Quincy Jones elámult Radics Gigitől
2012. július 08. 15:00
BlueSagevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 167348 offline |
Mia egyetértek Nagyon gratulálok neki, megérdemli ! Gyönyörű hangja van, kívül-belül szép, pont ahogy Quincy Jones mondta. És akiket irritál Gigi: Quincy Jones pl Michael J.-nal dolgozott együtt, és ha nála megérezte hogy meg van benne az a tehetség, akkor Giginél is megérezte. Mégegyszer gratulálok a sikeréhez !
2012. július 08. 16:54
Én egyetértek azzal, hogy nagyon szép hangja van! De nincs egy kissé túlsztárolva a csaj? Magyarok büszkesége? És mi van azokkal a zenészekkel, akik éveken át keményen küzdenek az elismerésért, és mégsem tartanak sehol? Gigi berobbant egy színvonaltalan műsorban, megnyerte, és máris sztár? Hol van itt az igazság, most nem azért. Az egy dolog, hogy megérdemli a sikert, mert jó hangja van, de szerintem korai őt még sztárnak nevezni.
1 felhasználónak tetszik:
janet7
2012. július 09. 09:23
LMAO! A tv2-nek volt pofája összehazudni mindenfélét, amit a csávó 3 perc körül mond annak a fele sem az amit odafordítottak, mellesleg ébresztő Dzsidzsi Red-X még a nevedet se tudja helyesen kiejteni arról nem is beszélve hogy egy tucat másik lány is ott volt ezen a dzsessz fesztiválon szóval erről ennyit.
janet7
2012. július 09. 09:44
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (Mia @ 2012.07.08. 12:04)
Akárhány évesen meg lehet tanulni tökéletesen beszélni angolul, vagy bármilyen nyelven. Ráadásul, talán örülhetnétek annak, hogy kivételesen kint Magyarországról nem negatívat hallanak, ugyanis híresen rossz a hírünk világszerte.
Nyelvet igen, akcentust nem.
Hallanak? Ki hall róla? Mert a neten külföldi oldalon semmit nem olvasok róla és a google sem ad ki semmilyen valamire való cikket. Igazából azt sem értem hogy a magyar média honnan szedi az infókat de mindegy is. Az index fórumon olvasható olyan emberek hozzászólásai, akik ott dolgoznak vagy ott voltak mikor fellépett a kis csaj. Quincy lefényképezkedett vele, negyed óráig nézte a műsorát aztán elment, belebotlott egy interjús csókába aki meginterjúvolta és kérdezte hogy tetszik-e neki amit hall és azt mondta hogy igen. Ezen a Jazz Fesztiválon még 199 másik 25 év alatti emberke lépett fel. Akár udvariasságból mondta hogy tetszett neki Gigi zenéje és hangja akár nem még nem kellene világhírnévről csacsogni. Kijutott de az még nem jelent semmit.
2012. július 09. 09:47
cusika55új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.20. Hozzászólás: 45 Csatolások: 0 Azonosító: 178198 offline |
Szerintem Gigi nagyon jó hangú,ezért megértem,hogy túl lett sztárolva,de nállunk sok ilyen hangú van,aki szintén megérdemelné!!!- a megasztár eddigi egyetlen jó énekeseként tudom nevezni,talán még van 1-2 a tóth vera,rúzsa magdi,kökény attila,aki számomra jóó!!
2012. július 09. 09:52
Cooki.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.19. Hozzászólás: 230 Csatolások: 0 Azonosító: 176112 offline |
Nem tudom mit akar kezdeni magával angol tudás nélkül, sürgősen meg kell tanulnia angolul!
Nem tudom mennyire figyeltétek de, amikor Quincy Jones mellett állt és beszélt Gigiről, olyan volt mint egy zacskóban pislogó ponty.
Fingja nem volt mit mond a férfi! (Én nem lehurrogni akarom...)
Nem tudom mennyire figyeltétek de, amikor Quincy Jones mellett állt és beszélt Gigiről, olyan volt mint egy zacskóban pislogó ponty.
Fingja nem volt mit mond a férfi! (Én nem lehurrogni akarom...)
2012. július 09. 10:20
Blackbird03 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.24. Hozzászólás: 752 Csatolások: 284 Azonosító: 161100 offline |
Tisztázzuk a dolgokat:
Ha minden igaz, Gigi nem tud angolul.
Ha nem is profi anyanyelvi szinten, de legalább a tárgyalóképes angolt mindenképpen el kéne sajátítania, mert a világsiker csak úgy nem pottyan az ölébe. A magyar közönség nem elég ahhoz, hogy külföldön is megállja a helyét, úgyhogy még mielőtt mindenki belemerülne abba az ábrándba, hogy Gigi külföldön már egy nagy sztár, hát akkkor egyenlőre ezt az ideológiát el is felejtheti, mert attól, hogy részt vett egy ilyen rangos előadáson, amin nem mellesleg még rajta kívül jópáran felléptek, attól még nem lett világsztár.
Bár én szurkolok neki, hogy vigye többre külföldön is, de szerintem ez az ábránd még a közeljövőben nem lesz aktuális.
Ha minden igaz, Gigi nem tud angolul.
Ha nem is profi anyanyelvi szinten, de legalább a tárgyalóképes angolt mindenképpen el kéne sajátítania, mert a világsiker csak úgy nem pottyan az ölébe. A magyar közönség nem elég ahhoz, hogy külföldön is megállja a helyét, úgyhogy még mielőtt mindenki belemerülne abba az ábrándba, hogy Gigi külföldön már egy nagy sztár, hát akkkor egyenlőre ezt az ideológiát el is felejtheti, mert attól, hogy részt vett egy ilyen rangos előadáson, amin nem mellesleg még rajta kívül jópáran felléptek, attól még nem lett világsztár.
Bár én szurkolok neki, hogy vigye többre külföldön is, de szerintem ez az ábránd még a közeljövőben nem lesz aktuális.
ophely88
2012. július 09. 10:43
Blackbird03 : egyetértek sürgősen tanuljon meg angolul vagy elfelejtheti!!!
2012. július 09. 11:50
janet7 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.11. Hozzászólás: 4230 Csatolások: 67 Azonosító: 133061 offline |
Ahogy már írták, az angol tudás hiánya miatt a közeljövőben eleve lehetetlen a dolog, de ebből következőleg évek múltán is, mivel mire megtanulna normálisan angolul, addigra a kutyát sem fogja érdekelni. Oké, most nagy sztár ITTHON, eldobjuk tőle az agyunkat...mármint eldobják , de minden tehetségkutatónak van egy aktuális "jajj te vagy a legjobb"-ja, és mind el lesz felejtve. Giginél sokkal jobb hangok is jártak így mind itthon, mind külföldön. Nevetséges, hogy itthon tényleg elhiszik valakik, hogy ez sikerülhet, csak azért, mert a Megasztár ideje alatt a sok birka egy "100 évben ilyen egyszer születik" őstehetségnek állította be. Fel kéne ébredni végre Akárhogyis tehetségtelen emberek is hatalmas hírnévre tehetnek szert odakint (is), azért ez nem úgy működik, hogy jó hangod van, és akkor irány a világhírnév. Baromira nem így működik. Amerikában kismillió Giginél ötvenszer jobb énekes van, akik nem jutnak semerre sem, ezer féle ok miatt, vagy ha esetleg mégis sikerül albumot összehozni és egy bizonyos réteg körében ismertté válni, az még nem egyenlő a világsztársággal. Ha saját stílusa van az embernek és valami olyan zenei stílust képvisel, ami nem divatos napjainkban, akkor elmehet a p.csába, még ha a világ legjobb énekese is. Ez borzalmas, de így van. Nem mintha Gigiről feltételeznék valami kevésbé divatos stílust, mint a Beyoncé féle, de neki meg más okok miatt nem fog sikerülni. És az még nem is csak az angol tudás.
Ja, az meg a másik, hogy nem tudom miért csinálnak úgy egyesek, mintha Gigi lenne az első M.o-n, akinél "be van ígérve" a világsztárság. Király Lindát említették sokan, na vele mi lett? Pedig több esélye volt eleve, kiforrottabb hanggal, nyelvtudással...
Ja, az meg a másik, hogy nem tudom miért csinálnak úgy egyesek, mintha Gigi lenne az első M.o-n, akinél "be van ígérve" a világsztárság. Király Lindát említették sokan, na vele mi lett? Pedig több esélye volt eleve, kiforrottabb hanggal, nyelvtudással...
2012. július 09. 14:17
Nem csodálkozom, hogy elámult a hangjától, hiszen gyönyörű hangja van!!
2012. július 19. 22:45
pink_bunnynever be good enough |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.01. Hozzászólás: 4332 Csatolások: 11814 Azonosító: 142298 offline |
Szerintem már ez is nagy megtiszteltetés volt neki. Nem hiszem, hogy világhírű énekesnő lesz. 1 év múlva lecseng ez a nagy zsongás körülötte...
2012. július 28. 16:02
pinkgirl96 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.25. Hozzászólás: 774 Csatolások: 0 Azonosító: 178604 offline |
Hajrá Gigi!biztos sokáig emlékezni fogunk a nevére már most nagy sztár!mert a mostani megasztárba ő volt az egyetlen aki sokra tudja vinni az életben!!!:DDD
2013. július 12. 13:48
eszterke126visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.29. Hozzászólás: 455 Csatolások: 0 Azonosító: 168140 offline |
elámult a rondaságától
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.