Megvédte címét a spanyol válogatott
2012. július 02. 09:34
vikkel |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.09.30. Hozzászólás: 648 Csatolások: 59 Azonosító: 108873 offline |
"To me the most beautiful thing about today has been getting to se Juan smiling and enjoying everything. He deserved that goal." Nando
Szóval, a tegnapi meccs mindenképpen emlékezetes marad. Őszintén szólva az olaszoktól többet vártam, ember hátrány előtt sem éreztem bennük a nyerni akarást. A korai Silva gól megzavarta őket, emberhátrányban egyenes feladták. Spanyolok pedig szépen összeszedték magukat, francia meccs nem életük meccse volt. Mata beállításakor minden vágyam teljesült, és amikor Torres ajándék gólt adott neki... Hát az szívmelengető volt. Iszonyatosan örülök, hogy újra a spanyolok nyertek, de ez abszolút megérdemelt volt, szóval ♥
Szóval, a tegnapi meccs mindenképpen emlékezetes marad. Őszintén szólva az olaszoktól többet vártam, ember hátrány előtt sem éreztem bennük a nyerni akarást. A korai Silva gól megzavarta őket, emberhátrányban egyenes feladták. Spanyolok pedig szépen összeszedték magukat, francia meccs nem életük meccse volt. Mata beállításakor minden vágyam teljesült, és amikor Torres ajándék gólt adott neki... Hát az szívmelengető volt. Iszonyatosan örülök, hogy újra a spanyolok nyertek, de ez abszolút megérdemelt volt, szóval ♥
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. július 02. 09:50
ericsaade.hu |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.27. Hozzászólás: 638 Csatolások: 105 Azonosító: 159469 offline |
nekik drukkoltam végig nagyon jól játszottak
2012. július 02. 10:00
Esélyük sem volt az olaszoknak. Azt valahogy éreztem hogy nem nyernek, de ázért 4-0 veszíteni ilyen olasz játékosokkal...bár nem szégyen a jobbaktol kikapni.
2012. július 02. 10:02
bassistgirlvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 115 Csatolások: 11 Azonosító: 166023 offline |
Gratula nekik, de azért szép volt az olaszok játéka, és én viszont nekik szurkoltam! Lehet, hogy náluk van az arany, de az olasz válogatott focistái még mindig helyesebbek!
2012. július 02. 10:05
Spongyahodor |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.28. Hozzászólás: 2272 Csatolások: 214 Azonosító: 141897 offline |
Bár az olaszoknak szurkoltam, örülök annak is, hogy a spanyolok nyertek.
"A Spanyol labdarúgó válogatott játékosai megtanítanak arra, hogy kis időre megfeledkezzünk a Barcelona és Real Madrid közti rivalizálódásról!"
"A Spanyol labdarúgó válogatott játékosai megtanítanak arra, hogy kis időre megfeledkezzünk a Barcelona és Real Madrid közti rivalizálódásról!"
2012. július 02. 10:18
Örülök, hogy a spanyolok nyertek! Nehezebb meccsre számítottam. Amikor Motta megsérült nagyon sajnáltam az olaszokat, hiszen a spanyolokat nehéz legyőzni, hát még emberhátrányban. A spanyolok jól játszottak és szimpatikusak voltak! Viva España!
2012. július 02. 10:28
Én már kicsit unalmasnak tartom, hogy az összes jelentős világversenyt ők nyernek meg.Bízom benne, hogy 2014-ben a németek végre letaszítják a spanyolokat a trónról.Nagyon örülnék neki.
2012. július 02. 10:32
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Remekül játszottak. Ügyesek voltak. Nagyon örülök,hogy Ők nyerték!
2012. július 02. 10:39
cintia8597bundáskenyér♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.03. Hozzászólás: 2784 Csatolások: 71 Azonosító: 128749 offline |
Ez-az már az elején gondoltam hogy ők fognak nyerni
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.