A Disney Channel talán egyik legnépszerűbb filmje a High School Musical, ami számos színésznek hozta meg a sikert. Az egykori tinisztárokból ma már elismert színészek lettek - de hol tartanak ma az East High gimi egykori diákjai?
A teljes cikkhez kattints ide!
Hol tartanak ma a High School Musical sztárjai?
2012. július 05. 16:53
ducsaiannasztármániás |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.13. Hozzászólás: 2140 Csatolások: 5 Azonosító: 162041 offline |
Hát Ashley a legjobb
2012. július 05. 16:56
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Örülök hogy Zac és Vanessa is sikeres lett, mert jó színészek.. De inkább Zac karrierjét követem számon, mert Vanessa filmjei kicsit távol állnak tőlem..
2012. július 05. 16:56
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
régen mondhatni "szerettem" a filmet/filmeket,ez volt az egyetlen a csatornáról,ami valamiért megfogott,mára már viszont teljesen kinőttem belőle.
szerintem mindannyian le tudták vetkőzni magukról az éneklő tizenévesek skatulyát,bár lucas nekem örökre ryan marad.
szerintem mindannyian le tudták vetkőzni magukról az éneklő tizenévesek skatulyát,bár lucas nekem örökre ryan marad.
2012. július 05. 16:57
Imádtam a filmet! És a cikk marha jól össze lett állítva!
2012. július 05. 16:58
TiniLady12új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 29 Csatolások: 0 Azonosító: 179435 offline |
Mindegyiküket szerettem..Zac-et már ki nem állhatom..csak Vaness-át és Ashley-t szeretem még mindig..
2012. július 05. 17:05
"Az egykori tinisztárokból ma már elismert színészek lettek - de hol tartanak ma az East High gimi egykori diákjai?"
Ha el lennének ismerve akkor nem kéne feltenni a kérdést hogy hol tartanak most lol
Amúgy Zac Efron kivételével csak Ashley Tisdaleről halottam, róla is csak azért mert ezen az oldalon túl van sztárolva, ami nem jelent mást mint hogy a tiniknél népszerű.
Ha el lennének ismerve akkor nem kéne feltenni a kérdést hogy hol tartanak most lol
Amúgy Zac Efron kivételével csak Ashley Tisdaleről halottam, róla is csak azért mert ezen az oldalon túl van sztárolva, ami nem jelent mást mint hogy a tiniknél népszerű.
2012. július 05. 17:10
LoveNessa |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 11.06.17. Hozzászólás: 1483 Csatolások: 10859 Azonosító: 153158 offline |
Vanessa a haját nem festette át szőkére, hanem csak parókát húzott.
én a mai napig nagyon szeretem mindhárom részét és akármikor meg tudom nézni Nessa az első rész óta abszolút kedvencem, de szeretem Ashleyt és Zacet is
én a mai napig nagyon szeretem mindhárom részét és akármikor meg tudom nézni Nessa az első rész óta abszolút kedvencem, de szeretem Ashleyt és Zacet is
2012. július 05. 17:11
Igazság szerint én csak Ashley-ről hallok mostanság valami jó hírt a többiekről semmi. Néha valami olvasok Vanessáról aztán ennyi. Zac mostani filmjének többségét láttam és egész jók, viszont a többiekről semmi sem hallottam már egy jó ideje. Nagyon el vannak tűnve.
2012. július 05. 17:18
SmileyZHappiest girl in the world ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.12. Hozzászólás: 8757 Csatolások: 33707 Azonosító: 122565 offline |
Lehet őket piszkálni,de ha valaki azt mondja Zac-re hogy tehetségtelen az 100% hogy nem látta még más filmben.
Mondjuk a rosszmájúakkal kár foglalkozni,nekik úgy is az az egyetlen örömük az életben ha másba beleköthetnek
Én mindegyik szereplőt kedvelem,de Zac az egyetlen akire azt tudom mondani,hogy tényleg tehetséges.Habár Corbin is tehetséges,de őt még másban nem igazán láttam
Zac meg Nessa pedig nem maradtak barátok,a barátok szoktak találkozni,ők meg nem..
Azért lenézni őket mert egy Disney film miatt lettek népszerűek pedig szánalmas dolog..Belém lehet kötni,de reagálni nem fogok mert senki szintjére nem süllyedek le..
A cikk viszont jó lett
Mondjuk a rosszmájúakkal kár foglalkozni,nekik úgy is az az egyetlen örömük az életben ha másba beleköthetnek
Én mindegyik szereplőt kedvelem,de Zac az egyetlen akire azt tudom mondani,hogy tényleg tehetséges.Habár Corbin is tehetséges,de őt még másban nem igazán láttam
Zac meg Nessa pedig nem maradtak barátok,a barátok szoktak találkozni,ők meg nem..
Azért lenézni őket mert egy Disney film miatt lettek népszerűek pedig szánalmas dolog..Belém lehet kötni,de reagálni nem fogok mert senki szintjére nem süllyedek le..
A cikk viszont jó lett
1 felhasználónak tetszik:
House Of Wax
2012. július 05. 17:22
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Jó cikk lett, pont valamelyik nap gondolkodtam azon, hogy az első HSM óta 6 év telt el, hogy kivel mi lett, és kik maradtak ugyanolyan ismertek. Szerintem Zac, Ashley és Vanessa azok akik úgy a köztudatban maradtak. És remélem ez így is marad még sokáig
1 felhasználónak tetszik:
SmileyZ
2012. július 05. 17:23
Nagyon érdekes, jó cikk lett! Gratulálok a szerzőnek!
2012. július 05. 17:28
selena_taylor_fan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.18. Hozzászólás: 1879 Csatolások: 108 Azonosító: 153268 offline |
Régebben ez volt a kedvenc filmem.Igazából,akiknek tényleg sikerült fentmaradni,azok Vanessa,Zac és Ashley,a többiekről nem annyira hallani.
A cikk pedig nagyon jó lett.
A cikk pedig nagyon jó lett.
2012. július 05. 17:29
Sok újdonságot nem tudtam meg, de jó kis összefoglaló volt!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.