Rengeteg fiatal lány küzd azzal a problémával, hogy már igazán nem találja a helyét a kislányok világában, de még bizonytalanul mozog a nagylányokéban is. Ilyenkor fejünkben a fő kérdések általában a sminkeléssel kapcsolatosak.
A teljes cikkhez kattints ide!
Tini vagyok, hogyan sminkeljek?
2012. július 16. 21:02
Az egyetlen★Sentimentalist - The final eccentric™ ☺ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.05. Hozzászólás: 1323 Csatolások: 0 Azonosító: 152355 offline |
Egyszerűen: sehogy xD vagy csak minimálisan.....
2012. július 16. 21:08
judie94visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.30. Hozzászólás: 249 Csatolások: 9 Azonosító: 174532 offline |
Az egyetlen
egyetértek:) ráadásul ha ilyen bőrre alapozót kensz,attól csak még csúnyább ha lesz lemosod és 25éves korára az ember 40nek fog kinézni...fölösleges:)
egyetértek:) ráadásul ha ilyen bőrre alapozót kensz,attól csak még csúnyább ha lesz lemosod és 25éves korára az ember 40nek fog kinézni...fölösleges:)
2012. július 16. 21:10
Évike12Ŧยckiภgρєяƒєct*♛ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.21. Hozzászólás: 6857 Csatolások: 4984 Azonosító: 131678 offline |
jó cikk lett!
Viszont! az hogy ennyi alapozót tettek a lányra, már egy maszkot húztak fel a fejére, ami nem jó. Én szinte soha nem alapozom magam mert szép az arcom nincs semmi rajta, max barnító. Én mindig csak natúr sminket hordok ha megyek valahova, szempilla sprirál;szem cerúza; barnító; szájfény. ennyi. de a mai lányok többsége egy kiló alapozó nicki minajos szem (szét kenve, szét húzva) vörös rúzs. és ilyenek..
Viszont! az hogy ennyi alapozót tettek a lányra, már egy maszkot húztak fel a fejére, ami nem jó. Én szinte soha nem alapozom magam mert szép az arcom nincs semmi rajta, max barnító. Én mindig csak natúr sminket hordok ha megyek valahova, szempilla sprirál;szem cerúza; barnító; szájfény. ennyi. de a mai lányok többsége egy kiló alapozó nicki minajos szem (szét kenve, szét húzva) vörös rúzs. és ilyenek..
2012. július 16. 21:10
yourshawty |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.10.10. Hozzászólás: 1199 Csatolások: 50 Azonosító: 135998 offline |
én sosem sminkelek.. egyáltalán nincs rá szükségem, én úgy érzem... viszont ha mégis, akkor maximum alapozó és spirál van rajtam
2012. július 16. 21:15
Jó cikk lett, tetszik Nekem a sminkelés, egy kevés korrektorból (e téren mázlista vagyok, mert nincsenek pattanásaim, miteszer meg kevés) szempillaspirálból, meg szemceruzából áll, és kész. Nem szoktam magam nagyon sminkelni
2012. július 16. 21:17
Én nem vagyok híve azoknak a szokásoknak , h felpakoljak magamra 10kg alapozót , rúzst , szemhéjfesétek , szerintem már ronda , és egy tini úgy néz ki vele mint a kisovódás aki az anyja sminkcuccaival játszik... Én csak egy nagyon vékony alapozót szoktam felrakni , meg szempillaspirált... és slussz .
2012. július 16. 21:20
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Én is festem magam de sosem esek túlzásba.Alap sminkelésem.+Hozzá ha van akkor bőr színű rúzs(wáo).
2012. július 16. 21:24
An_d_ainebriant |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.07. Hozzászólás: 4176 Csatolások: 4784 Azonosító: 146789 offline |
nem gonoszkodni akarok,de a lányra a végén rá se lehet ismerni.én sose sminkelem magam,viszont aki meg ezt teszi,azt sem piszkálom érte.szerintem van egy egészséges határ,de amit erre a lányra rápakoltak,az már bőven sok.mintha egy maszk lenne rajta.szerintem szép lett a végeredmény,nem azt mondom,h nem lett jó,de..nem tudom,nekem ez így már kicsit mű.senki sem tökéletes.
1 felhasználónak tetszik:
Porcicca
2012. július 16. 21:24
Én nem szoktam magam festeni, csak akkor ha bálba vagy buliba megyek. Alapozót többször szoktam mikor "kipattogok". Nem mondhatom, hogy túlzásba viszem. De szerintem jó cikk lett.
2012. július 16. 21:25
Jaj, de utálom én a sminkelést. -.-" Felnőtt nők oké hogy használják, na de ilyen fiatal gyerekekre rákenni azt a sok vackot!!!! Igen, kamaszkor. Pattanásos és zsíros arcbőr. Mint ahogy minden életszakasznak, ennek is megvannak a sajátos jellemzői. És miből állnak ki a tinik? Hogyan sminkeljem magam, milyen rúzst használjak, szemhéjtus, púder, szempillaspirál, meg még mittudomén mi....a szülő dolga pedig az lenne, hogy ezeket elmagyarázza a gyerekének. (És még ők vannak felháborodva, ha az iskolában a tanárok rászólnak a gyerek kinézetére, meg hogy 20 kg vakolat van rajta....)
2012. július 16. 21:29
FüMásíugrásb*zi |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.28. Hozzászólás: 1355 Csatolások: 106 Azonosító: 166064 offline |
Már nem azért, de szerintem az első képen szebb, mint a másodikon.
Én nem sminkelem magam, max. szempillaspirál, de azt is csak néha. Szerintem fölösleges, úgy is látni, hogy smink van rajtad, akkor meg ugyanúgy tudják, hogy valószínűleg nem a tökéletes bőrödet rejtegeted.
Én nem sminkelem magam, max. szempillaspirál, de azt is csak néha. Szerintem fölösleges, úgy is látni, hogy smink van rajtad, akkor meg ugyanúgy tudják, hogy valószínűleg nem a tökéletes bőrödet rejtegeted.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.