A One Direction is fellép az Olimpia záróünnepségén
2012. augusztus 08. 17:48
panni_0új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 36 Csatolások: 0 Azonosító: 182900 offline |
Először is:
Ez egy fórum. Szabad vélemények, ide az is írhat, aki nincs odáig a "vándájreksön"-ért. Nem értem, hogy a rajongóknak miért kell ennyire elfogultnak lenni, és mindenkit támadni, akik nincsenek odáig ezekért.
Másodszor:
Idézem harry styles fan 13-mat: "TUTI NEM TUDSZ ILYET MONDANI MERT AZ ÖVÉJÜK MAJDNEM AZ EGÉSZ VILÁG"
Igen, de csak MAJDNEM! Azért ne higgyétek azt, hogy most mindenki odáig van értük... Pff.
Én speciel ki nem állhatom őket, és akkor most mi lesz? Halálra vagyok ítélve? Istenem, ez egy sztárhír- portál, nem kell ennyire mindent véresen komolyan venni... Mindig is lesznek olyanok, akik nem lesznek odáig xy-ért... Amúgy meg a cikkhez hozzászólva nekem teljesen mindegy, fellépnek-e, vagy sem. Szerintem az Olimpia fontosságát nem ez határozza meg. Engem őszintén jobban érdekelnek a hazánk sikerei:)
Ez egy fórum. Szabad vélemények, ide az is írhat, aki nincs odáig a "vándájreksön"-ért. Nem értem, hogy a rajongóknak miért kell ennyire elfogultnak lenni, és mindenkit támadni, akik nincsenek odáig ezekért.
Másodszor:
Idézem harry styles fan 13-mat: "TUTI NEM TUDSZ ILYET MONDANI MERT AZ ÖVÉJÜK MAJDNEM AZ EGÉSZ VILÁG"
Igen, de csak MAJDNEM! Azért ne higgyétek azt, hogy most mindenki odáig van értük... Pff.
Én speciel ki nem állhatom őket, és akkor most mi lesz? Halálra vagyok ítélve? Istenem, ez egy sztárhír- portál, nem kell ennyire mindent véresen komolyan venni... Mindig is lesznek olyanok, akik nem lesznek odáig xy-ért... Amúgy meg a cikkhez hozzászólva nekem teljesen mindegy, fellépnek-e, vagy sem. Szerintem az Olimpia fontosságát nem ez határozza meg. Engem őszintén jobban érdekelnek a hazánk sikerei:)
2012. augusztus 09. 10:14
kolonicskrisztivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.26. Hozzászólás: 205 Csatolások: 0 Azonosító: 153921 offline |
Na ezért ebből elég! Szégyen amit csinálnak itt néhányan! Ha valaki csak miattuk fogja megnézni az olimpiát,az jól teszi! Én is miattuk fogom megnézni! most jöhetnek azok a kommentek,h a hazám is versenyzik! De engem az valamiért hidegen hagy! Én imádom az 1D-t! Le lehetne most már állni! szerintem itt senki nem olyan nagy Magyarország Rajongó! Büszke vagyok arra,hogy bekerültek a magyarok,de én megmondom neked az igazat! a záróünnepséget csak az 1D miatt megnézni! Ha vmi nem tetszik,háát ez van!
2012. augusztus 09. 15:25
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
Hát,én szeretem a one direction-t szóval tuti nézni fogom.Bár igaz,eddig is néztem.
2012. augusztus 09. 16:59
Szandii Cicusúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.25. Hozzászólás: 5 Csatolások: 0 Azonosító: 174217 offline |
kolonicskriszti-vel egyet értek abban, hogy ha valami nem tetszik, hát ez van. Én sem vagyok a legnagyobb olimpia néző, és csak néha, amikor a tévé előtt voltam, akkor néztem, De mivel giganagy One Direction fan vagyok, ezért biztos, hogy majd vasárnap fogom nézni, legyen akármi! És amúgy is: vannak olyanok, akik nem szeretik az 1D-t, azok majd max elkapcsolnak. És vannak az 1D-fanok, akik lehet, hogy emiatt fognak odakapcsolni. Olvastam az előző kommenteket, és nem hiszem el, hogy azon kell vitatkozni egy ilyen oldalon, hogy ki szereti/utálja őket. Én mondjuk szeretem, de van aki nem. ez most az 1D rajongóknak kedvezett, de lesz ez még máshogy is. És nem akarom leírni ugyanazt, mint panni_0, mert szinte ugyanaz lenne benne ebben a kommentben is.
2012. augusztus 09. 19:00
http://www.nlcafe.hu/ezvan/20120715/olimpia-2012-london/ 100% hogy fellép az 1D. már nagyon várom a vasárnapot. kíváncsi vagyok hogy mit adnak elő.
2012. augusztus 12. 00:39
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
VALAKI TUDJA HOGY HÁNYKOR LÉPNEK FEL???
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.