Megvédte címét a spanyol válogatott
2012. július 02. 10:45
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Nagyon örülök nekik, imádom őket, csak így tovább! Gratula!!!!!
1 felhasználónak tetszik:
chelseagirl18
2012. július 02. 10:48
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline |
♥ Viva Espana ! ;D ♥
2012. július 02. 11:18
kiwymég kitalálom... |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.28. Hozzászólás: 1057 Csatolások: 1 Azonosító: 139732 offline |
Úgy tudtam az elejétől fogja!! Viva España!! ♥♥ San Iker volt a legjobb 6 meccs/1 kapott gól. :DDDD Fernando Torres pedig gólkirály. ;DD Minden tök jól alakult.
2012. július 02. 11:33
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
gratulálok nekik,szerintem remekül játszottak.
bár azt elismerem,izgalmasabb mérkőzésre számítottam,elvégre EB-döntő lett volna,vagy mi a csuda.de valamiért úgy éreztem,az olaszok teljesen feladták egy idő után a meccset.a második félidő a pár olasz helyzet után lapossá vált,és amikor az olaszok emberhátrányba kerültek már egyértelmű volt,h kik lesznek a bajnokok.
viszont az a 2 gól a második félidő végén...az nekem igenis simogatta a szívemet nagyon örülök,h sikerült a spanyoloknak megvédeni a címüket,remek csapat,szerintem teljes mértékben megérdemelték.
bár azt elismerem,izgalmasabb mérkőzésre számítottam,elvégre EB-döntő lett volna,vagy mi a csuda.de valamiért úgy éreztem,az olaszok teljesen feladták egy idő után a meccset.a második félidő a pár olasz helyzet után lapossá vált,és amikor az olaszok emberhátrányba kerültek már egyértelmű volt,h kik lesznek a bajnokok.
viszont az a 2 gól a második félidő végén...az nekem igenis simogatta a szívemet nagyon örülök,h sikerült a spanyoloknak megvédeni a címüket,remek csapat,szerintem teljes mértékben megérdemelték.
2012. július 02. 11:37
Lydiawe are believers |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 1224 Csatolások: 54 Azonosító: 178865 offline |
4-0.Hát igen a spanyolok ismét megmutatták,hogy ők a legjobbak.De azt nagyon bírtam,hogy Torres bement az utolsó negyedórára és lőtt is egy gólt.A másikat is simán belőhette volna de átpasszolta annak az újnak.Most sem csalódtam Torresben.Hozta a formáját.Szerencsére most hogy leigazolták a Chelseahez sokáig láthatom nagyobb mecseken a tv-ben ♥
2012. július 02. 11:48
Úgy örültem nekik! Elejétől kezdve nekik szurkoltam és meg is érdemelték a győzelmet. Sokkal jobban játszottak mint az olaszok. De azért arra én sem számítottam, hogy 4-0 nyernek. Igazán büszkék lehetnek magukra. Az olaszok akkora hibákat vétettek amit nem szabadott volna, a spanyolok pedig ezt mind kihasználták. A végén már úgy éreztem hogy teljesen feladták, főleg amikor emberhátrányba kerültek. Még egyszer gratulálok nekik, végig maximálisan odatették magukat.
1 felhasználónak tetszik:
An_d_a
2012. július 02. 12:27
Serinaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.12. Hozzászólás: 34 Csatolások: 0 Azonosító: 161997 offline |
Az igazat megvallva elég rosszul játszottak mert nyomatták a barca focit ami nem mindeniinek fekszik és az ellenszerét is legtalálták de a döntőben fantasztikusan játszottak a látottak alapján tökre megérdemelték de az olaszok állati balszerencsések voltak főleg hogy Motta megsérült és nem tudták lecserélni viszont Torres állati önzetllen volt a gól passzával amit Matanak adott:) Viva Espana!!
2012. július 02. 12:44
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Annyira örültem a győzelmüknek Jó kis meccs volt, szépen elverték az olaszokat. Sajnálom hogy a szövetségi kapitány nem látja be végre, hogy Fernando Torresnek bizony a kezdőben a helye. Most is nagyon szép gólt lőtt, és nagyon becsülendő volt, ahogy lepasszolta a labdát Matának.
2012. július 02. 12:47
chelseagirl18White Wave™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.21. Hozzászólás: 3016 Csatolások: 311 Azonosító: 123303 offline |
Idézet (chelseagirl18 @ 2012.07.02. 12:44)
Annyira örültem a győzelmüknek Jó kis meccs volt, szépen elverték az olaszokat. Sajnálom hogy a szövetségi kapitány nem látja be végre, hogy Fernando Torresnek bizony a kezdőben a helye. Most is nagyon szép gólt lőtt, és nagyon becsülendő volt, ahogy lepasszolta a labdát Matának.
És külön Gratula Casillasnak, fantasztikusan védett
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.