Úgy tűnik valami alakulóban van a svéd színész és az orosz modell között.
A teljes cikkhez kattints ide!
Alexander Skarsgård és Anne Vyalitsyna együtt?
2012. július 22. 11:01
House Of Wax |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.04.11. Hozzászólás: 14670 Csatolások: 120207 Azonosító: 57759 offline |
2012. július 22. 11:02
Remélem összejönnek, illenek egymáshoz így a képek alapján.
2012. július 22. 11:05
Corby- |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.12. Hozzászólás: 7039 Csatolások: 1417 Azonosító: 147096 offline |
Remélem, hogy nem jönnek tényleg össze Anne annyira szánalmas, mindent megtesz a hírnévért.
2 felhasználónak tetszik:
House Of Wax,
Pöttömke
2012. július 22. 11:05
Remélem nem jönnek össze, Alexhez valaki normálisabb passzolna.
2012. július 22. 11:08
itsjustmeMolkoholic |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.07. Hozzászólás: 6609 Csatolások: 1000 Azonosító: 172899 offline |
hát... személy szerint, én örülnék, ha nem jönne össze... legalábbis, ha Annenek tényleg leginkább azért kellene Alex, hogy "elmondhassa, hogy továbblépett"...
ha nem, akkor természetesen az számít, hogy Alex boldog legyen vele.
ha nem, akkor természetesen az számít, hogy Alex boldog legyen vele.
2012. július 22. 11:09
Lady Suzy |
Csoport: Tag Csatlakozott: 09.06.11. Hozzászólás: 8501 Csatolások: 349881 Azonosító: 98426 offline |
Jaj, kérlek ne. Bármelyik VS lány lehet felőlem, csak ne Anne.
House Of Wax,
Pöttömke
2012. július 22. 11:11
Kellymusical&series™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.06.30. Hozzászólás: 2095 Csatolások: 151 Azonosító: 130294 offline |
Alex egy normálisabb nőt érdemelne, aki nemcsak a hírnevébe és a pénzébe "szerelmes". Remélem, nem jönnek össze. Alexander nem hinném, hogy boldog lenne ezzel a nővel...
House Of Wax,
Pöttömke
2012. július 22. 11:34
anne amikor szakított adammel egy hatalmasat hibázott,pláne a szakítás módját illetően,én ettől függetlenül nem itélem őt el...azt mondom legyen boldog nekem mindössze annyi a problémám annel kapcsolatban hogy nagyon karrierista szerintem! imádja a munkáját,és ezt meg is lehet érteni,de egy szép nap amikor majd nem tud már mondelkedni(mert már 26 éves és mindíg lesznek fiatalabbak,és egyre jobban mellőzött lesz egy idővel)ha mindent beáldoz a karrierje miatt egyedül fog maradni,és akkor majd elgondolkozik azon,hogy a karrier nem minden....egy olyan embert veszített el miatta aki nagyon szerette őt! én külömben nem hiszek abban hogy anne gonosz pézéhes szörnyeteg lenne,csak hibázott,ennyi
2012. július 22. 11:59
kismano2otaku |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.29. Hozzászólás: 2059 Csatolások: 396 Azonosító: 156859 offline |
Először is "Most már készen áll egy komolyabb kapcsolatra."- mert Adammel milyen kapcsolata volt?
Másodszor: "Anne nem is igazán komoly kapcsolatot keres"- akkor mi volt az,hogy "készen áll egy komolyabb kapcsolatra"?
Harmadszor: "ex-barátja Adam Levine már lassan hónapok óta együtt van új szerelmével, Behati Prinslooval, és ez szörnyen zavarja a szupermodellt."- engem is zavar.
És ha annyira zavarja akkor csapjon le erre pasira és éljenek boldogan.
Másodszor: "Anne nem is igazán komoly kapcsolatot keres"- akkor mi volt az,hogy "készen áll egy komolyabb kapcsolatra"?
Harmadszor: "ex-barátja Adam Levine már lassan hónapok óta együtt van új szerelmével, Behati Prinslooval, és ez szörnyen zavarja a szupermodellt."- engem is zavar.
És ha annyira zavarja akkor csapjon le erre pasira és éljenek boldogan.
2012. július 22. 12:22
Nem bírom az ilyen embereket, akik csak azért keresnek valakit, mert a másik félnek is van már valakije.
2012. július 22. 12:24
Azt pletykálják, hogy június óta találkozgatnak, de nem hiszem, hogy ennek lenne bármi valóságalapja is. Alexet annyi nővel hozták már össze az utóbbi időben, pl ott van Charlize (akinek én spec örültem volna), Ellen...Mindenesetre én csak akkor hiszem el, ha majd látok közös képeket. Mondjuk ha tényleg találkozgat ezzel az Anne-nel, remélem akkor se jönnek össze. Eléggé unszimpatikus, olyan Kate Bosworth 2-nek tűnik nekem, aki szintén csak a hírnév miatt volt vele. De ha engem kérdeztek, szerintem Alex szingli és élvezi.
House Of Wax,
Pöttömke
2012. július 22. 12:33
XxCrazyn3ssxXwarrior |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1834 Csatolások: 19 Azonosító: 176832 offline |
Aranyosak együtt:)
Kapcsolódó sztárok
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.