Selena Gomez és Justin Bieber ismét szakítófélben
2012. július 06. 13:23
jézusom, döntsék már el... szerintem itt már se veled se nélküled kapcsolatról van szó!
2012. július 06. 13:32
TheSaturdaysLoverúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.12. Hozzászólás: 69 Csatolások: 0 Azonosító: 175396 offline |
Hála a jó Istennek, szakítsatok már!!! (Bocsi, de ennek úgyis szakmai féltékenység lesz a vége...)
2012. július 06. 13:47
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
döntsék már el...
2012. július 06. 14:09
Egyikük sem tízéves, hogy ekkora dolgot kell belőle csinálni. Ugyanolyan emberek, mint mi, ha szakítanak, akkor szakítanak. Megoldják majd maguk, nem kell minden mozdulatukból cikket írni. Kezdem már unni, hogy akármelyik nap feljövök, mindig ezek vannak a címlapon. Egyébként meg azt sem értem Selena hogy tudott összeállni azzal a Bíberrel.
2012. július 06. 15:28
DeszkásRikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 11 Csatolások: 0 Azonosító: 178979 offline |
Neem igazán rajongok értük de sokkboldogságot...Remélem ujra sikerül nekik...Talán JB ezzel bebizonyithatja azoknak akik utálják h nem ...
2012. július 06. 15:50
itsmedemz abban én is egyetértek, hogy nem kell belőle nagy ügyet csinálni. Ők is olyanok, mint bármelyik másik pár. Néha összekapnak, de szerintem ez normális. Viszont ilyen "stabil" kapcsolattal én Bieber helyében még nem igazán állnék az oltár elé, mert ha jól tudom már azt hangoztatja, hogy elveszi Szelikét.
2012. július 06. 16:11
B vivi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.02. Hozzászólás: 825 Csatolások: 2 Azonosító: 168403 offline |
hát istenem elöre látam hogy ez lesz ha ösze jönnek egyszer szakítanak egyszer meg nem
így akarnak öszeházasodni? most komolyan egyszer házasok lesznek egyszer meg el válnak asztán egint házasok utána meg megint nem mostmár döncsék el végre ha komoly kapcsolatot akarnak egymásal vagy inkább nem érdemes tovább fojtatni szerintem
így akarnak öszeházasodni? most komolyan egyszer házasok lesznek egyszer meg el válnak asztán egint házasok utána meg megint nem mostmár döncsék el végre ha komoly kapcsolatot akarnak egymásal vagy inkább nem érdemes tovább fojtatni szerintem
2012. július 06. 16:11
KicsiCsillagKittikeevisszatérő vendég |
Csoport: Megerősítés alatt Csatlakozott: 12.03.22. Hozzászólás: 107 Csatolások: 0 Azonosító: 171752 offline |
Én nem igazán szeretem egyiket sem...esetleg Selenát...de csak az a lényeg,hogy ők boldogok legyenek egymással vagy egymás nélkül...Különben Justinról mostanában csak "rosz" híreket hallok és nem akarom,hogy ezt Selenára kihasson...
2012. július 06. 16:39
Pocketfullofsunshinevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.15. Hozzászólás: 245 Csatolások: 0 Azonosító: 153058 offline |
A TMZ biztos nagyon bennfentes....annyira szánalmas ez a sok hír róluk. És ha szakítanak? Se rám, se rájuk nem tartozik a dolog csak Selenáékra.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.