Igaz a pletyka: Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont!
2012. július 26. 12:36
Goddessa: Én nem tagaod. SŐT!!! Ha megtörtént, ÉN attól még fogom szeretni, mert attól, hogy hibázott, még jó színésznő, és tehetséges. Más híresség is félrelépett, és mégsem vettették a szemükre, vagy ha mégis, akkor sem ennyien. Nem tudom, hogy azért, mert a twilightban szerepelt, miért kell megbélyegzi....
2012. július 26. 12:37
nagyleona98visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.04.22. Hozzászólás: 426 Csatolások: 17 Azonosító: 173989 offline |
Uuuuuuuuuuu szegény Rob,és főleg a pasi feleségét sajnálom
2012. július 26. 12:40
Idézet (Renée0319 @ 2012.07.26. 12:36)
Goddessa: Én nem tagaod. SŐT!!! Ha megtörtént, ÉN attól még fogom szeretni, mert attól, hogy hibázott, még jó színésznő, és tehetséges. Más híresség is félrelépett, és mégsem vettették a szemükre, vagy ha mégis, akkor sem ennyien. Nem tudom, hogy azért, mert a twilightban szerepelt, miért kell megbélyegzi..
Ezt magyarázom, örülök, hogy végre egyetértünk. Attól még nem lesz rosszabb színésznő, hogy ez megtörtént vele, nem kell belőle kiszeretni, meg ilyesmi. Ő is ember, követ el hibákat. Nekem csak az a furcsa, hogy egyesek nem látják ezt be.
2012. július 26. 12:43
Hát azért kicsit sajnálom Robot,de végül is mindenki hibázhat!!!
2012. július 26. 12:47
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (Goddessa @ 2012.07.26. 12:33)
Sokkal több a bizonyíték amellett, hogy a hír igaz, mint amellett, hogy nem.
1. Jött ki hivatalos cáfolat? Nem.
2. Kristen elküldött mindenkit a francba? Nem. (Egyébként vsz azért nem tette, mert emiatt amúgy sem szimpatizálnak vele, ha még itt játszaná a fejét, még kevesebben rokonszenveznének vele.)
Engem különösebben nem érdekel az ügy, de fogjátok már fel, hogy az esetnek vége, igaznak bizonyult, pont. Attól, hogy tagadásban vagytok, még nem fognak a dolgok megváltozni.
1. Jött ki hivatalos cáfolat? Nem.
2. Kristen elküldött mindenkit a francba? Nem. (Egyébként vsz azért nem tette, mert emiatt amúgy sem szimpatizálnak vele, ha még itt játszaná a fejét, még kevesebben rokonszenveznének vele.)
Engem különösebben nem érdekel az ügy, de fogjátok már fel, hogy az esetnek vége, igaznak bizonyult, pont. Attól, hogy tagadásban vagytok, még nem fognak a dolgok megváltozni.
Oh, majdnem elfelejtettem Tegnap valami hatalmas fan kreált Kristennek egy twittert és azon keresztül kirakott valami szöveget amiben az őt ért vádakra reagál Amiben kijelenti hogy "Nevetséges hogy megcsaltam a barátomat" Apropó, az előző cikknél egy hozzászólásod miatt még mindig fáj a hasam a röhögéstől D
2012. július 26. 12:51
Én már csak azt nem értem, hogy aki nem szereti Kristen, az miért rágódik rajta. Nem tök mindegy neki, ha nem szereti??
2012. július 26. 12:54
Késő bánat.. De ha már ott tartunk nyilván Robert sem adott meg neki mindent e téren ha Kristen máshol kereste a boldogságot
2012. július 26. 12:56
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (andika12 @ 2012.07.26. 11:52)
Én csak azt nem értem, hogy aki igazán, de tényleg igazán szereti Kristent annak egyáltalán, hogy jut eszébe az, hogy ez az egész hír igaz. Mármint elismerem, hogy lehet ez igazság, de amíg Kristen nem lép ténylegesen az egész ügyben addig mindig is lesz remény, hogy ez csak egy rosszmájú hülyeség.
Persze mindenki maga dönti el, hogy mi merre hány méter
Persze mindenki maga dönti el, hogy mi merre hány méter
Attól hogy szereted Kristent, Ő még ember marad, és ugyanúgy képes hibákat elkövetni mint akár Te vagy Én. Nem azon múlik hogy ki mennyire szereti és társai.. Felnőtt Nő, viszont meggondolatlan. Az még egy dolog hogy nem hiszel az újságoknak, de ha kicsit utánanéznél a kedves fantársaiddal együtt, akkor ráakadtál volna Rupert Sanders feleségének a Twitterére, ahol konkrétan leírta hogy darabokra hullott szét az élete. Szerintem mégis miért írna ki ilyet? Mert épp rosszul sikerült a rántott hús és kicsit odaégett??? Lehet szeretni Kristent, de attól még nem kellene itt összeesküvés elméleteket gyártani hogy még ő jöjjön ki áldozatnak! Egyébként is, a magánélete abszolút nem tartozna senkire, de ha már ennyire meggondolatlan volt hogy nyilvánosan az utcán egy kocsiban... akkor viselje a következményeit!
2 felhasználónak tetszik:
Goddessa,
num1Kolosszus
2012. július 26. 13:00
Idézet (Kiim @ 2012.07.26. 12:56)
Attól hogy szereted Kristent, Ő még ember marad, és ugyanúgy képes hibákat elkövetni mint akár Te vagy Én. Nem azon múlik hogy ki mennyire szereti és társai.. Felnőtt Nő, viszont meggondolatlan. Az még egy dolog hogy nem hiszel az újságoknak, de ha kicsit utánanéznél a kedves fantársaiddal együtt, akkor ráakadtál volna Rupert Sanders feleségének a Twitterére, ahol konkrétan leírta hogy darabokra hullott szét az élete. Szerintem mégis miért írna ki ilyet? Mert épp rosszul sikerült a rántott hús és kicsit odaégett??? Lehet szeretni Kristent, de attól még nem kellene itt összeesküvés elméleteket gyártani hogy még ő jöjjön ki áldozatnak! Egyébként is, a magánélete abszolút nem tartozna senkire, de ha már ennyire meggondolatlan volt hogy nyilvánosan az utcán egy kocsiban... akkor viselje a következményeit!
Meg a feleség minek tett volna fel instagramra ilyen képet, ha kamu az egész? Jópofaságból?
2012. július 26. 13:04
Hustler |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.30. Hozzászólás: 1521 Csatolások: 89 Azonosító: 176857 offline |
Remek, eltűnt a hsz-em 00:20 környékéről... Csak megjegyezném, hogy a világon semmi csúnya vagy sértő nem volt benne, direkt ki is csillagoztam mindent. Arról nem is beszélve, hogy teljesen értelmes komment volt! Felháborító, hogy a sok értéktelen komment megmarad, az enyémet meg el kellett tüntetni!
2012. július 26. 13:07
VampireGirl |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.14. Hozzászólás: 889 Csatolások: 0 Azonosító: 175684 offline |
Ha igazán szeretné Robot,akkor nem csallta volna meg.
2012. július 26. 13:11
mse90@bnormal cortexikid |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.18. Hozzászólás: 1877 Csatolások: 1418 Azonosító: 178057 offline |
Idézet (VampireGirl @ 2012.07.26. 13:07)
Ha igazán szeretné Robot,akkor nem csallta volna meg.
Ó, ti bohó ártatlan gyermekei a nyárnak, és a romantikus elképzeléseitek a szerelemről, meg a hosszútávú kapcsolatokról.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.