Bírom az ilyen "Nyilatkozta az információt egy bennfentes" dolgokat.:"D Mindig az ilyenek kavarnak be...
Az pedig, hogy megint egy idősebb csaj... legalább már nem 15évnél járunk hanem "csak" 5évnél! Ha így haladunk egy év és talán lesz esélye egy vele egykorúnak is!xD
(Ó bazdm*g küldd már el a kommentem.>.<)
Harry Stylesnak új barátnője van?
2012. július 10. 08:47
Idézet
Harry Styles lassan nőügyeiről híresebb lesz
De hát ha szeret csajozni..
2012. július 10. 15:12
Kacsacsimpúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.09. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 179835 offline |
Ha járnak is akkor sem lesz valami hosszú a kapcsolatuk
2012. július 10. 20:41
FunnyGirllúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.10. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 173098 offline |
Én ezt mát tökre le sz*arom mert mindig valami "öreggel" jön össze... úgyhogy ez nem volt valami meglepő... ENNNYYI!
2012. július 11. 10:06
AnymButterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.23. Hozzászólás: 860 Csatolások: 1 Azonosító: 165763 offline |
Miért kell 500 éves nyanyákkal járnia -.-???Ha???Komolyan az egész OneD szánalom-.-
2012. július 11. 13:11
Hanny99új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.19. Hozzászólás: 93 Csatolások: 0 Azonosító: 173796 offline |
Lassan már nem is csodálkozom hogy nálánál sokkal idősebbel jár, de szerintem haladás hogy 33 helyett egy 23 évessel randizik, mindamellett ez még mindig dúrva.....
2012. július 11. 16:40
VampireAdriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 167267 offline |
Caggie már egy ideje párkapcsolatban él és a barátját Joel-nek hívják. Valószínűleg ez a hír kacsa.
2012. július 11. 16:46
VampireAdriúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.15. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 167267 offline |
Paparazzok is csak erről egy estéről készítettek képeket róluk, hasonlóan mint Emma Ostilly-nél. Ha járnának a paparazzok minden nap kézen fogva sétálva lekapnák őket.Eléggé nagy a valószínűsége, hogy nem a barátnője hisz mint mondtam A LÁNYNAK VAN BARÁTJA JOEL. Amúgy lehet, hogy tényleg szerkesztve van a nőnek a feje világosabb, mint a nyaka.
2012. július 11. 17:20
Bellawoodúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.20. Hozzászólás: 68 Csatolások: 0 Azonosító: 173910 offline |
http://starity.hu/profil/175358-kathy122/ es http://starity.hu/profil/178412-rebyxxx/
ti nem vagytok normálisak!
hogy hogy szakitsanak s a tied lessz!
ha ha ha,álmodik a nyomor!
soha nem lessz a tied!))mert te sosem fogsz talalkozni vele ugy hogy megismerjetek egymast istenem o mindig magasabb korokben fog mozogni
amig ti csak almodoztok hogy egyszer .....
mert akarjatok hogy boldogtalan legyen ahelyett hogy orulnel annak hogy boldog
TI NEM IS VAGYTOK A RAJONGOJI MERT HA AZOK LENNETEK AKKOR NEM AKARNATOK HOGY BODOGTALAN LEGYEN
ti nem vagytok normálisak!
hogy hogy szakitsanak s a tied lessz!
ha ha ha,álmodik a nyomor!
soha nem lessz a tied!))mert te sosem fogsz talalkozni vele ugy hogy megismerjetek egymast istenem o mindig magasabb korokben fog mozogni
amig ti csak almodoztok hogy egyszer .....
mert akarjatok hogy boldogtalan legyen ahelyett hogy orulnel annak hogy boldog
TI NEM IS VAGYTOK A RAJONGOJI MERT HA AZOK LENNETEK AKKOR NEM AKARNATOK HOGY BODOGTALAN LEGYEN
2012. július 11. 17:37
VampireAdriúj tag |
Bellawood egyetértek!
És nem kellene máris piszkálni a lányt, a lánynak van barátja és én is láttam egy képet amin kocsiban ülnek Harry, de csak ezaz 1 van a paparazzok naponta lekapnák őket kézen fogva ha járnának, meg míg Harry nem erősíti meg akkor !! Én csak a csajt, Caggie-t a barátjával láttam rengeteg idéni képen kézen fogva. Ez a téma is olyan mint Emily Ostilly-vel csak ott nem haza fuvarozzák, hanem megcsókolja Harry-t a képen!
És nem kellene máris piszkálni a lányt, a lánynak van barátja és én is láttam egy képet amin kocsiban ülnek Harry, de csak ezaz 1 van a paparazzok naponta lekapnák őket kézen fogva ha járnának, meg míg Harry nem erősíti meg akkor !! Én csak a csajt, Caggie-t a barátjával láttam rengeteg idéni képen kézen fogva. Ez a téma is olyan mint Emily Ostilly-vel csak ott nem haza fuvarozzák, hanem megcsókolja Harry-t a képen!
2012. július 11. 23:55
fannuska12visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.04.19. Hozzászólás: 255 Csatolások: 1 Azonosító: 149607 offline |
Remélem Harry hamarosan megtalálja az igazit (: ...de nagyon furcsa az a kép..tényleg, mintha PS lenne... csak nézd meg annak a csajnak a Harry felőli karját...az mi? xDD
2012. július 12. 20:03
Petraaaaaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 170921 offline |
sztem addig nem kell hinni a pletykáknak amíg Harry be nem jelenti h járnak.. és ez a kép sztem PS, de ha esetleg mégis járnának akk sok boldogságot <3
2012. július 12. 22:00
PiciiNuskaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.03. Hozzászólás: 52 Csatolások: 0 Azonosító: 179352 offline |
istenem nem kéne addig pletykálni amíg nem biztos !!!! de ha igaz akkor remélem Harry boldog mert ha ő boldog akkor én is az vagyok <333
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.