Korábban csak a rajongóit istenítette, de a napokban meglepő nyilatkozatot tett: megköszönte az utálóinak a sok gyűlölködő kommentet, mivel ő ebből is hasznot húz.
A teljes cikkhez kattints ide!
Justin Bieber köszönetet mondott a gyűlölködőknek
2012. július 09. 13:31
BelaRebekaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 61 Csatolások: 0 Azonosító: 179694 offline |
Még jó hogy nem vagyok gyülőlködő én inkább semleges vagyok
2012. július 09. 13:32
Én utálom, de épp ezért nem kommentelek a youtube videóihoz. -.-"
2012. július 09. 13:33
Goldenretriver.goldi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.14. Hozzászólás: 729 Csatolások: 0 Azonosító: 158304 offline |
hát Justin balfasz ezt eddig is tudtuk!De mostmár egyre jobban idegesit minden róla szól.Nyálas kis pisis
2012. július 09. 13:33
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Idézet (Buburka)
"Azt szeretném mondani az utálóimnak, hogy szeretem őket, [...]"
De jó nekem..
ON: Elképesztő, hogy mennyire oda meg vissza van saját magáért a gyerek.. Le kéne ütni egy péklapáttal.
2012. július 09. 13:35
ByellaTrIxvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 379 Csatolások: 0 Azonosító: 172608 offline |
én is utálom, de inkább leszarom, minthogy foglalkozzak vele. ezt a "módszert" minden utálónak tudom ajánlani.
2012. július 09. 13:36
Demzy_Lovatovisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 129 Csatolások: 0 Azonosító: 179840 offline |
Nagyon kedvesek vagytok utálók h pénzt adtok neki! Csak úgy tovább! (:
2012. július 09. 13:38
Igaza van. Nem értem h az utáló miért nem jöttek rá h azzal h reklámozzák h utálják inkább csak híressebé teszik.
2012. július 09. 13:38
Vampiregirl1Angel. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.30. Hozzászólás: 2451 Csatolások: 318 Azonosító: 166234 offline |
Ja,de hogy én nem gyűlölködők youtube videók alatt,szóval
ennyi,én egy okos gyűlölködő vagyok
Szóval szerethetsz Justinka,de tudd,hogy nem segítettem neked egy centel sem
ennyi,én egy okos gyűlölködő vagyok
Szóval szerethetsz Justinka,de tudd,hogy nem segítettem neked egy centel sem
2012. július 09. 13:39
Demzy_Lovato : Egyetértek csak így tovább utálók!!! Hajrááá!
2012. július 09. 13:39
Lilla98♥Miley Ray Cyrus♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.04.24. Hozzászólás: 1900 Csatolások: 88 Azonosító: 125752 offline |
Istenem...Egyre jobban bírom...Hát ez hatalmas. Amúgy tényleg igaza van szóval ez nem is valami kamu. Hát ennyit azokról az idiótokról akiknek a legnagyobb szórakozásuk az hogy a nap 24 órájában utálkozzanak. Na mindegy is a lényeg hogy sok-sok rajongója van akik szeretik őt...
2012. július 09. 13:41
VeRaavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.18. Hozzászólás: 264 Csatolások: 0 Azonosító: 173721 offline |
Ezért nem kommentelek én se Youtube-hoz csak akiket szeretek azoknak!
Am azt hiszi h minden róla szól, h jó hangja van (én se értem h melyik dimenzióban), sőt sztem az ő EGO-ját szívjuk be...
Ha Ő lennék elbújnék inkább h ennyien utálnak.
Am látom neki nem elég a kincsestára. A pénze nem érdekel engem azt akarom h eltűnjön ÖRÖKRE!
Am azt hiszi h minden róla szól, h jó hangja van (én se értem h melyik dimenzióban), sőt sztem az ő EGO-ját szívjuk be...
Ha Ő lennék elbújnék inkább h ennyien utálnak.
Am látom neki nem elég a kincsestára. A pénze nem érdekel engem azt akarom h eltűnjön ÖRÖKRE!
2012. július 09. 13:42
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
szerintem egyáltalán nem rossz felfogás.ezzel tényleg csak neki "segítenek",akik utálják.
sose értettem mire jó az,ha totál "normáltalan" hangnemben beszél valaki akármelyik hírességről is.úgy is lehet valakiről negatív véleményt mondani,h nem hordják le a sárga földig.
néztem pár kommentet youtube-n és mit ne mondjak...valaki igencsak komolyan veszi az utálkozást.akinek ennyi szabadideje van,h őt szólja le minden szabad percében,annak csak gratulálni tudok.úgyis csak justin-t "segíti" vele.
sose értettem mire jó az,ha totál "normáltalan" hangnemben beszél valaki akármelyik hírességről is.úgy is lehet valakiről negatív véleményt mondani,h nem hordják le a sárga földig.
néztem pár kommentet youtube-n és mit ne mondjak...valaki igencsak komolyan veszi az utálkozást.akinek ennyi szabadideje van,h őt szólja le minden szabad percében,annak csak gratulálni tudok.úgyis csak justin-t "segíti" vele.
2012. július 09. 13:46
én igazából nem vagyok sem utálója se rajongója..semlegesnek mondanám magam, de ő végülis ahhoz képest egész jól fogja fel a dolgot
2012. július 09. 13:49
Az a baj, hogy valóban igaza van. Ha valaki sokat foglalkozik egy általa utált dologgal, azzal csak saját magának árt. Ez tény és való.Viszont szerintem hülyeség az, hogy pénzt kap Jussy a videói alá írt hozzászólásokért, mikor az átlagemberek - gondolom én - nem kapnak semmit.
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.