Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját
2012. július 07. 23:33
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
ez de buzi,azt hiszi hogy körülötte forog a világ??fogja már be a száját,és egyépként Liamnek jobban áll!!
2012. július 07. 23:37
betti_meow.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.02. Hozzászólás: 179 Csatolások: 0 Azonosító: 179236 offline |
hát szerintem nagyon nem hasonlít a két haj...
2012. július 07. 23:39
cielCarat |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.02. Hozzászólás: 2897 Csatolások: 0 Azonosító: 163123 offline |
1. erről most komolyan kellett írni egy cikket?
2. ezen van olyan aki fenn akad?
3. inkább hagyjuk...
ez kábé olyan gyerekes és szánalmas, mint mikor pl. egy csaj vesz egy ruhát, aztán az osztálytársa is, és ezen kiakad. hát ember nem egyet gyártottak belőle...
mé' ne lehetne ugyanolyan ruhája, itt:haja? ._.'
2. ezen van olyan aki fenn akad?
3. inkább hagyjuk...
ez kábé olyan gyerekes és szánalmas, mint mikor pl. egy csaj vesz egy ruhát, aztán az osztálytársa is, és ezen kiakad. hát ember nem egyet gyártottak belőle...
mé' ne lehetne ugyanolyan ruhája, itt:haja? ._.'
2012. július 07. 23:40
Balázs69visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 182 Csatolások: 21 Azonosító: 178946 offline |
Csak úgy mondom Justin! Amielőtt a legelső kép kijött az "új" stílusodról én előtte 2 héttel mindenhol megosztottam az új hajstílusom és hoppá, ugyanolyan lett a tiéd is. Talán nem véletlen, hogy a hajstílus most ílyen? Mivel a kreátorok már jópár hónapja ezzel a hajjal adják el a férfimodelljeiket? Te is csak utánozol és nem kötülötted forog a világ, csak azért mert egy tizenéves csinált sztár vagy, aki élőben csak egy nyikorgó mutáló tinisrác még mindig. Már bocs...
2012. július 07. 23:50
Nem nagyon hasonlít a két haj, de most ha ez tetszik neki, akkor mi a baj? Justinnak figyelem hiánya van...
2012. július 08. 00:14
marga98 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.15. Hozzászólás: 508 Csatolások: 0 Azonosító: 136445 offline |
szerintem is! nem azért mondom, mert szeretem JB-t, hanem mert az egyik első gondolataim között volt ez, mikor megláttam a OD-s gyereket. teljesen igaza van. Liam előző haja is Justin féle volt.
2012. július 08. 01:31
A barátom férjét nem leszólni !! És a férjem barátját Harry
2012. július 08. 01:47
Cseniii03új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 79 Csatolások: 0 Azonosító: 169697 offline |
"túlsztárolt fiúbanda" "Justin Bieber és a One Direction – mi sem értjük teljesen, de ma biztosan ez a két legnagyobb név a pop zeneiparban."
elmentek ti a tudjátok hova... ha nem értitek szívesen elmagyarázom... feleannyi tehetségetek nincsen semmihez, mint amennyi nekik! nem véletlenül lett a 1D az egyik legsikeresebb fiúbanda. JB nem véletlenül tört be a zeneiparba 1 év alatt. és ehhez hozzátenném, hogy a legnagyobb énekeseknek is több év kellett. -.-"
elmentek ti a tudjátok hova... ha nem értitek szívesen elmagyarázom... feleannyi tehetségetek nincsen semmihez, mint amennyi nekik! nem véletlenül lett a 1D az egyik legsikeresebb fiúbanda. JB nem véletlenül tört be a zeneiparba 1 év alatt. és ehhez hozzátenném, hogy a legnagyobb énekeseknek is több év kellett. -.-"
2012. július 08. 02:21
jennymiley00 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.16. Hozzászólás: 518 Csatolások: 102 Azonosító: 129374 offline |
Igaza van,hogy egy időben tényleg mindenkinek ilyen úgymond "Bieber frizuja" volt.De Liam nem Justint utánozta, és Justin sem erre célzott. Csupán kijelentette,hogy zavarta,hogy sok embernek van olyan haja,mint neki. Nem értem miért kell egyből cikket csinálni,egy enyhén félreérthető nyilatkozat miatt.
2012. július 08. 02:35
Victoria Rainbowvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.01. Hozzászólás: 499 Csatolások: 0 Azonosító: 152071 offline |
nyomd el magad bibor:$$
2012. július 08. 03:32
Kawarimivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 100 Csatolások: 442 Azonosító: 174050 offline |
Cseniii03: Igen egy év alatt "betörtek" a zeneiparba,de megkérdezném, osztatlan sikerrel? - Nem! - egy példa, aki nem egy év alatt, de mindenki ismeri és szereti őt/őket pl.: Madonna,Christina Aguilera.
Ja és igen, egy év alatt jöttek, egy év múlva mennek
Ja és igen, egy év alatt jöttek, egy év múlva mennek
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.