Plágiummal vádolják a Big Time Rusht
2012. július 16. 21:38
balinaseúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.23. Hozzászólás: 39 Csatolások: 0 Azonosító: 161041 offline |
Komolyan? nem valami nagy szám ha hasonlít amúgy is kit érdekel már ez a blur vagy mi már 15 éves szerintem nem nagy szám ha csinálnak egy számot ami hasonlít vagy ha tényleg lemásolták akkor jobb lett és ? amúgy meg a BTR verzió sokkal jobb mint az eredeti. És azok mit keresnek itt akik 1D-ek a ti bandátokat lessétek mert elég sok botrányos cuccot olvastam már itt és ha a BTR valakit lemásolt szerintem mindenki csinált már ilyet biztos az 1D is! és csak hogy tudjátok a BTR milliószor jobb mint az 1D és én egyet értek minden Rusher-el aki írt
2012. július 16. 22:46
Vivyy22~کŧụьь๑гŋ~ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.23. Hozzászólás: 2028 Csatolások: 143 Azonosító: 169884 offline |
Még igazából most sem értem,hogyan a fra*cba kerül ide a vandájreksün..De ha már idekeveredtek akkor...
A VanDájreksün ilyen Van Fing-című számokkal meg sem közelítik a BTR színvonalát.Míg a vandájreksünök nyavikkolnak meg ugrabugrálnak,a BTR énekel,és kápráztatja el a közönséget.A két banda két külön világ.
xDirectioner _Neked és a Direksöner [i]barátaidnak[/i] meg annyit,hogy szó sincs arról,hogy a BTR lejárt lemez,és a Vandirekson híresebb lenne a BTR-nél.Csak tudod,sok kis pi__a van a világban,aki süket is,meg vak is,és olyan zavarodott,hogy nem tudja,h mi a jó.
az előbb leírt szöveg saját vélemény
A VanDájreksün ilyen Van Fing-című számokkal meg sem közelítik a BTR színvonalát.Míg a vandájreksünök nyavikkolnak meg ugrabugrálnak,a BTR énekel,és kápráztatja el a közönséget.A két banda két külön világ.
xDirectioner _Neked és a Direksöner [i]barátaidnak[/i] meg annyit,hogy szó sincs arról,hogy a BTR lejárt lemez,és a Vandirekson híresebb lenne a BTR-nél.Csak tudod,sok kis pi__a van a világban,aki süket is,meg vak is,és olyan zavarodott,hogy nem tudja,h mi a jó.
az előbb leírt szöveg saját vélemény
2012. július 17. 02:11
FelíciaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177310 offline |
Szálljatok már le a csajról. Igaza van. Az 1D híresebb, mint a BTR.. Van itt valakinek twittere? A One Direction-nek, ha külön nézzük a tagokat is minimum 4 millióval több követője van, mint az egész BTR-nek együtt. nincs is meg nekik az 1 millió. És ti Ráshörök.. (tessék mi is le tudjuk így írni. -.-') ha akkora fanok vagytok, hogy lehet, hogy nem dereng nektek, hogy amikor a One Direction a BTR elő zenekara volt, a koncert termet egy csomó ember elhagyta az 1D előadása után? A BTR meg whoo hoo-zhatott félig töltött stadionoknak. Nem akarok megbántani senkit, de ha ennyire nincs igazatok akkor az a megoldás, hogy rászálltok valakire aki egy másik fiú bandát szeret? Olyat ami népszerűbb, mint ez? Könyörgöm... és ha népszerűbb?! Attól még te tarthatod jobbnak. És mivel kb az egész szám annyiból áll hogy whoo hoo.. ezért ez koppintás. És ne haragudjatok ha durva volt a hangvételem, de rohadtul nem tetszik, hogy hogy beszéltek az 1D családom egyik tagjával. Igen. A Van Dájreksön rajongók egy család. Nevessen aki szeretne. De azt senki ne mondja, hogy a BTR a népszerűbb. Ez olyan, mintha arcon köpnéd magad. Jó tanács: Tájékozódj jobban mielőtt beszólsz valakinek, vagy ne tedd, állj fel és éld az életed.
2012. július 17. 02:34
FelíciaxX köszi És a többieknek meg annyit hogy attól nem lesztek feljebb hogy ''Vandárjeksün-t'' irtok !! Inkább szánalmasá tesz de mindegy !! BÍG TÁJK RÁS !! Vivyy22 ''Csak tudod,sok kis pi__a van a világban,aki süket is,meg vak is,és olyan zavarodott,hogy nem tudja,h mi a jó. '' Ja most magadról beszélsz ?? ??... Lucky5 a te szemedben csillagom de a világon biztos vagyok benne hogy több Directioner van mind RÁSHÖR !'' balinase - PONTOSAN 1D soha az életbe nem lesz olyan mint a BTR..abban én is biztos vagyok hiszen a One Direction a legjobb azt nem lehet felül múlni !! A BTR-nak van egy sorozata a nickelodeon-on na azt nézik max. 1 milliónak amikor megy a tévébe, az kb minden nap megy ! A one direction egyszer fel lép az iCarly-ba és több mint 10 millióan megnézik !! Erről ennyit!
2012. július 17. 02:37
Lucky5 - hát én a 21-edik században élek , és te ? Mert látom a lejárt lemezeknél le akadtál !
2012. július 17. 08:00
kitácska315visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.20. Hozzászólás: 165 Csatolások: 0 Azonosító: 169701 offline |
ja persze majd pont egy olyan számból koppintanak amelyik 1997-es
2012. július 17. 10:48
Limooo003új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.04. Hozzászólás: 58 Csatolások: 0 Azonosító: 172625 offline |
Engem már felbasz Directioner meg Rusher... -.- Fejezzük már be emberek!! Mindenkinek van saját ízlése, nehogy már ez legyen a fő vita a neten!!!! Ezzel csak szart csináltok mind2 bandának!!!
1 felhasználónak tetszik:
MadHatter
2012. július 17. 10:54
melasz12♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.12.30. Hozzászólás: 2039 Csatolások: 333 Azonosító: 142106 offline |
Én ezt nagyon nem értem!A 'Vándireksünnek' mi köze van a BTR-hez???Amúgy meg nem koppintottak...A srácok is megmondták hogy ez 1 feldolgozás!
Kyra99
2012. július 17. 12:38
FelíciaxXúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.06. Hozzászólás: 18 Csatolások: 0 Azonosító: 177310 offline |
Ha nem lennétek ilyen lusták, ti is látnátok, hogy a BTR-esek keverték ide az 1D-t és rohadtul nem mi. Csak pár kattintás, de gondolom az már nagy meló.-.-" Inkább kérdezze meg mindenki 10x hogy, hogy jön ide a Dájreksün. Hát így. Ha még valaki megkérdezi... nem állok jót magamért.
"Hogyan merték a legnormálisabb fiúbandát ilyenekkel ócsárolni fleháboríto!!!!!!Nem igaz egyszerűen nem az -.- Ha koppintottak is csak is véletlen lehetett a One Directiont védik mint a szart a betörőktől de a kis Directionerek A BTR ellen vannak -.-.-.-"
"Ja, hogy egy Dájreksönör írta a cikket..? Akkor már értem.."
"Hogyan merték a legnormálisabb fiúbandát ilyenekkel ócsárolni fleháboríto!!!!!!Nem igaz egyszerűen nem az -.- Ha koppintottak is csak is véletlen lehetett a One Directiont védik mint a szart a betörőktől de a kis Directionerek A BTR ellen vannak -.-.-.-"
"Ja, hogy egy Dájreksönör írta a cikket..? Akkor már értem.."
2012. július 17. 13:05
Niky_Love Taylor L.Mrs. Dolan™ ✔ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.03.10. Hozzászólás: 1165 Csatolások: 45 Azonosító: 170939 offline |
Hogy jön ide a One Direction...? :S
2012. július 17. 13:09
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Fogalmam sincs hogy ki ez a csapat, egyedül a Blur-t ismerem, de ez nem minősül plágiumnak mivel ez egy feldolgozás! Van a kettő között különbség. Mivel a cikk írója semmilyen forrással nem tudja alátámasztani az állítását, így egyenlő egy rakat kakával. Gondolom ez a csapat kifizette a jogdíjakat a Blur-nak a feldolgozást illetően és ennyi.
Kyra99
2012. július 17. 15:28
Kyra99 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.05.03. Hozzászólás: 3653 Csatolások: 603 Azonosító: 150526 offline |
Kedves FelíciaxX, xDirectioner és a többiek.. A cikkben egyetlen egy betű sem szerepelt a Vándíről, úgyhogy ne azon veszekedjetek már, hogy melyik banda a híresebb.. Igen, a 1D híresebb, de ez nem azt jelenti, hogy tehetségesebbek|helyesebbek|mittoméhogymibbek a Big Time Rush tagjainál. Nem éri meg a rajongótáborok közti vitatkozás, mert kitiltanak miatta az oldalról pár napra.
A cikkre kell válaszolni, nem a másik rajongótáborba tartozó személy hozzászólására.. NEM koppintották a számot, hanem FELDOLGOZTÁK. Senki sem vádolja a bandát plágiummal a cikkírót kivéve.
A cikkre kell válaszolni, nem a másik rajongótáborba tartozó személy hozzászólására.. NEM koppintották a számot, hanem FELDOLGOZTÁK. Senki sem vádolja a bandát plágiummal a cikkírót kivéve.
2012. július 17. 15:47
Kyra !! Valaki felhozta a One Direction-t és én nem fogom hagyni hogy AKÁRKI is irjon olyanokat a kedvenc bandámról amit nem érdemelnek meg !! Én nem utálom a BTR de komolyan ! Ha valaki nem szeret valakit ne foglalkozon vele ! De mivel egyesek tudják hogy a BTR semmi 1D-hez képest ezért próbálják védeni a BTR azzal hogy olyanokat irnak hogy : Vándájreksün meg Ván Ting...ennyi erővel én is irhatom hogy BÍG TÁJM RÁS ! De ezzel nem érnek többet !
2012. július 17. 23:39
FelíciaxXúj tag |
Kedves Kyra99! Én sem írtam olyat, hogy az 1D jobb. Azt mindenki döntse el magának. Igazad van abban, hogy a cikkre kéne válaszolni, de mivel az One Direction és a rajongóik egy hatalmas család... nem fogom csak úgy nézni ahogy sértegetik őket. Egyébként nem akarok neked beszólni, de nem minket kéne csitítani, mert lehet, hogy ez óvodásan hangzik, de ők kezdték. Az életbe nem írtam volna mégcsak hozzászólást sem, ha nem oltják az 1D-t.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.