Justin Bieber élő adásban borult ki
2012. július 01. 20:11
Remika |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.25. Hozzászólás: 944 Csatolások: 0 Azonosító: 172008 offline |
szentem nem esett túlzásba a riporter.akár ezt mondta a barátnőjének,akár nem,ez csak viccelődés és én is szoktam a barátnőimmel harry öregasszony-fóbiájáról poénkodni. bieber baja h elkényeztetett.
2012. július 01. 20:20
team elenaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.03. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 170506 offline |
ez jo meg is érdemelte és lett volna ojan mint egy tigris mert az vadálat a justin meg a nyul félénk beszari
2012. július 01. 21:10
harry styles fan 13visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 198 Csatolások: 0 Azonosító: 178859 offline |
Nem is tudtam hogy barátok
És ezt amikor megláttam csak néztem hogy hogy jön ide HARRY??? o.O
<3HARRY<3
2012. július 01. 21:56
dorakomondivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 206 Csatolások: 0 Azonosító: 171303 offline |
kamaszodik a kisfiú
2012. július 01. 23:17
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
18 évesen kezd már kicsit fiúsodni. R*hadtul örülnie kellene annak, hogy valaki azt mondja (vagy hazudja?) neki, hogy a hangja hasonlít Justin Timberlake-ére. Örülne, ha fele annyira tehetséges lenne, mint ő... Az öcsém nem sértődik meg ilyen baromságokon, mint ez az idióta.. Már bocsánat a kifejezésért, de ezen kívül nem sok szót tudok rá találni.
2012. július 02. 09:19
zottyovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.26. Hozzászólás: 198 Csatolások: 1 Azonosító: 167935 offline |
Hat Justin tulreagalta a dolgokat mert az egyik szama tenyleg Justin Timberlekes es az az anyukas beszolasa hogy „Szerintem neked kéne féltened az anyádat tőlem, haver!” ha velem beszelgetett volna persze elo adasban nem telefonon es nekem mondta volna en betortem volna azt a nagykepu arcat mert azt hiszi hogy Mike Tysonal tanult egy par orat boxolni azert mar mindent megengethet maganak
2012. július 02. 09:49
Szánalmas, hogy ez a kis nyomoronc, akit csak felkaptak és manipulálják vele az embereket, mit meg nem enged magának...
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.