Niall Horan klausztrofóbiás
2012. július 20. 12:03
Én is sajnálom Niallt. és ahogy olvastam az előző komikat, vannak olyanok akik nem bírják az 1D-t, de sajnálják. itt látszik, hogy azért annyira mégsem utálják, mint embert. egyébként a klausztrofóbia nem könnyű betegség, remélem nem lesz komoly dolog belőle..
2012. július 20. 12:09
rozacicavisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.06.11. Hozzászólás: 157 Csatolások: 0 Azonosító: 152758 offline |
Nagyon sajnálom Niallt... Sokan mondhatjátok hogy ilyen a hírességek élete, de nem azért nekik is kell szabadság meg amiket művelnek a rajongók az nem szokványos...
2012. július 20. 12:11
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
VampireDiaries4ever egyetértek szegény Niall
2012. július 20. 12:14
nagyon sajnálom niall......annyira hülye rajongók vannak komolyan,akik ráadásul azt mondják,h imádják őket,mégis ilyeneket csinálnak velük.....szánalmas -.-"...
2012. július 20. 12:14
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Szegény Niall:'|| olyan hülye emberek vannak..pontosabban lányok.
2012. július 20. 12:20
Hát igen elég sok idióta rajongó vannn szánalom!!!
2012. július 20. 12:23
hát igen ...elég szar lehet, hogy nem tudnak acsajoktól menni ....stb...
2012. július 20. 12:25
Idézet (malna90 @ 2012.07.20. 11:14)
És ez nemazért, de kit érdekel? Mármint egy csomó ennél fontosabb cikk is van nemhiszem hogy ez olyan érdekes lenne miközben Afrikában éheznek, de nem Niall Hogyhivják klausztrofóiája fontos..
Nem azért, de az kit érdekel, hogy téged nem érdekel? Mást meg igen, és ezért már értelme volt megírni a cikket. A Starity meg nem az éhező afrikaiakról szól akármennyire is szörnyű a dolog, szóval szerintem ha róluk akarsz olvasni, akkor nem jó helyre regisztráltál, vagy írj te egy cikket. A másik meg ha engem valami nem érdekel, akkor nem olvasom el, de pláne nem kommentelek a cikkhez, mert ugye nem muszáj.
Igazából, nem akkora nagy tragédia, mert idővel megtanulják kezelni a dolgot, ez már csak így van. Ja és én olvastam az egész interjút, és annyira édes ahogy az apukája beszél róla, tényleg érdemes elolvasni a directionereknek.
1 felhasználónak tetszik:
fashionbébíí
2012. július 20. 12:49
Frideevisszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.12.11. Hozzászólás: 164 Csatolások: 0 Azonosító: 165099 offline |
Szegény.. Én is szeretem őket nagyon de azért őrült ötleteket nem hajtanék végre..Nem okoznék nekik kárt... tbdodo szerintem se lehet jó,hogy valakit éjjel-nappal követnek..
2012. július 20. 12:56
Szerencsétlen.. Azok az őrült lányok kész idegroncsot csinálnak belőlük
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.