Starity

Trilógia lesz A csodálatos Pókemberből

3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!
2012. július 18. 19:27 #41
An_d_a
An_d_a
inebriant

Státuszwe accept the love we think we deserve
  Csoport: Tag
Hozzászólás: 4176
Csatolások: 4784
Azonosító: 146789
Lehet ezzel én leszek a "sikítozó kis tinilányka",de én örülök,h lesz folytatás.Nekem itthon megvan az "eredeti" Pókember összes része,ami alatt a Kirsten Dunst-Tobey Maguire páros szereplésével készült filmekre gondolok.Azt tartom én is az igazinak,ahogy itt sokan említették,de nekem ez a fajta feldolgozás is nagyon tetszik.Márcsak azért is,mert szeretem Andrew-t,egyik kedvenc színészemnek mondható.Szerintem nem is lehet annyira összehasonlítgatni a kettőt,Andrew és Tobey számomra két különböző Pókembert személyesít meg.Egyik ilyen,másik olyan.
Lényeg a lényeg,én kíváncsian várom a folytatást smileeee.gif
2012. július 18. 19:38 #42
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.07.18. 19:22)
Én azt nem tudom hogy honnan szalajtják ezeket a neveket. A külföldi reviewekben is arról nyafognak hogy Andrewnak fura feje van és nem jó az amerikai akcentusa. Miért nem választanak akkor olyat, akinek nincs fura feje és jó amerikai akcentusa van, mintpl egy teljesen amerikai színészt? Jamie és Andrew nagyon random választás volt és úgy tudom, hogy Jamie kapta meg a szerepet csak mivel ők haverok, leültek megdumálni és mivel Andrew 3 éves kora óta rajongott a Pókemberért, azóta akarta Petert alakítani, Jamie visszalépett.  rolleyes.gif Szóval majdnem Jamie lett. Nem igaz, hogy nem tudtak volna valaki mást találni, éppenséggel híresebbet is választhattak volna. Amerika nagy, nem igaz hogy ott nem volt senki sem, aki megfelelt a stúdiók 'nagy' elvárásainak. Nem tudom melyik az a színész, akinek problémát jelent nekifutásból beleugrani egy hullahopp karikába, egy felfújt lufihoz és egy nőnek beöltözött férfihez beszélni forgatókönyves szöveg alapján. Ilyet találni egy köpésnyire is de mindegy. 110.gif

szerintem a Peter Parker reboot castingnál nem ártott volna ha olyan tökösek lettek volna mint Kenneth Branagh a Thor esetében aki szinte beugrott a mély vízbe egy alig ismert színésszel Chris Hemsworth-el aki ugye megkapta Thor szerepét és addig a pillanatig a kutya sem ismerte!és mennyire jól sikerült a választás vele??szerintem nagyon!oltják azt a Thor filmet nekem nagyon tetszett és kifejezetten jól sikerült!
de ugyanez elmondható Hugh Jackmanre is senki nem tudta ki az a Hugh Jackman amig nem kapta meg Rozsomák szerepét és mennyire jó húzás volt hogy egy ismeretlen színész játsza Rozsomákot!!!remek döntés volt pedig még annó Mel Gibson neve is felmerült a castingnál!
szóval ha már Pókember történetét újragondolják a filmvásznon szerintem jobban jártak volna eg ismeretlen színésszel akörül nem lett volna ennyi hiszti és asszem én sem hisztiztem volna ennyit! biggrin.gif
2 felhasználónak tetszik: ophely88, LadyAlexa
2012. július 18. 19:40 #43
ophely88
ophely88
time lady

Státuszwaiting for a mad man in a blue box ....
Hozzászólás: 7455
Csatolások: 0
Azonosító: 157806
Idézet (gonzales7 @ 2012.07.18. 19:38)
szerintem a Peter Parker reboot castingnál nem ártott volna ha olyan tökösek lettek volna mint Kenneth Branagh a Thor esetében aki szinte beugrott a mély vízbe egy alig ismert színésszel Chris Hemsworth-el aki ugye megkapta Thor szerepét és addig a pillanatig a kutya sem ismerte!és mennyire jól sikerült a választás vele??szerintem nagyon!oltják azt a Thor filmet nekem nagyon tetszett és kifejezetten jól sikerült!
de ugyanez elmondható Hugh Jackmanre is senki nem tudta ki az a Hugh Jackman amig nem kapta meg Rozsomák szerepét és mennyire jó húzás volt hogy egy ismeretlen színész játsza Rozsomákot!!!remek döntés volt pedig még annó Mel Gibson neve is felmerült a castingnál!
szóval ha már Pókember történetét újragondolják a filmvásznon szerintem jobban jártak volna eg ismeretlen színésszel akörül nem lett volna ennyi hiszti és asszem én sem hisztiztem volna ennyit! biggrin.gif

Szerintem Jamie Bell és Andrew Garfield neve kb minden harmadik embernek nem mond semmit de igen, nem voltak teljesen ismeretlenek. Ki lett volna a te ideális jelölted? smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 18. 19:47 #44
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.07.18. 19:40)
Szerintem Jamie Bell és Andrew Garfield neve kb minden harmadik embernek nem mond semmit de igen, nem voltak teljesen ismeretlenek. Ki lett volna a te ideális jelölted?  smileeee.gif

nincs jelöltem!
mondom én egy alig ismert arcra dobtam volna a szerepet!
1 felhasználónak tetszik: ophely88
2012. július 18. 19:54 #45
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.07.18. 19:47)
nincs jelöltem!
mondom én egy alig ismert arcra dobtam volna a szerepet!

Az elképzelés nem rossz bár szerintem a stúdió ismeretlen kezekbe nem adna ekkora szerepet. unsure.gif
1 felhasználónak tetszik: gonzales7
2012. július 18. 20:04 #46
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.07.18. 19:54)
Az elképzelés nem rossz bár szerintem a stúdió ismeretlen kezekbe nem adna ekkora szerepet.  unsure.gif

nahhh igen! rolleyes.gif
viszont a Superman casting szerintem jobban sikerült! itt van ez a Henry Cavill volt neki egy elég meggyőző alakítása a Tudorokban aztán két borzalmasan rossz filmben parádézott a Halhatatlanokban és az Igazságnyomában aztán most megkapta a Marvel legnagyobb konkurensének a DC comicsnak az egyik leghíresebb hősének a szerepét.
asszem nem kell mondanom hogy ezzel a filmmel a Man of steel-el kapcsolatban el sem tudjátok képzelni mekkora elvárásai vannak a fanoknak! laugh.gif

de a Superman visszatér esetében nem működött a fent levezetett teóriám hogy ismeretlen arc jobban működik a képregényfilmekben mivel Brandon Routh háááá borzalmas Clark Kent volt és még borzalmasabb Superman! laugh.gif
szóval az sem jó ha modellből csinálunk szuperhőst! rohog.gif
2012. július 18. 20:15 #47
ophely88
ophely88
time lady

Idézet (gonzales7 @ 2012.07.18. 20:04)

szóval az sem jó ha modellből csinálunk szuperhőst! rohog.gif

Modellből ne csináljunk semmilyen színészt, sőt, rapperből sem. Mindenem kivan a szakmákat cserélgető magukat rappernek képzelő és a modellekből színésszé vált sztárokkal. 110.gif

Re Superman casting. Henry jó választás volt. Bale jó Batmannek, Andrew nem jó Peternek de Henry jó lesz Supermannek, ha csak a filmet nem tolják el (ne merjék), akkor jó lesz. smileeee.gif
1 felhasználónak tetszik: LadyAlexa
2012. július 18. 20:22 #48
- törölt felhasználó -    
Idézet (ophely88 @ 2012.07.18. 20:15)

(ne merjék),  smileeee.gif

háá nekem nagyon előkelő helyen szerepel a kedvenc rendezőim listáján Zack Snyder még ha sokan nem is szeretik a filmjeit én nekem az összes filmje tetszett igen még az Álomháború is! laugh.gif
de ha ezt a filmet esetleg elrontja háá én megölöm kéész! biggrin.gif
2012. július 28. 11:00 #49
hupi12
hupi12
új tag
Hozzászólás: 1
Azonosító: 181648
Nekem nagyon tetszik ez a reboot! Nagyon eltalálták!
2012. augusztus 29. 08:52 #50
LadyAlexa
LadyAlexa
#protectTonyStark

Státusz#girls don't want boys, girls want Tony Stark to be happy
Hozzászólás: 2008
Csatolások: 435
Azonosító: 166600
Idézet (Alison Lerman @ 2012.07.06. 21:42)
Na tessék! Annyira elegem van már! Nem tudom, hogy én vagy ok e csak ezzel de nekem a Pókember a 2002, 2004 es és a 2007es James Franco, Tobey Maguire és Kirsten Dunst főszereplésével! 
CSípem az új feldolgozás karaktereit is, de már elvből elutasítom a filmet ezen okok miatt!

Ebben maximálisan egyetértek! Sose bírtam a feldolgozásokat, végül is törekedjenek az egyediségre, nem? pardon.gif Hát Andrew G. és Emma Stone nem annak mondható az én szememben...

Idézet (prézli @ 2012.07.07. 17:13)
Egyébként... Gwent véletlenül nem fogják kinyírni?

Pofátlanság, ha én abban reménykedek? Nagyon nem bírom azt a csajt... rohog.gif

Idézet (ophely88 @ 2012.07.06. 15:39)
Ne. omg.gif Más sem hiányzik szegény Andrewnak csak hogy lekössék még 2 évre és a köztes intervallumban ne csinálhasson mást. fear.gif

Ezen most jót nevettem. laugh.gif
3 oldal 1 2 3
Hozzászólok Nem indíthatsz új témát!

Kapcsolódó sztárok