Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját
2012. július 08. 05:41
Ez hamis,de ha megdfordítjuk,hogy Bieber köcsög nyúlta le Liam frizuráját akkor helyes a válasz
2012. július 08. 08:02
biitRoxiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.11. Hozzászólás: 219 Csatolások: 0 Azonosító: 171046 offline |
Liam-nak már 2008-ban amikor elsönek jelentkezett az X-Faktorba akkor olyan haja volt mint amikor berobbant a Justin Bieber láz : vasalt haj
Még hogy Liam nyúlta le xd:'D
Még hogy Liam nyúlta le xd:'D
2012. július 08. 08:04
Justin Bieber & One Direction : ,, legnagyobb név a pop zeneiparban."
Ez meg, hogy lehet és miért pont Ők.?
Engem az 1D és Biber teljesen nem izgat már a csapból is Ők folynak, de mindegy ...
Amúgy engem már nem érdekelnek ezek a majmolós cikkek.
Ez meg, hogy lehet és miért pont Ők.?
Engem az 1D és Biber teljesen nem izgat már a csapból is Ők folynak, de mindegy ...
Amúgy engem már nem érdekelnek ezek a majmolós cikkek.
2012. július 08. 08:10
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
Mindig elhatározom, hogy megkedvelem Justin-t, de mindig sikerül valami olyat tennie amitől elveszi a kedvemet
Nem tudom miért hiszi, hogy körülötte forog a világ, de ideje lenne visszavenni abból a hatalmas képéből
Nem tudom miért hiszi, hogy körülötte forog a világ, de ideje lenne visszavenni abból a hatalmas képéből
1 felhasználónak tetszik:
Mia csaje
2012. július 08. 08:17
silenc#ALLFOR916 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.11. Hozzászólás: 3549 Csatolások: 7784 Azonosító: 143058 offline |
Idézet
Justin Bieber és a One Direction – mi sem értjük teljesen, de ma biztosan ez a két legnagyobb név a pop zeneiparban.
Nekem meg olyan a hajam, mint Miley Cyrus-nak. Valaki nem szeretné azt is megírni? De szerintem Justin azt hiszi, hogy körülötte forog a világ..
Mia csaje
2012. július 08. 08:29
CrazyHeartx3ॐ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.20. Hozzászólás: 1852 Csatolások: 43 Azonosító: 176171 offline |
ez annyira nagyóón fontos hogy olyan a haja neki.. komolyan... fél világ összeomlik most x.x -.-
2012. július 08. 08:31
"Justin Bieber és a One Direction – mi sem értjük teljesen, de ma biztosan ez a két legnagyobb név a pop zeneiparban."
TÉnyleg? Mégis kik körében, a 12 éven aluliaknál?
TÉnyleg? Mégis kik körében, a 12 éven aluliaknál?
2012. július 08. 09:27
domika666visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 225 Csatolások: 0 Azonosító: 137666 offline |
JAjj fogja má be az a kis izé. Miért csak neki lehet olyan haja?? És azt nem Justinos hajnak nevezik attól hogy neki olyan van. Úgyhogy nem nyúlta le a haját és az a kis Justin fogja be a száját mert nem ő isten hogy itt megmondja hogy kinek milyen haja legyen. Nem??
Mia csaje
2012. július 08. 09:31
HeyAlicevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.25. Hozzászólás: 332 Csatolások: 0 Azonosító: 153816 offline |
Ember, ez az egész már olyan szinten gyerekes.. Nem szeretem egyiket sem, de ez az egész már egy teljesen új értelmet ad a szánalmas kifejezésnek. Egyes fórumozó hozzászólása pedig egyszerűen... hülyeség? Ti örülnétek neki, ha lefiúznának titeket? (lányok esetében)Amíg nem ismeritek Justin Biebert, addig nincs okotok elítélni.Szerintem Justin Bieber és a One Direction kapcsolata csupán csak a hírnév miatt van, az ilyen megszólalásokon látszik, hogy valójában nem jönnek ki túl jól.
2012. július 08. 09:31
Mia csajevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.22. Hozzászólás: 302 Csatolások: 0 Azonosító: 151551 offline |
1.Sok embernek vahy eredetleg olyan haja mint ennek a k*csögnek. (Bieber)
2.Liamnak eredetileg ilyen a haja és nem másolta le azt a ny*mit
Még sosrolhatnék dolgokat,de nem teszem.
Szerintem Justinnak feltűnési viszketegsége van ami úgy viszket mintha aranyere lenne (a TV-ben zt hallottam,hogy az viszket, én nem udom, mert nkem nincs ilyenem) House of wax egyetértek ezt én is már elhatároztm,de valahogy ne sikerül,mert ez a gyerek idegesítő és Corby neked is igazad van, buburka ez jó poén nekem teszik Silenc veled is egyetértek
2.Liamnak eredetileg ilyen a haja és nem másolta le azt a ny*mit
Még sosrolhatnék dolgokat,de nem teszem.
Szerintem Justinnak feltűnési viszketegsége van ami úgy viszket mintha aranyere lenne (a TV-ben zt hallottam,hogy az viszket, én nem udom, mert nkem nincs ilyenem) House of wax egyetértek ezt én is már elhatároztm,de valahogy ne sikerül,mert ez a gyerek idegesítő és Corby neked is igazad van, buburka ez jó poén nekem teszik Silenc veled is egyetértek
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.