Justin Bieber köszönetet mondott a gyűlölködőknek
2012. július 09. 17:15
Drága Justinka hogy te milyen de milyen okos vagy Félemlítheti az utálkozókat de még mindig lesznek olyanok akiket halálra nem fogja érdekelni hogy Justin pénzt kap ezért örülni fognak annak hogy jól megírták a véleményüket (ami tök felesleges mert úgyis csak az lesz hogy be-be szólnak a fanok)Igen most kivételesen i..g...a..z..a van ebben de azért ne higgye már magát okosnak!Már így is eléggé nagyokos
2012. július 09. 17:27
DodóóóHunter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.19. Hozzászólás: 7748 Csatolások: 0 Azonosító: 151350 offline |
Idézet (like me @ 2012.07.09. 16:17)
Milyen igaza van Na most kimatekozom a tételének az értelmét (remélem ismeritek ezt a cuki jelet: =>ebből következik)==> Ha pozitivan kommentelünk, ha negativan, ugyanúgy őt etessük pénzzel =>Ne írjunk egyáltalán semmilyen kommentet => Ne nézzünk meg a videóit, és ne legyünk kiváncsiak rája => Nem lesz miért fizessék => Justinnak Nem lesz egy büdös vasa se => Végre-valahára eltűnik a médiából.
igazad van de nem fogják megállni hogy ne kommenteljenek
2012. július 09. 17:29
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
háh :'DDDDDDD jóneki énis szeretnék ilyen egyszerűen pénztkeresni u.u
2012. július 09. 17:58
Cat0831visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.03. Hozzászólás: 315 Csatolások: 0 Azonosító: 172571 offline |
Idézet (like me @ 2012.07.09. 16:17)
Milyen igaza van Na most kimatekozom a tételének az értelmét (remélem ismeritek ezt a cuki jelet: =>ebből következik)==> Ha pozitivan kommentelünk, ha negativan, ugyanúgy őt etessük pénzzel =>Ne írjunk egyáltalán semmilyen kommentet => Ne nézzünk meg a videóit, és ne legyünk kiváncsiak rája => Nem lesz miért fizessék => Justinnak Nem lesz egy büdös vasa se => Végre-valahára eltűnik a médiából.
Na,végre egy okos ember ha le akarják oltani akkor azt tegyék Twitter-en és így nem lesz nézettebb a videója,viszont ugyan úgy tudni fogja hogy utáljuk.
2012. július 09. 18:17
berniniciJustMe |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.01. Hozzászólás: 1290 Csatolások: 24 Azonosító: 154346 offline |
Nem szeretem Justint, nem is utálom, nem is kommentelek a videói alá. Lehet, hogy most ettől nagyképűnek, beképzeltnek tűnik - sőt, az is - de igaza van. Negatív reklám is reklám (nála) = PÉNZ
2012. július 09. 18:29
TbRékuúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.05. Hozzászólás: 2107 Csatolások: 62 Azonosító: 157537 offline |
Én direkt nem kattintok a videóira, hogy ne legyen több a nézettsége így ebből kifólyólag nem is írok neki kommenteket.Én nem gyűlőlöm egyszerűen csak nem bírom, mert nem szimpatikus.Viszont Starityn kívül sehol nem írom ezt le, nem kell, hogy az egész világ megtudja.Én egyesekkel ellentétbe nem vagyok büszke arra, ha valakit nem szeretek, de soha nem fogok lesüllyedni odáig, hogy twitteren üzenek neki, mennyire utálom.
2012. július 09. 18:33
nothingcanstopmeExtinct ♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.08.13. Hozzászólás: 2351 Csatolások: 97 Azonosító: 133163 offline |
Negatív reklám is reklám, utálat is reklám, ha nem törődsz vele: nem terjed tovább. Ennyi. Azért minimális elismerésem, hogy ezt ő is látja...
2012. július 09. 19:10
Nataa 12Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒł Mrs.Ackles łƸ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.28. Hozzászólás: 1050 Csatolások: 0 Azonosító: 159529 offline |
Én nem bírom,nem tudom,hogy miért,de nem. Viszont soha nem teszek megjegyzéseket a videóira. Lehet,hogy starity-n igen,de máshol nem. Engem annyira nem is érdekel ez a srác,csak egyszerűen nem szimpatikus,és kész.Viszont én twitteren sem írok neki semmit,és nem is fogok. Mert már nem érdekel!
2012. július 09. 19:44
Miss Vettelvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.03. Hozzászólás: 236 Csatolások: 15 Azonosító: 154549 offline |
Mekkora.fúúúúú!!!!
Régebben, még a megjelenésekor, szerettem Biebert, de könyörgöm, annyira elszállt magától! VAGY! Aminek mondjuk örülnék, lehet, hogy leáldozóban van a csillaga, és most már minden hülyeséget kitalál (lásd: botrány Liam Payne hajából, száguldozás...) hogy a középpontban maradhasson. Hisz már a lemeze sem olyan nagy siker,mint annak idején!
Régebben, még a megjelenésekor, szerettem Biebert, de könyörgöm, annyira elszállt magától! VAGY! Aminek mondjuk örülnék, lehet, hogy leáldozóban van a csillaga, és most már minden hülyeséget kitalál (lásd: botrány Liam Payne hajából, száguldozás...) hogy a középpontban maradhasson. Hisz már a lemeze sem olyan nagy siker,mint annak idején!
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.