Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját
2012. július 07. 21:12
Szerintem ezt nem úgy szánta Justin! Ő nem rossz ember! :)Csak most hogy 18 ő is férfinak akarja mutatni magát!
2012. július 07. 21:13
Dzsenifer3 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.13. Hozzászólás: 7118 Csatolások: 481 Azonosító: 155330 offline |
Ezen a képen mind a kettő srácnak a haja egészen más...! De ha két normális képet raktak volna be akkor azért az ember jobban tudna vélekedni...!
2012. július 07. 21:13
Lilly-chan |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.19. Hozzászólás: 1048 Csatolások: 0 Azonosító: 139065 offline |
Igen, ezen a világon egy hajstílus egy emberé lehet csak! -.-"
2012. július 07. 21:16
Stephanniie |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 736 Csatolások: 324 Azonosító: 172634 offline |
tényleg sok mindenkinek van olyan haja mint Justinnak de Liam-é egy kicsit se hasonlít rá nem hogy ugyanolyan legyen ..... -.-"
2012. július 07. 21:18
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
Csakhogy Liamnek jobb, justin meg még így is lány
2012. július 07. 21:20
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
"Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját"?
- Ááá,dehogy! Csak a nemi vonzódását kopintotta max.
"Justin ezennel sem tudta befogni a száját:"
-Már nem azért,de miféle cikk bekezdés ez? Nem vagyok beliber,viszont az oldalon még mindig vannak rajongók...A cikkkben meg,szerintem,nem a szerzőnek kéne véleményt nyilvánítania Justinról,arra ott van a "Szólj hozzá!" dobozka. Legalábbis,ha én saját előitéleteimmel vegyítve írok egy sztárról,vagy csempészek be egy olyan mondatot,azt előszeretettel javítják,itt nem értem miért nem az történt...
-Már nem azért,de miféle cikk bekezdés ez? Nem vagyok beliber,viszont az oldalon még mindig vannak rajongók...A cikkkben meg,szerintem,nem a szerzőnek kéne véleményt nyilvánítania Justinról,arra ott van a "Szólj hozzá!" dobozka. Legalábbis,ha én saját előitéleteimmel vegyítve írok egy sztárról,vagy csempészek be egy olyan mondatot,azt előszeretettel javítják,itt nem értem miért nem az történt...
2012. július 07. 21:26
Vegaszseni |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.21. Hozzászólás: 2553 Csatolások: 7161 Azonosító: 158908 offline |
Idézet (Misao @ 2012.07.07. 21:20)
"Justin Bieber szerint Liam Payne lenyúlta a frizuráját"?
A szerzőnek az a dolga, hogy leírja a tényeket. Én így tettem, leírtam, ami az igazság. Egy cikk nem arra való, hogy rizsázzak benne. Szerintem semmi sértő nincs abba a mondatban sem, és maga a cikkben sem - ahogy véleménynyilvánítás sem található ott. Olvastál már durvább cikkeket más hírportálokon? Valószínűleg nem
2012. július 07. 21:26
Ancsi11visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.12. Hozzászólás: 248 Csatolások: 0 Azonosító: 131108 offline |
látom a cikkíró is nagyon bírja az új tinibálványokat XD am meg húú ugyanolyan a haja,kit érdekel? am én is az előttem szólókkal vok,ugyam kinek nem olyan a haja,ha pedig Liam tényleg lopta akkor talált magának egy igazán "jó" példaképet,am meg Justin csak félti a hírnevét,mert beijedt a konkurenciától ( am nem vok 1D fan,de belieber sem)
2012. július 07. 21:32
Dóóriivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.04. Hozzászólás: 222 Csatolások: 1 Azonosító: 168559 offline |
Ennek a Bíbőrnek nincs jobb dolga??Miért hiszi azt hogy csak neki lehet olyan haja senki másnak?? ez beteg....
Egyépként meg Liam-nak sokkal ♥de sokkal ♥jobban áll ♥ ♥♥
Egyépként meg Liam-nak sokkal ♥de sokkal ♥jobban áll ♥ ♥♥
2012. július 07. 21:34
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
nem ő van a középpontban, féltékeny...
én ezt gondolom...
én ezt gondolom...
2012. július 07. 21:36
directioner776visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.23. Hozzászólás: 123 Csatolások: 0 Azonosító: 171808 offline |
nincs jobb dolga Bíbörkének?O.o esetleg nem akarja leszólni a világon az összes fiút akinek ilyesmi frizurája van? szánalmas ez a Jusztina -.-"
2012. július 07. 21:36
miért lenne az ő frizurája csak mert a fodrász ilyen hajat vágott neki , még nem dzsásztin szrta a spanyolviaszt semmitől sem lett övé a hajforma visszavehetne magából és ha már kitalálta hogy ő énekes ... énekelni is elkezdhetne.. normálisan
2012. július 07. 21:37
SzanduSs98▲ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.06. Hozzászólás: 4224 Csatolások: 184 Azonosító: 166705 offline |
Szerintem egyáltalán nem hasonlít a kettő frizura.De látom Justinnak nincs jobb dolga,mint azzal foglalkozni, hogy kinek milyen hajstílusa van... --"
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.