Pride and Prejudice / Büszkeség és balítélet (1995)
2007. február 23. 20:37
+ Jennifer Ehle, Crispin Bonham Carter
8 felhasználónak tetszik:
xxangi20xx,
Domcicc,
Anne-Anne,
Mirjána,
DisneyFan,
standoffan,
Shenayla,
Szandi0820
2007. február 23. 23:55
|
|
Candy Perfume Girl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 06.04.17. Hozzászólás: 1401 Csatolások: 2279 Azonosító: 15072 offline
|
Húúúúúúúúú!!!!
*Bridget Jones üzemmód ON*
Mr Darcy, Mr Darcy, Mr Darcy! És a vizesinges jelenet, aaah! Most röhögni fogtok, de pont ma néztem azt a részt, betettem, hogy nekem most kell egy kis B&B, és a kazi éppen a 4. rész végénél állt, hát igen, jött a vizesinges jelenet...még a videóm is érzi.
Egyébként ezek valami isteni képek, az összeset viszem, nagyon köszi!
*Bridget Jones üzemmód ON*
Mr Darcy, Mr Darcy, Mr Darcy! És a vizesinges jelenet, aaah! Most röhögni fogtok, de pont ma néztem azt a részt, betettem, hogy nekem most kell egy kis B&B, és a kazi éppen a 4. rész végénél állt, hát igen, jött a vizesinges jelenet...még a videóm is érzi.
Egyébként ezek valami isteni képek, az összeset viszem, nagyon köszi!
2010. december 31. 00:20
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Rendező: Simon Langton
Szereplők: Jennifer Ehle, Colin Firth, Susannah Harker, Julia Sawalha, Alison Steadman, Benjamin Whitrow, Crispin Bonham-Carter, Polly Maberly, Lucy Briers, Anna Chancellor, Lucy Robinson, Adrian Lukis, David Bamber, Lucy Scott, Emilia Fox
Műfaj: romantikus, dráma
Bemutató: 1995. szeptember 24. (UK)
Sztori: Jane Austin az angolok egyik legkedveltebb "társasági" írónője volt, akinek humorától, éleslátásától kevesen menekülhettek. Ez a sorozat az idilli angol Regency korba visz vissza, egy vidéki kúriába, a meseszép Shropshire-be, ahol Mr. és Mrs. Bennett azon igyekeznek, hogy öt leányukat méltóképp kiházasítsák. A lányok közül Elizabeth a legfigyelemreméltóbb teremtés, ami a szomszédban vendégeskedő Mr. Darcynak is feltűnik. Ám Elizabeth büszke és okos teremtés, Darcy pedig gőgös, rátarti ember... Csodálatos, romantikus szerelmi történet, meseszép helyszínekkel és kiváló színészekkel. A férfi főszerepet játszó Colin Firth egy egész országot magába bolondított nem csak Angliában, hanem szerte a világban.
Szereplők: Jennifer Ehle, Colin Firth, Susannah Harker, Julia Sawalha, Alison Steadman, Benjamin Whitrow, Crispin Bonham-Carter, Polly Maberly, Lucy Briers, Anna Chancellor, Lucy Robinson, Adrian Lukis, David Bamber, Lucy Scott, Emilia Fox
Műfaj: romantikus, dráma
Bemutató: 1995. szeptember 24. (UK)
Sztori: Jane Austin az angolok egyik legkedveltebb "társasági" írónője volt, akinek humorától, éleslátásától kevesen menekülhettek. Ez a sorozat az idilli angol Regency korba visz vissza, egy vidéki kúriába, a meseszép Shropshire-be, ahol Mr. és Mrs. Bennett azon igyekeznek, hogy öt leányukat méltóképp kiházasítsák. A lányok közül Elizabeth a legfigyelemreméltóbb teremtés, ami a szomszédban vendégeskedő Mr. Darcynak is feltűnik. Ám Elizabeth büszke és okos teremtés, Darcy pedig gőgös, rátarti ember... Csodálatos, romantikus szerelmi történet, meseszép helyszínekkel és kiváló színészekkel. A férfi főszerepet játszó Colin Firth egy egész országot magába bolondított nem csak Angliában, hanem szerte a világban.
2010. december 31. 00:25
Szeretem ezt a filmet, megnéztem ezt a változatát is és a 2005-öset is. Bevallom nekem a 2005-ös kicsit jobban tetszett, de ez sem volt rossz. Colin Firth viszont:
2010. december 31. 00:39
|
|
Hesztiaanglomán |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 06.10.26. Hozzászólás: 4103 Csatolások: 26677 Azonosító: 19294 offline
|
Idézet (Miah008 @ 2010.12.31. 00:25)
Szeretem ezt a filmet, megnéztem ezt a változatát is és a 2005-öset is. Bevallom nekem a 2005-ös kicsit jobban tetszett, de ez sem volt rossz. Colin Firth viszont: 
Én a 2005-öset a hátam közepére sem kívánom, ez viszont hatalmas kedvenc.
2015. március 25. 10:50
|
|
Sally SparrowLondonb*zi chenoista |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2015. március 25. 10:58
|
|
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.05.26. Hozzászólás: 10969 Csatolások: 8081 Azonosító: 128114 offline
|
2015. március 25. 11:01
|
|
|
2015. március 25. 11:06
|
|
|
Kapcsolódó sztárok
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Így tündökölt Selena Gomez Taylor Swift esküvőjén - fotó!
Hát persze, hogy ő is ott volt!
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Millie Bobby Brown szerint kibírhatatlan volt az Enola Holmes 3. forgatása
Elárulta, mi okozta a legnagyobb gondot.
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Gigi Hadid, Camila Cabello, Ed Sheeran - nézd meg, ki mit viselt Taylor Swift esküvőjén!
Rengeteg híres vendég volt.
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Ez meglepő! Kiderült, Blake Lively ott volt-e Taylor Swift esküvőjén
Fény derült a dologra.
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Kiderült, ki kapta el Taylor Swift menyasszonyi csokrát - fotó!
Fény derült arra, ki volt a szerencsés.
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Nicola Peltz a bátyja lagzija kapcsán szólt be Brooklyn Beckham kishúgának
Még mindig csatázik a két család.