Tízen hívtak rendőrt Justin Bieber miatt
2012. július 08. 20:19
Fanni0325Miss Anonymus |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.05. Hozzászólás: 1695 Csatolások: 7 Azonosító: 138041 offline |
Én a jogsiját is elvenném személy szerint, de végülis őt is meg lehet érteni hiszen jó példaként hozták fel Dianát egyszer Justin vesztét is ez fogja okozni amibe ha belegondolunk nem is nagy baj de akkoris a fotósok is állíthatnának magukon!
2012. július 08. 20:27
Idézet (An_d_a @ 2012.07.08. 20:07)
szerintem most itt egyáltalán nem csak justin-t kell hibáztatni.mi az,h üldözni kezdik?
ő is csak egy ember,és teljesen normális reakció volt a részéről,h menekülni próbált előlük.igaz,talán nem így kellett volna megoldani a problémát,a bírság jogos,elvégre mégse száguldozhat senki kedve szerint,akár híresség akár nem.
de a lesifotósok visszavehetnének,és itt most nemcsak konkrétan erre az esetre gondolok.rendben van,h ez a munkájuk,ami nekünk fanoknak "hasznos" is valamennyire,mert így rengeteg képet láthatunk a hírességekről.de azért van egy határ...
ő is csak egy ember,és teljesen normális reakció volt a részéről,h menekülni próbált előlük.igaz,talán nem így kellett volna megoldani a problémát,a bírság jogos,elvégre mégse száguldozhat senki kedve szerint,akár híresség akár nem.
de a lesifotósok visszavehetnének,és itt most nemcsak konkrétan erre az esetre gondolok.rendben van,h ez a munkájuk,ami nekünk fanoknak "hasznos" is valamennyire,mert így rengeteg képet láthatunk a hírességekről.de azért van egy határ...
Mindent leírtál, amit szerettem volna. Azt még hozzátenném, az lenne a legjobb, ha betiltanák a lesifotózást. Elvégre Lady Diana is miattuk halt meg, ebből a példából azért tanulhattak volna.
2012. július 08. 20:28
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
Azért kíváncsi lennék arra, hogy a fotósok mennyivel mentek...Nyilván nem véletlenül ment olyan gyorsan. Ezzel nem mentegetni akarom, mivel valóban megérdemli a bírságot, de azért az emberek is visszafoghatnák magukat. Főleg azok, akik olyanokat mondanak hogy "Remélem legközelebb elütik"...gratulálok egyesek agyi szintjéhez.
2012. július 08. 20:30
azért jó lenne ha a paparazzókat is elintézné vki, tönkreteszik a sztárokat teljesen, de persze az sehol se számít, majd fog, ha komolyabb gondokat okoznak majd, bár már így is épp elég lehet belőlük, belegondolni is rossz h egy lépést nem tehetsz anélkül h ne látnának
2012. július 08. 20:30
Beaaaa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.24. Hozzászólás: 1195 Csatolások: 0 Azonosító: 141537 offline |
Szerintem egy bizonyos fokig igaza van azoknak akik bejelentették Justint, mert attól függetlenül nem lehet csak úgy száguldozni, balesetveszélyes, másrészt pedig csak a lesifotósoktól próbált megszabadulni, ami érthető. A fotósokat sem értem, hogy hogyan képzelték, hogy üldözni fogják...
2012. július 08. 20:31
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
Idézet (Lilyrose @ 2012.07.08. 20:27)
Mindent leírtál, amit szerettem volna. Azt még hozzátenném, az lenne a legjobb, ha betiltanák a lesifotózást. Elvégre Lady Diana is miattuk halt meg, ebből a példából azért tanulhattak volna.
azért a végével annyira nem értek egyet.gondolj bele,mi lenne,ha nem lenne egy lesifotós se?gondolom neked is van nagy kedvenced,és róla is,ahogy én is,szerintem több lesifotós képet látsz,mint műteremben készült fotót.azért nagy "hátrány" lenne,mert úgy sokkal de sokkal kevesebb fotó kerülne fel az internetre.
de néha tényleg vissza lehetne venni,mert ahogy mondtam,van egy határ.
2012. július 08. 20:31
Látszik, hogy mennyire felelőtlen
Ha néhány paparazzo elkerülése fontosabb neki, mint a saját és mások testi épsége, akkor csak gratulálni tudok neki és a bírság is teljesen jogos volt
Ha néhány paparazzo elkerülése fontosabb neki, mint a saját és mások testi épsége, akkor csak gratulálni tudok neki és a bírság is teljesen jogos volt
2012. július 08. 20:32
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline |
Hát azért azt is megnézném hogy a lesifotósok mennyivel mentek mert nyilván ezért hajtott ilyen gyorsan... Amúgy szerintem ugyan úgy megérdemelnék a büntetést a lesifotósok is...Bár azért azt elismerem hogy azért mert leakarom rázni őket nem veszélyeztetem az emberek életét de lehet hogy ebben a helyzetben én is ezt tettem volna...Mindegy nem voltunk ott... Nem tudjuk mi is történt valójában
2012. július 08. 20:32
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
jajj basszus ezek a lesifotosok-.-' nem hiszem el..még jo hogy nem lett baleset és senkinek nem lett baja o.O Just is megértem..hogy elege van már ebből de óvatosan..:/
2012. július 08. 20:36
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
Most ti fanok, csak szimplán ennyire szeretitek meg véditek, és azt várjátok hogy balesetet okozzon; lássak a dolgok mögé, viszont ami trina írt, abban is van igazság.
2012. július 08. 20:36
Linkin Parkvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 122 Csatolások: 0 Azonosító: 176642 offline |
Nem semmi Justin
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.