Louis Tomlinson is megkérte barátnője kezét?
2012. július 13. 16:17
Mivel már mindenhol ezt a bandát nyomatják, tudom, hogy ez nem eljegyzési gyűrű, a csaj ezt egy ékszerboltban maga vásárolta.
Ha meg a gyerek eljegyezte a csajt, akkor majd ő maga elmondja...
Ha meg a gyerek eljegyezte a csajt, akkor majd ő maga elmondja...
2012. július 13. 16:19
Aranyosak együtt tényleg, mert eléggé szép pár. De minek írnak akkor erről cikket, ha Eleanor is kijelentette eléggé érthetően, hogy nem jegy gyűrű? vagy minek ezt az egészet így túlbonyolítani is. Majd ha Loui megkéri a kezét, biztos vagyok benne, hogy a rajongók azonnal meg fogják tudni. Én ezt a cikket bocsánat, de feleslegesnek tartom, mivel köztudott, hogy nem jegy gyűrű.
2012. július 13. 16:21
Szépek együtt ^^ örülnék ha el venné feleségül, de ahogy gondolja úgy lesz D♥
2012. július 13. 16:29
Borcyhúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.15. Hozzászólás: 65 Csatolások: 0 Azonosító: 171302 offline |
Na igen, valahogy éreztem, hogy én lennék az egyedüli az egyedüli, aki ezt ellenezné. Ne értsen senki félre, egyáltalán nem akarom, hogy szakítsanak, örülök, hogy Louis boldog. Viszont nekem Eleanor nem szimpatikus. Talán ezért is vagyok azon a véleményen, hogy hülyeség lenne összeházasodniuk. Természetesen ez csak az én véleményem.
2012. július 13. 16:32
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline |
Ez az én cikkem, és igen nem igaz, le van írva De nem én írtam, csak fordítottam, és átfogalmaztam, szóval ha féreérthető sorry, de máshol is így adták le, úgyhogy psszt [Megjegyzés: Én sem akarom amúgy, hogy elvegye ]
2012. július 13. 16:42
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
hát egy év után szerintem még nem venné őt el louis mondjuk tényleg összeillenek , de az se biztos hogy később őt fogja elvenni és nem egy másik lányt :')amúgy a felső képen keresztes gyűrűje van eleanornak és tökszép *o* de tudom hogy a másik képen akar lenni az "eljegyzési gyűrű.." mondjuk nemaz de nempara xd
2012. július 13. 16:46
BlueSagevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.16. Hozzászólás: 102 Csatolások: 0 Azonosító: 167348 offline |
Borcyh ugyanaz a véleményem mint neked Louis a kedvencem a One Direction-ből, és örülök hogy boldog, de nemtudom nekem Eleanor egyáltalán nem szimpi. Lehet hogy ebbe féltékenység is van, de pl. Justin-éknál én imádom Selenát, ők összeillenek és náluk örülnék ha eljegyeznék egymást. De Louiséknál nem. Mindegy, örülök hogy Loui boldog !
2012. július 13. 16:50
Christiina |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.10. Hozzászólás: 504 Csatolások: 110 Azonosító: 175233 offline |
Örülök, hogy együtt vannak és boldogok, de 9 hónap után szerintem nem lenne valami jó döntés a házasságot tervezgetni. Mindketten fiatalok és én ezt valahogy nem tudnám elképzelni.
2012. július 13. 16:54
cady_heronúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.07. Hozzászólás: 77 Csatolások: 0 Azonosító: 179701 offline |
OneStyles: Tisztában vagyok vele, nézd meg a címkéket. Sorry, hajnai háromkor írtam xD
2012. július 13. 16:55
Szamóca-97visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.06. Hozzászólás: 174 Csatolások: 0 Azonosító: 168694 offline |
amikor Liam-ről jelet meg a cikk, valaki oda írta kommentbe, hogy ennyi erővel Louis-ról is írhatnának mert Eleanor gyűrűt viselt az ujján a reptéren...erre tessék csak nem megjelent egy ilyen cikk is na mindegy nekem szimpatikus a csajszi : D
2012. július 13. 16:55
Dorcaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.13. Hozzászólás: 1 Csatolások: 0 Azonosító: 180244 offline |
Komolyan ez már nem igaz! -.-' Miért mindig velük kell foglalkozni? Már egy lélegzet vételük is lassan újságcikk lesz! Én igenis örülnék, ha elvenné Louis Elenaort, mert nagyon is összeillenek! Amúgy meg Calder! Okos újságírok-.-"
2012. július 13. 17:00
Misaodracarys™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.11. Hozzászólás: 2123 Csatolások: 689 Azonosító: 161943 offline |
A cím láttán nevethetnékem támadt Annyira hiányolom már a Justin+Selena párost Am,ha jól veszem ki a közeljövőben várhatunk még +2 cikket hasonló címmekel:
"Liam mégsem jegyezte el Daniellet"
"Louis sem jegyezte el barátnőjét"
"Liam mégsem jegyezte el Daniellet"
"Louis sem jegyezte el barátnőjét"
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.