Niall Horan klausztrofóbiás
2012. július 20. 19:03
Kattah: Én is egyetértek veled! Amúgy meg sajnálom szegényt!
2012. július 20. 19:06
Sajnálom Niall-t!
Nem csoda, hogy kialakul nála ez a betegség.
Nem csoda, hogy kialakul nála ez a betegség.
2012. július 20. 19:28
timea15visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.07. Hozzászólás: 159 Csatolások: 0 Azonosító: 175037 offline |
Szakadok! Méghogy szépfiú!!Még kicsi kölyök aki most a csúcson van de huppan majd egy nagyot s különben is mekkora nagy cucc más is küzd hasonló problémákkal mégsem nyávog mint ez a..ez a..mit is mondjak..kislány!!
2012. július 20. 19:32
Sajnálom szegényt. ... kicsit...nagyon durvák a fanok
2012. július 20. 19:39
bubblegum..hivatásos boszorkány |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.13. Hozzászólás: 2173 Csatolások: 14 Azonosító: 175571 offline |
az a sok h*lye mániákus állat ezek nemis rajongók :@ annyira bírom hogy ezek rajongónak hívják magukat -.- miattuk niall klausztrofóbiás éett ? hát ez azért durva .. de ez se változtat az agyoniskolázott "rajongók" viselkedésén..
2012. július 20. 19:59
tényleg vannak hülye rajongók sajnálom szegény niallt
2012. július 20. 20:37
PinkPoison† hentai tensai shoujo † |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.26. Hozzászólás: 2582 Csatolások: 19 Azonosító: 176526 offline |
omg szegény kár h ennyi őrült ember van a világon Niall örlhet h nem vagyok a rajongója meg annak is hogy őrült se ;'D
2012. július 20. 20:49
Ezzel a nagy dájreksörönök csak magukat alázzák meg... a rajongásnak is van egy határa...
2012. július 20. 21:08
szegény Nialler:'(♥ Én hatalmas Directioner vagyok de soha de soha nemártanék nekik:')
2012. július 20. 21:30
Selenaa Gomezzúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.22. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 178315 offline |
Úristen -.-" Na azért már áljonak le! -.-" :peace:
2012. július 20. 21:44
még kicsi kölyök aki most a csúcson van de huppan majd egy nagyot
ne is haragudj, de neked ez nem szép karrier az x faktor után?? sztem tehetségesek
és nem vagyok fan
meg nem csak a tinik imádják , f. lady-nek is tetszettek, azért az ilyet nem szeretem , ha nem is bírod őket, nem tetszenek, azért azt ne mond hogy tehetségtelenek, akik hamarosan eltűnnek majd, ők legalább elérték a világ sztárságot, amire itt nálunk annyira vágyakoznak
ne is haragudj, de neked ez nem szép karrier az x faktor után?? sztem tehetségesek
és nem vagyok fan
meg nem csak a tinik imádják , f. lady-nek is tetszettek, azért az ilyet nem szeretem , ha nem is bírod őket, nem tetszenek, azért azt ne mond hogy tehetségtelenek, akik hamarosan eltűnnek majd, ők legalább elérték a világ sztárságot, amire itt nálunk annyira vágyakoznak
2012. július 20. 21:47
EStaarúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.06. Hozzászólás: 12 Csatolások: 0 Azonosító: 175002 offline |
A rajongásnak is vannak határai!Ezt már nem nevezném annak mert ezt már túllihegik imádják őket nyugodtan de ne ártsanak nekik mert így soha nem fognak a közelükbe kerülni!Ha annyira szeretik ne bántsák őket!!
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.