Igaz a pletyka: Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont!
2012. július 26. 13:16
WWE Dorkaaúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.25. Hozzászólás: 23 Csatolások: 0 Azonosító: 181428 offline |
Hát.. Kristentől nem is vártam mást..ha tényleg szeretné Rob-t,akkor nem csalta volna meg a rendezővel..vagy ha a rendezőt szeretné akkor nem ment volna vissza Rob-hoz..
2012. július 26. 13:19
Ani1526új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.07.18. Hozzászólás: 16 Csatolások: 0 Azonosító: 180754 offline |
Én soha nem értettem mit esznek ennyien Kristen Stewart-ban, nem valami nagy színésznő és szépségben is átlagosnak mondható. Persze ez csak saját vélemény.
De ha már ennyi idős és már nem egy filmben szerepelt, ráadásul tudja, hogy fotósok hada lesi minden lépését, akkor legalább lehetne annyi esze hogy nem egy házas emberrel kezd ki. Mert ő mit veszíthet ? Dobja Robert. Na és ? Majd jön a másik egy idő után. És a férfi mit veszthet ? Lehet ez miatt csődbe megy a házassága, ráadásul a gyerekeinek is ,,remek,, példát mutat.
Csak remélem hogy Rupert felesége átvészeli azt, amit most él át, és a gyerekei nem isszák meg ennek levét.
De ha már ennyi idős és már nem egy filmben szerepelt, ráadásul tudja, hogy fotósok hada lesi minden lépését, akkor legalább lehetne annyi esze hogy nem egy házas emberrel kezd ki. Mert ő mit veszíthet ? Dobja Robert. Na és ? Majd jön a másik egy idő után. És a férfi mit veszthet ? Lehet ez miatt csődbe megy a házassága, ráadásul a gyerekeinek is ,,remek,, példát mutat.
Csak remélem hogy Rupert felesége átvészeli azt, amit most él át, és a gyerekei nem isszák meg ennek levét.
2012. július 26. 13:20
nem néztem volna ki Kristenből hogy félrelép az a kis ártatlan angyal
2012. július 26. 13:43
abrigikeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.05.15. Hozzászólás: 58 Csatolások: 416 Azonosító: 127187 offline |
A képek alapján nem nagyon bánkodott, hogy megcsalja Robot. Nem tudom, hogy tudta megtenni egy 2 gyermekes férjes emberrel aki ráadásul az ő apja is lehetne. De annyi esze azért lehetett volna, hogy nem nyilvánosan csinálják a nyilt utcán ahol bármikor lefotozhatják őket. Hisz Kristen is tudja, hogy követi őt egy rakás paparazzo. Ehez ész is kell.
Ha csak annyi történt amennyi a képeken látszik azt még meg lehet bocsátani, ha Robert nagyon szerelmes Kristenbe, de szerintem ezek biztos összefeküdtek már, ha a nyilt utcán is így ölelgetik egymást.
Rob helyében úgy kivágnám, mint macskát szarni és olyan egy bomba csajt szednék fel amit Kristen csak nézne. - mármint ha férfi volnék
Ha csak annyi történt amennyi a képeken látszik azt még meg lehet bocsátani, ha Robert nagyon szerelmes Kristenbe, de szerintem ezek biztos összefeküdtek már, ha a nyilt utcán is így ölelgetik egymást.
Rob helyében úgy kivágnám, mint macskát szarni és olyan egy bomba csajt szednék fel amit Kristen csak nézne. - mármint ha férfi volnék
1 felhasználónak tetszik:
Kiim
2012. július 26. 13:54
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (Judit107 @ 2012.07.26. 13:44)
Goddessa nem unod még?
Miért unná? so much fun
8 felhasználónak tetszik:
Mia,
num1Kolosszus,
ophely88,
Black Hearth2,
rencsi95,
Goddessa,
Bessie,
Rowan
2012. július 26. 14:01
prézliPókasszony |
Csoport: Kitiltott Csatlakozott: 09.09.12. Hozzászólás: 8037 Csatolások: 25737 Azonosító: 107627 offline |
Annyira bírom, hogy Kristen csak sajátmagára tud gondolni. Szétszakítottál egy családot, ember!
7 felhasználónak tetszik:
num1Kolosszus,
ophely88,
Black Hearth2,
rencsi95,
Goddessa,
Hustler,
Rowan
2012. július 26. 14:13
ophely88time lady |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.08. Hozzászólás: 7455 Csatolások: 0 Azonosító: 157806 offline |
Idézet (andika12 @ 2012.07.26. 11:15)
http://www.telegraph.co.uk/news/celebritynews/9425771/Liberty-Ross-caught-up-in-false-Kristen-Stewart-...air-claims.html ha minden igaz Van Isten, ugyanis a rendező felesége tegnapi nap folyamán két helyen is nyilatkozott, egyszer a twitteren ahonnan utána letörölte magát, valamint egy rádiónak, hogy a képeken ő van, amiket igen jól megszerkesztettek!!
A Telegraphnak azt sem szabad elhinni amit kérdez. Van egy két rovat, amiben igazat írnak, de a celebritynews rovat kamu. A Telegraph magazint az angol hírességek sem szeretik és perelik is őket amiért hazudoznak róluk.
2 felhasználónak tetszik:
Black Hearth2,
Goddessa
2012. július 26. 14:24
Én eddig nagyon szerettem Kristen-t, valamilyen szinten egy "angyalnak" tartottam. De ezek után? Nem néztem volna ki ezt belőle. Megérdemelné, hogyha Robert kidobná. Remélem, fogja is!
2012. július 26. 14:32
Idézet (ophely88 @ 2012.07.26. 14:13)
A Telegraphnak azt sem szabad elhinni amit kérdez. Van egy két rovat, amiben igazat írnak, de a celebritynews rovat kamu. A Telegraph magazint az angol hírességek sem szeretik és perelik is őket amiért hazudoznak róluk.
A Lapos Föld Társaság amatőrök gyülekezete ahhoz képest, ami itt megy, komolyan mondom. Mondhatsz nekik bármit. Egyébként meg vicces, hogy azt hiszik, hogy majd Kristen valami videóüzenetben fog töredelmesen vallomást tenni a rajongóinak, amikor pont ők mondják, hogy nem szeret beszélni magáról.
2012. július 26. 14:35
anagyselenafanúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.24. Hozzászólás: 55 Csatolások: 0 Azonosító: 167855 offline |
amm tenyleg nem volt szep de jo hogy bocsit kert
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Halloween 2024: lássuk kiknek öltöztek be a sztárok!
Nézd meg, milyen jelmezt választottak!
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.