Cold Creek Manor/Jéghideg Otthon 2003
Amerikai-Kanadai-Angol Thriller
Stephen Dorff (Dale Massie)
Dennis Quaid (Cooper Tilson)
Sharon Stone (Leah Tilson)
Juliette Lewis (Ruby)
Kristen Stewart (Kristen)
Cooper (Dennis Quaid) és Leah Tilson (Sharon Stone) jómódban élnek New York City-ben, de lassan kezdenek belefáradni a stresszes, túlzottan mozgalmas nagyvárosi életbe. Nyugalomra vágynak, egy kis csendre, emberi tempóra és emberi környezetre. Elhatározzák, hogy vidékre költöznek, és találnak is egy barátságos kúriát a közeli Cold Creekben. A ház ugyan kissé elhanyagolt, de Tilsonék kemény munkával felújítják az épületet és két gyermekükkel hamarosan be is költözhetnek álmaik otthonába. Arról azonban elfelejtették tájékoztatni a családot, hogy a ház korábban a helybéli Dale Massie-é volt, a falu rosszfiújáé, aki eddig börtönben ült. Amikor Dale (Stephen Dorff) kiszabadul, az első dolga, hogy megértesse az új lakókkal, semmi keresnivalójuk nincs a házban és a faluban. Tilsonék lassan megismerik a kúria hátborzongató történetét és rájönnek, Cold Creek lakói nem szívesen látják az új jövevényeket.
Cold Creek Manor/Jéghideg Otthon 2003
2012. július 23. 15:33
dave095 |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 09.12.15. Hozzászólás: 7185 Csatolások: 83731 Azonosító: 114760 offline |
Húú, nem mostanában láttam a filmet, de nekem úgy rémlik a vége nem igazán tetszett. Dereng valami jelenet a háztetőn is. Talán valami elől menekültek..? Meg volt valami kígyó is talán. lol Most viszont nagyon érdekelni kezdett, de nincs kedvem azért újra előszedni.
1 felhasználónak tetszik:
Bessie
2012. július 23. 15:39
Empressassassins™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.03.08. Hozzászólás: 3520 Csatolások: 8556 Azonosító: 146868 offline |
Idézet (dave095 @ 2012.07.23. 15:33)
Húú, nem mostanában láttam a filmet, de nekem úgy rémlik a vége nem igazán tetszett. Dereng valami jelenet a háztetőn is. Talán valami elől menekültek..? Meg volt valami kígyó is talán. lol Most viszont nagyon érdekelni kezdett, de nincs kedvem azért újra előszedni.
Vegyél magadon erőt és nézd meg ! Én este megint megfogom nézni.
És amúgy igen jól emlékezel vannak a tetőn is + van egy kígyó(medence).Stephen félmeztelen testével elkapja és elviszi hmm
dave095
2012. július 27. 03:26
szavy |
Csoport: Kiemelt tag Csatlakozott: 05.05.09. Hozzászólás: 36078 Csatolások: 1849807 Azonosító: 6038 offline |
szereplő(k):
Juliette Lewis (Ruby)
Christopher Plummer (Mr. Massie)
Dana Eskelson (Annie Ferguson)
Paula Brancati (Stephanie Pinski)
Kathleen Duborg (Ellen)
Cooper (Dennis Quaid) és Leah Tilson (Sharon Stone) jómódban élnek New York City-ben, de lassan kezdenek belefáradni a stresszes, túlzottan mozgalmas nagyvárosi életbe. Nyugalomra vágynak, egy kis csendre, emberi tempóra és emberi környezetre. Elhatározzák, hogy vidékre költöznek, és találnak is egy barátságos kúriát a közeli Cold Creekben. A ház ugyan kissé elhanyagolt, de Tilsonék kemény munkával felújítják az épületet és két gyermekükkel hamarosan be is költözhetnek álmaik otthonába. Arról azonban elfelejtették tájékoztatni a családot, hogy a ház korábban a helybéli Dale Massie-é volt, a falu rosszfiújáé, aki eddig börtönben ült. Amikor Dale (Stephen Dorff) kiszabadul, az első dolga, hogy megértesse az új lakókkal, semmi keresnivalójuk nincs a házban és a faluban. Tilsonék lassan megismerik a kúria hátborzongató történetét és rájönnek, Cold Creek lakói nem szívesen látják az új jövevényeket.
Juliette Lewis (Ruby)
Christopher Plummer (Mr. Massie)
Dana Eskelson (Annie Ferguson)
Paula Brancati (Stephanie Pinski)
Kathleen Duborg (Ellen)
2 felhasználónak tetszik:
dave095,
nightfever
2012. július 27. 17:33
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Tátva maradt a szám... Az egyik kedvenc filmemben szerepel Kristen Stewart???! Úristen, ez eddig fel sem tűnt. Nagyon rég láttam utoljára. Ez nekem sok(k).
Empress
2012. július 29. 09:27
Számomra ez a film nagy csalódás volt, csak Kristen és Dennis miatt néztem meg.
Kapcsolódó sztárok
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.