A One Direction-fiúk meztelenül alszanak
2012. július 11. 14:12
Simon Petraúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 89 Csatolások: 0 Azonosító: 176708 offline |
Ez komoly úristen! szakadok
2012. július 11. 14:59
1: ebben meg mi a vicces?
2: pont nemérdekel
3: már kezdett elvonási tunetem lenni, mert nem jelent meg naponta egy ván dájreksön cikk :'D köszönjük a cikk írójának, hogy tudatta velünk ezt a fontos infót... Tényleg érdekelt ülj le fiam egyes T_T
2: pont nemérdekel
3: már kezdett elvonási tunetem lenni, mert nem jelent meg naponta egy ván dájreksön cikk :'D köszönjük a cikk írójának, hogy tudatta velünk ezt a fontos infót... Tényleg érdekelt ülj le fiam egyes T_T
2012. július 11. 15:03
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
az egyágyas rész kimaradt,ha már annyira őszinték akartak lenni
egyébként nem hiszem,hogy a nagyvilágnak az lenne a legégetőbb kérdése,hogy vajon neki mi szorít odalenn.
egyébként nem hiszem,hogy a nagyvilágnak az lenne a legégetőbb kérdése,hogy vajon neki mi szorít odalenn.
2012. július 11. 15:08
imádlak Louis..XD már megint szakadok rajtad.Egyszer ez visz majd a sírba XD
2012. július 11. 15:47
adommyfandenagyon |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.20. Hozzászólás: 700 Csatolások: 68 Azonosító: 135052 offline |
Hm.. érdekes. Mármint nem ez a "hír".
Hanem az, hogy valamelyik nap az egyik színésznőről olvastam egy cikket, aki azt "vallotta be", hogy nem szereti a bugyingót. Annál a cikknél negatív kritikák tömkelege volt, "ugyan, ez kit érdekel?" tartalommal. Most ez a One Direction gyerek tette közzé, hogy éjjel lóbálja a fütyköst.. Már elnézést, de ha valakit nem érdekel az, hogy egy nő irtozik a bugyogotol, ugyan miért találja ezt a kijelentést viccesnek?
Ja, mert itt helyes fiatal pasikról van szó..
Szerintem ez akkor sem poén, és nagyon nem is érdekel.. /és nem kell azzal jönni hogy akkor miért írok ide../
Hanem az, hogy valamelyik nap az egyik színésznőről olvastam egy cikket, aki azt "vallotta be", hogy nem szereti a bugyingót. Annál a cikknél negatív kritikák tömkelege volt, "ugyan, ez kit érdekel?" tartalommal. Most ez a One Direction gyerek tette közzé, hogy éjjel lóbálja a fütyköst.. Már elnézést, de ha valakit nem érdekel az, hogy egy nő irtozik a bugyogotol, ugyan miért találja ezt a kijelentést viccesnek?
Ja, mert itt helyes fiatal pasikról van szó..
Szerintem ez akkor sem poén, és nagyon nem is érdekel.. /és nem kell azzal jönni hogy akkor miért írok ide../
2012. július 11. 15:57
Bármennyire is Directioner vagyok, ezt azért megtarthatták volna maguknak. Főleg Louis utolsó mondatait.
2012. július 11. 16:06
HarryStylesSuperFanvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.28. Hozzászólás: 133 Csatolások: 3 Azonosító: 176692 offline |
itsmedemz : Louis már csak ilyen hülye XD
1 felhasználónak tetszik:
itsmedemz
2012. július 11. 16:06
zsaki92új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.21. Hozzászólás: 9 Csatolások: 0 Azonosító: 171708 offline |
Személy szerint nekem semmi gondom nem volt azzal, hogy naponta 15db cikket írogatnak róluk. Sok one direction fan van itt, nem mondhatom, hogy 'ez kit érdekel?' mert sokakat érdekelnek ezek a cikkek. E fölött a tömérdek hír fölött még szemet is hunynék, de ezt már azért felháborítónak tartom. Komolyan ennyire primitívek, hogy ilyen megnyilvánulásokkal szeretnének reklámfogást csinálni?
A legelszomorítóbb az egészben, hogy meg se kérdezték tőlük, csak úgy kijelentették. Azt meg inkább már meg se említem, hogy az milyen borzasztó, hogy a fiatal lányoknak idáig terjed a humorszintje. Mert ez nem az mutatja kedves 'directionerek', hogy hőn szeretett bandátoknak milyen jó humora van, vagy azt, hogy mennyire őrültek. Ebből inkább az jön le, hogy műveletlen bunkók.
Javaslom ennek a három fiúnak, hogy üljenek vissza még az iskolapadba, és művelődjenek még egy kicsit, mert nem tett túl jót nekik, hogy olyan hamar befejezték az iskolát.
Néhány illemtanóra is megtenné a hatását, hogy megtanulják mi az ami magán ügy és mi az amit világgá kürtölhetsz, ha úgy tetszik.
A legelszomorítóbb az egészben, hogy meg se kérdezték tőlük, csak úgy kijelentették. Azt meg inkább már meg se említem, hogy az milyen borzasztó, hogy a fiatal lányoknak idáig terjed a humorszintje. Mert ez nem az mutatja kedves 'directionerek', hogy hőn szeretett bandátoknak milyen jó humora van, vagy azt, hogy mennyire őrültek. Ebből inkább az jön le, hogy műveletlen bunkók.
Javaslom ennek a három fiúnak, hogy üljenek vissza még az iskolapadba, és művelődjenek még egy kicsit, mert nem tett túl jót nekik, hogy olyan hamar befejezték az iskolát.
Néhány illemtanóra is megtenné a hatását, hogy megtanulják mi az ami magán ügy és mi az amit világgá kürtölhetsz, ha úgy tetszik.
2012. július 11. 16:17
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
már elnézést, de a puttonyom rohadtul ki van már ezzel az 5 homoszexuális kinézetű gyerekkel, és nem, nem kérek elnézést a rajongójuktól,sz*rok már rájuk. egy tetves nap nincs olyan, hogy ezekről ne lenne "hír", de az még hagyján, mert ha valami értelmes dolog lenne írva róluk. nekem is vannak kedvenceim, de hol nem sz*rom le hogy miben alszik?!?! és vannak itt olyan hülyék, akik ennek még örülnek is..esküszöm, ez a világ már egy kalap sz*rt sem ér..
oh, és persze lehet jelenteni a kommentem, egész nyugodtan. egyszerűbb mint eltűrni
oh, és persze lehet jelenteni a kommentem, egész nyugodtan. egyszerűbb mint eltűrni
2012. július 11. 16:30
ViKi0602új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.07. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 157640 offline |
De.. ha szartok a cikkekre, amik a 1D-ről vannak, akkor minek nézitek meg? Értjük, hogy nem szeretitek őket, de minket, legalább is engem meg a ti véleményetek nem érdekel.. nem kell mindent mindenki tudtára adni
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.