Rihanna gyászol
2012. július 02. 10:29
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Nyugodjon békében!
2012. július 02. 10:38
Briguss0205*Blogger* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 1725 Csatolások: 115 Azonosító: 159342 offline |
Szegénykém Nyugodjon békében!
2012. július 02. 10:41
WampireeGirlúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.28. Hozzászólás: 47 Csatolások: 0 Azonosító: 178886 offline |
Istenem nagyon sajnálom, még egy ekkora sztárnak sem előnyös elveszteni a mamáját, nagyon sajnálom, nyugodjék békében
2012. július 02. 10:50
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
valóban sajnálom hogy meghalt a mamája, de ettől még nem fogom jobban preferálni rihannát, főleg hogy 1 hét múlva megint arról kell olvasnom majd hogy ép kidobta valahol a melleit, vagy botrányos képeket töltöget fel twitterre.
másnak is eltávoznak családtagjai, és neki az a munkája, hogy előadjon egy showt a közönségnek, és arra nem mentség az hogy meghalt a mamája, hogy jól beb*szik és úgy megy fel a színpadra, hogy azt sem tudja hol van. ha én részegen mennék be pl dolgozni, valószínűleg repülnék..
másnak is eltávoznak családtagjai, és neki az a munkája, hogy előadjon egy showt a közönségnek, és arra nem mentség az hogy meghalt a mamája, hogy jól beb*szik és úgy megy fel a színpadra, hogy azt sem tudja hol van. ha én részegen mennék be pl dolgozni, valószínűleg repülnék..
2012. július 02. 10:51
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Nyugodjon békében
2012. július 02. 10:57
Kiim: Én is sajnálom Rihannát, de egyetértek veled
2012. július 02. 11:07
Adryn Vassúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.24. Hozzászólás: 28 Csatolások: 0 Azonosító: 171882 offline |
jáj szegény
Részvétem...
Részvétem...
2012. július 02. 11:10
MachineMagicpainkiller. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.22. Hozzászólás: 1126 Csatolások: 6 Azonosító: 133664 offline |
Részvétem.... :|
2012. július 02. 11:16
Caroline W.LightningNotBad™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.15. Hozzászólás: 1067 Csatolások: 22 Azonosító: 158384 offline |
Szegény Riri... Részvétem.Ilyen állapotban csoda, hogy képes volt színpadra lépni. :/
2012. július 02. 11:17
Részvétem Nekem is a rák vitte el az egyik nagymamámat, még kiskoromban.
2012. július 02. 11:49
hellorlalksldjskd |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.21. Hozzászólás: 1577 Csatolások: 82 Azonosító: 129677 offline |
R.I.P
Lehet elfogultságból, de muszáj írjak. Bizonyára az ottlévőket kicsit szíven ütötte a dolog, hogy nem igazán vágta melyik országban is van, de ez nem meglepő. ..vagyis más sztárokkal is előfordult már. Nagyon sok koncertje volt elmúlt napokban, és ez a tragédia is rányomhatta a bélyegét a teljesítményére ( ) bár nem értem, mert szerintem csodásan adta elő a Redemption songot, a baki ellenére is.
A másik meg, hogy részeg volt??? Akkor kapta meg a hírt könyörgöm, hogy meghalt a nagymamája!! És már részeg, meg drogos állapotban volt? Jesus!! Nagyon sokan elhiszik ezeket a butaságokat, amit az undorító sajtó kitalál. Jó persze, ő sem egy angyalka (sőt ) , de azért ez már kicsit erős, mégha az utált Rihannáról is van szó
Lehet elfogultságból, de muszáj írjak. Bizonyára az ottlévőket kicsit szíven ütötte a dolog, hogy nem igazán vágta melyik országban is van, de ez nem meglepő. ..vagyis más sztárokkal is előfordult már. Nagyon sok koncertje volt elmúlt napokban, és ez a tragédia is rányomhatta a bélyegét a teljesítményére ( ) bár nem értem, mert szerintem csodásan adta elő a Redemption songot, a baki ellenére is.
A másik meg, hogy részeg volt??? Akkor kapta meg a hírt könyörgöm, hogy meghalt a nagymamája!! És már részeg, meg drogos állapotban volt? Jesus!! Nagyon sokan elhiszik ezeket a butaságokat, amit az undorító sajtó kitalál. Jó persze, ő sem egy angyalka (sőt ) , de azért ez már kicsit erős, mégha az utált Rihannáról is van szó
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.