hát nemtudom. A legtöbbször én inkább beképzeltem hogy "úúúú most tuti hogy néz samara morgan a körből", vagy "mindjárt lenyeli a macskámat az átokból az a kék színű kínai kisgyerek", de lassan abbahagytam.
Ha léteznek is engem nem zavarnak, bár kétlem. Ha hallok valamit este és felébredek rá simán elkönyvelem magamban hogy "jólvan ez most egy szellem volt, vagy a kutya...deinkább a szellem...áhh szarok rá.." és már alszok is.
ezeket az emberek csak beképzelik maguknak, semmi igazság alapja nincs.
Kísértetek Európában
2012. július 13. 10:35
rose22új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.11. Hozzászólás: 82 Csatolások: 0 Azonosító: 160445 offline |
Én hiszek bennük. Mindig is hittem(: anyu is jó anyuka létére Szellemekkel suttogót nézetett velem, tehát valamilyen szinten ez is viszi:D:D egyébként is fosos vagyok, de ha egy kis zörejt hallok rögtön azt képzelem, hogy egy ronda sikoltozó szellem akar megenni. Ezért nem nézek horrort, pedig imádom őket:D
Beckybeckyvisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.27. Hozzászólás: 251 Csatolások: 6 Azonosító: 176631 offline |
Énse hiszek a szellemekben,vagyis kiskoromba hittem, de lehet hogy csak a mesebeli szellemekben amit a tévében néztem de most végképp nemhiszek bennük. Sokan mondják hogy vannak jó és rossz szellemek...
TörpemókusTʜᴇ Bᴀʟᴛɪᴄᴘᴜғғ Bᴏʏs |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.04. Hozzászólás: 3398 Csatolások: 158 Azonosító: 179420 offline |
Én nem hiszek a szellemekben, habár, néha nekem is vannak félelmeim.
2012. július 13. 10:48
pookins |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.14. Hozzászólás: 832 Csatolások: 946 Azonosító: 140772 offline |
én mindig is hittem a szellemekben... nem félek tőlük, hisz azok ugyebár meghaltak, és akiket én ismerek halottak nem lenne okuk haragudni :')
érdekes lenne egyet élőben látni... ja és amúgy, Discoveryn megy a Szellemlabor, amit ajánlok azoknak, akiket érdekel ez a szellemes téma ;DDD
érdekes lenne egyet élőben látni... ja és amúgy, Discoveryn megy a Szellemlabor, amit ajánlok azoknak, akiket érdekel ez a szellemes téma ;DDD
2012. július 13. 11:10
AmyTurnervisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 278 Csatolások: 0 Azonosító: 165135 offline |
Szellemek léteznek, bármennyire is nehéz elhinni. Én személy szerint hiszek bennük, hatodikban velem lakott egy...követett mindenhová, és nem csak beképzeltem, higgyétek el. A barátnőm is látta, mindig egymásnál aludtunk, mert annyira beszartunk, hogy most akkor mi lesz... Pár hónap után már szartunk rá, amolyan "békés egymás mellett élés" volt az. Szerencsére év végén eltűnt, és azóta se jött vissza, így a probléma megoldódott.
2012. július 13. 11:40
Ez nagyon jó cikk lett Egyébként én valamennyire hiszek bennük!
2012. július 13. 11:44
szucstodivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.11. Hozzászólás: 118 Csatolások: 0 Azonosító: 140521 offline |
Szerintem jó cikk Vannak pillanatok amikor hiszek benne, van amikor hülyeségnek tartom... Amúgy én már próbálkoztam szellemidézéssel (nem egyedül ) és volt néhány furcsa dolog.. de lehet csak beképzeltük..na, de ki tudja
MIndenesetre, ez a szellemkérdés: örök rejtély marad
MIndenesetre, ez a szellemkérdés: örök rejtély marad
2012. július 13. 11:59
Losyúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.04. Hozzászólás: 84 Csatolások: 0 Azonosító: 166584 offline |
Jó cikk lett .A mi utcánkban pedig van egy ház akinek a tulajdonosa meghalt és amikor pont arra mentem akkor láttam az udvarban a tulajdonos szelemmét..de nem tudom lehet hogy csak halucináltam
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.