4-0-val kivégezték az olaszokat a döntőben, így 2008 után ismét Európa-bajnokok lettek a spanyolok. Talán a papírforma szerint?
A teljes cikkhez kattints ide!
Megvédte címét a spanyol válogatott
2012. július 02. 08:48
EzAz!! Érdemes volt fennmaradni éjfélig ^^ Ha már az olaszok kiverték a németeket akkor Spanyol EB legyen
2012. július 02. 08:52
Én annak ellenére, hogy nekik szurkoltam, nem gondoltam volna, hogy megnyerik a döntőt.
Továbbá esküdni mertem volna, hogy a játék képe olyan lesz, mint az első meccsen, de szerencsére volt az a két gól az első félidőben, ami megnyugtatott. A második félidő már egyértelműen a spanyoloké volt, miután megsérült Motta. Őszintén, én sajnáltam, hogy emberhátrányban voltak, mert onnantól kezdve teljesen egyoldalúvá vált a meccs. Ettől függetlenül örülök a spanyol győzelemnek!
(Egyébként nem ez volt a görögök legjobb szereplése, a 2004-esen Európa bajnokok lettek).
Köszi a cikket!
Továbbá esküdni mertem volna, hogy a játék képe olyan lesz, mint az első meccsen, de szerencsére volt az a két gól az első félidőben, ami megnyugtatott. A második félidő már egyértelműen a spanyoloké volt, miután megsérült Motta. Őszintén, én sajnáltam, hogy emberhátrányban voltak, mert onnantól kezdve teljesen egyoldalúvá vált a meccs. Ettől függetlenül örülök a spanyol győzelemnek!
(Egyébként nem ez volt a görögök legjobb szereplése, a 2004-esen Európa bajnokok lettek).
Köszi a cikket!
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. július 02. 08:53
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline |
Láttam a meccset és nagyon jó volt.Annyira örülök hogy a spanyolok nyertek...és Torres passza amikor lehetett volna gól király de még is lepasszolta a csapat társának mert úgy gondolta ő már rúgott gólt ezért most inkább más rúgjon Nagyon jó volt a meccs IMÁDOM A SPANYOLOKAT
2012. július 02. 08:55
Patricia33visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.16. Hozzászólás: 366 Csatolások: 1 Azonosító: 162171 offline |
Viva Espana♥
2012. július 02. 09:00
Viva España!!!!<3
Imádom őket! Megvédték a hazánk egyik dicsőségét! És buli Madridban utána egyszerűen fantasztikus volt!
Imádom őket! Megvédték a hazánk egyik dicsőségét! És buli Madridban utána egyszerűen fantasztikus volt!
2012. július 02. 09:02
Igazából az olasz válogatottnak szurkoltam, valahogyan nekem ők szimpatikusabbak voltak, mint a spanyolok. Csak az a helyzet, hogy a játék során lehetett észrevenni, hogy az olaszok valamennyire félnek a spanyoloktól. Ezért még emberhátrányba is keveredtek, de mindegy. Szóval Spanyolország történelmet írt, mert eddig még SOHA nem nyert senki kétszer, egymás után EB-t. Gratulálok. És, az még nem biztos, hogy a VB ők nyerik, azért annyira ne szálljanak el!
2012. július 02. 09:04
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Viva España!!!!♥
2012. július 02. 09:16
Őrületes meccs volt!! Be kell valljam az elején féltem és egy kicsit reménykedtem, hogy legalább a Balotelli-Cassano páros oda tud egy kicsit pirítani a spanyoloknak, hogy minél izgalmasabb legyen a meccs, de nem. Amikor Motta lesérült, már nagyon sajnáltam az olaszokat. Nem lesz ezt a vereséget könnyű feldolgozni. De: mivel spanyol drukker vagyok és voltam ezért örülök!! A fiúk nagyon jól játszottak, és én nem számítottam négy gólra. Igaz a kedvencem (Ramos) nem rúgott gólt, de nekem mégis ő volt az egyik legjobb a pályán. Csinálta amit mindig szokott, csak most szerintem kicsit fokozottan. Gratulálok Spanyolországnak!!!
2012. július 02. 09:21
sellytanker |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 11.11.25. Hozzászólás: 716 Csatolások: 525 Azonosító: 164357 offline |
Gratulálok bár én nem örülök neki de nem baj ..
Kapcsolódó sztárok
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.