Niall Horan klausztrofóbiás
2012. július 26. 03:29
beccsu-baby |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.10.18. Hozzászólás: 973 Csatolások: 0 Azonosító: 162296 offline |
szegény Niall♥♥ De azért a rajongóknak sem kellene ilyen elvetemülteknek lenniük...Én is imádom a(z) 1D-t de h ha találkoznék velük tuti h ne sikítanék a fülükbe..
2012. augusztus 03. 08:26
Life.and.Happy●winter |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.02. Hozzászólás: 1265 Csatolások: 5 Azonosító: 182238 offline |
Szegény Niall!
2012. augusztus 04. 19:37
K.Lucikaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 25 Csatolások: 0 Azonosító: 176827 offline |
milyen rajongók ezek?nem értem hogy ha a rajongójuk vagy akk mért kell bántani őket?Harryhez is miket dobálnak a szinpadra!szerintük ezzel többet érnek el?közeleb kerültek hozzájuk?én is imádom őket,attól nem dobálnék hozzájuk bizonyos dolgokat szereplés közben!amúgy is eléggé paráznak szerintem maguktól is a fellépés előt,nem kéne még jobban megnehezíteni!-.-
2012. augusztus 09. 14:03
Boogiivisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.08. Hozzászólás: 145 Csatolások: 0 Azonosító: 182925 offline |
Én is rajongos értük , érte. fél karom odaadnám hogy megölhessem valameiket de azért ennyire? ráadásul az ő kárárra. ezek már télleg elmebetegek nem is rajongó az ilyen!
2013. június 26. 12:46
Viktória66új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 13.06.25. Hozzászólás: 44 Csatolások: 1 Azonosító: 204437 offline |
klausztrofóbiás de csak enyhén! azt hiszem a barátaimmal a bravóban olvastuk hogy bírja a bezárt szűk helyeket egy ideig de akkor is már kisebb pánikba esik..D
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.