Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját
2012. július 07. 20:18
Egyik volt osztálytársam, váltig állítja, hogy Justin az ő haját lopta el, mivel neki régebb óta ilyen a haja. Csak azért, mert egyszer megemlítettük, hogy mennyire hasonlítanak. Ehhez mit szóltok?
2012. július 07. 20:23
Én imádom Jus-t és Liamet is... de Biebernek most nincs igaza. Ha Liam ilyen hajat akart, akkor ilyen lesz
2012. július 07. 20:24
selena arwa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.10. Hozzászólás: 777 Csatolások: 37 Azonosító: 134550 offline |
Dzsásztinka csak nem féltékeny? -.-
2012. július 07. 20:24
Megörülök mind a kettőtől! Utálom már hogy minden idióta cikk róluk szól, főleg a One Direction tagokról! Bár Justin-ból meg a disney sztárocskából is elegem van, az egyik nap még összeházasodunk, másiknap szakítunk! Egyik se egy valaki csak agyon játsszák magukat és lefogadom, van aki még egy számukat se hallotta(hangsúlyozom nem sokat hagyott ki) csak annyit hogy melegek vagy nem vagy éppen melyik pasas melyik pasit választaná ha nő lenne! Szánalmas! Úgy örülnék ha egyszer arról kapnák hírt hogy laposra verte őket valki!
2012. július 07. 20:25
SilverWolfST✯RLIGHT, A.R.M.Y. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.01. Hozzászólás: 1069 Csatolások: 5 Azonosító: 179105 offline |
Miért baj az,ha valakinek olyan a halya mint neki?Miért kell féltékenynek lenni?
Milyen gyerekes.
Milyen gyerekes.
2012. július 07. 20:26
Catherineboobtana |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.29. Hozzászólás: 1306 Csatolások: 30 Azonosító: 137378 offline |
Idézet
Justin Bieber és a One Direction – mi sem értjük teljesen, de ma biztosan ez a két legnagyobb név a pop zeneiparban.
Áááh imádom, hogy így lett megfogalmazva, minden tiszteletem a cikk írójának.
De komolyra fordítva a szót (lehet erről a témáról komolyan beszélni?), nehogy már emiatt akadjon ki az a kislány. Csomó tinigyereknek van még ilyen sérója, na és? Látszik, hogy Miss Bieber kezd eltűnni a süllyesztőben és valamivel fel kell magára hívja a figyelmet. És, nem, egyáltalán nem védem a 1D-t (nem is szeretem ), csak nem értem ennek a kiakadásnak az értelmét.
2012. július 07. 20:26
Kriszti011új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.06. Hozzászólás: 7 Csatolások: 0 Azonosító: 179619 offline |
Nem hiszem h annyira nagyon lenyúlta volna:) Egyébként meg nem tök mindegy? olyan frizurát hord, amilyet akar, nincs benne a törvény kövnyben, h ne hordj olyan firzurát, amilyet más már hord.. nevetséges, és gyerekes! Megint keresi a balhét, ahogy eddig is. Egyre agresszívabb, már nem olyan mint a régi srác aki volt:/ Nem csodálom, hogy Selenával már megint a szakítás szélén állnak...
(Bár sosem voltam oda érte, mostmár biztos hogy nem is leszek)
Azért remélem, megnormul, vagy lenyugszik, esetleg megkomolyodik végre, és nem azt akarja majd bizonygatni, hgy ő már mennyire nem gyerek, meg hogy az állításokon amit rá mondanak, ellent mondjon.. ppff:D
(Bár sosem voltam oda érte, mostmár biztos hogy nem is leszek)
Azért remélem, megnormul, vagy lenyugszik, esetleg megkomolyodik végre, és nem azt akarja majd bizonygatni, hgy ő már mennyire nem gyerek, meg hogy az állításokon amit rá mondanak, ellent mondjon.. ppff:D
2012. július 07. 20:27
Lucky5state of grace |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.21. Hozzászólás: 1086 Csatolások: 1 Azonosító: 133629 offline |
Jézus Mária, segíts meg. Én nem gondoltam volna, hogy Justinka ennél lejjebb is tud süllyedni, de bebizonyosodott, hogy tévedtem. Szegénykénél híresebb lett a Vándájreksön (egyiket se csípem) és most irigykedünk, irigykedünk? Mert ez aztán marha egyedi.. Gratulálok Biebernek! Megint szépen lejáratta magát!
2012. július 07. 20:32
Ez vicces
Fáj Justinnak ha valakinek jobban áll a hasnoló stílusú haj
Fáj Justinnak ha valakinek jobban áll a hasnoló stílusú haj
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.