 Azonosító: 165442 offline |
szegény kislány....
2012. július 01. 13:21
Eszter655asylum |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.29. Hozzászólás: 6256 Csatolások: 679 Azonosító: 134102 offline |
Idézet (molnar.dora85 @ 2012.07.01. 12:42)
Mert ti mit csinàltatok volna a helyében? Ugyan ezt!
Nem feltétlen. Én speciel poénra vettem volna a Harry-s kérdést.
A riporter a kérdést Selena nyilatkozata miatt tette fel. Az egy dolog, hogy enyhén provokáló meg minden, de ehhez már hozzászokhatott, mert nem most először kap inzultáló kérdéseket. Justin reakciója nem jogos, mert ezt elintézhette volna nyugodtabb hangnemben is. Egy bocsánat kérést minimum elvártam volna a riporter helyében.
2012. július 01. 13:21
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
most istenem ez mindenen felkapja a vizet? :'D szánalmas egy kiscsaj :dddd
2012. július 01. 13:24
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
hát a riporterek sokszor elég szemetek tudnak lenni, ez tény...
de azért az a kijelentése Justinnak, hogy a riporter anyjának kéne félnie tőle szerintem durva volt és amikor mondta a rádiós hogy már meghalt, erre Bieber lecsapta a telefont elég illetlen volt. egy bocsánatkérés vagy egy sajnálom azért elkélt volna szerintem...
de azért az a kijelentése Justinnak, hogy a riporter anyjának kéne félnie tőle szerintem durva volt és amikor mondta a rádiós hogy már meghalt, erre Bieber lecsapta a telefont elég illetlen volt. egy bocsánatkérés vagy egy sajnálom azért elkélt volna szerintem...
2012. július 01. 13:25
Nem lehet, hibáztatni Justint ezért, hiszen ezt a barátnőjének mondta és nem a világnak. Azért megnézném Harryt ahogy rácuppan valamelyik anyukára
2012. július 01. 13:26
Meowwúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.27. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 178796 offline |
Miért várja el, hogy felnőttként kezeljék ha köze nincs a felnőtt korhoz? Szerintem nem volt jogos a kiakadása, pláne ha tényleg ő maga mondta korábban ezt a Harry-s dolgot. Az meg külön sértő, hogy a riporter anyjának nevét vette a szájára, ráadásul elég bunkó módon. Én biztos nem maradtam volna ennyire higgadt. Nem ártana kicsit elgondolkoznia azon, hogy hogy is viselkedik, és mérlegelni azt, hogy nem véletlenül nem tiszteli őt sok ember. Pont az ilyen szánalmas, kb. 8 évesekhez méltó - lehet sokat mondtam - viselkedése miatt.
2012. július 01. 13:28
Adrika9200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 178504 offline |
Szerintem Justin nem egy sztárként viselkedett, sőt inkább szégyen amit tett ugyanis ha sztárnak tartja magát és ha már az is akkor viselkedjen úgy! Mert ha nem tudná egy sztárnak ennél sokkal többet is ki kell birnia, nem pedig anyuci szoknyácskája alá bujni ha nem tetszik valami. A riporter volt igazán példás. Szépen visszaszólt Justinnak anyukájáról...„Justin az én anyám halott, úgyhogy sajnálatos módon ezzel nem fogsz sokra menni!"
Ugyanugy besértődhetett volna a műsorvezető de nem ugy tett hanem kezelte a helyzetet ahogy azt kell. Ettől sokkal kellemetlenebb kérdéseken is át kell majd esnie ha sztár akar lenni, ugyanis ha tetszik ha nem ez a sztársággal jár!! Tessék kezelni az indulatokat vagy pedig orvoshoz menni!
Ugyanugy besértődhetett volna a műsorvezető de nem ugy tett hanem kezelte a helyzetet ahogy azt kell. Ettől sokkal kellemetlenebb kérdéseken is át kell majd esnie ha sztár akar lenni, ugyanis ha tetszik ha nem ez a sztársággal jár!! Tessék kezelni az indulatokat vagy pedig orvoshoz menni!
2012. július 01. 13:31
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
szemétség volt justintól h ilyet mondott az anyjára mondjuk nemtudta hogy halot .. de akkoris ha ottlett volna mitcisnálsz ? megveri ?! xd amúgy meg ezen nemkell felháborodni C': csak egykérdés hozzászokhatott volna már az évek alatt hogy a riporterek ilyenek
2012. július 01. 13:32
Adrika9200új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.24. Hozzászólás: 49 Csatolások: 0 Azonosító: 178504 offline |
Erről van szó...
2012. július 01. 13:43
Ez egyszerű bunkóság, olyan, amilyet jóérzésű ember nem enged meg magának. Számomra az anyázás egy olyan téma, ahol a másik fél örülhet hogy nem rendezem át az arcszerkezetét, de úgy látszik Jusztina olyan menő arc, hogy ezt is megengedheti magának
18 éve ide vagy oda, az agyi szintje egy 10 évesén mozog
18 éve ide vagy oda, az agyi szintje egy 10 évesén mozog
2012. július 01. 13:45
,,ahogy szép lassan felnőtté cseperedik.,, nembírom XDD kész vicc ez a kisfiú
2012. július 01. 13:47
Majd valaki egyszer jól szájbaveri, aztán ugrálhat majd.
1 felhasználónak tetszik:
olsenfan..
2012. július 01. 13:54
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
én se venném jó néven hogy anyámról mondanának valami hülyeséget Seli-vel pedig egyet értek
2012. július 01. 14:02
Annapoliszvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.30. Hozzászólás: 176 Csatolások: 0 Azonosító: 162908 offline |
Persze, felnőtté. Agyilag inkább visszafejlődik, most komolyan hogy lehet valaki ekkora tapló, Selly-t meg sem értem, hogy hogy lehet együtt ezzel az ... De tényleg az eszébe sem jut, hogy esetleg meghalt az anyja, egyáltalán hogy kezdhet el anyázgatni, és még Ő van felháborodva, chh. Kész felnőtt lesz belőle nemsokára, mi?
2012. július 01. 14:06
Adrika9200új tag |
Nem arról van szó hogy meg kell őt érteni mert anyázás az tényleg nem szép dolog...de akkor ő miért tette ugyan azt? Főleg olyan dumával hogy inkább tőle kéne félteni más anyját...ez gyerekes! Hát basszus viselje már el hogy sztár! Ez a velejárója! Vagy minden eggyes ujságirónak és riporternek visszafog szólni? Na neeee, nem dedó ez, hát nőjön már fel és viselkedjen ugy mint egy sztár!
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.