Igaz a pletyka: Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont!
2012. július 25. 22:53
lizzykeúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.11. Hozzászólás: 4 Csatolások: 0 Azonosító: 130998 offline |
Bmeg és tényleg akad aki elhiszi ezt a sok szart hát gratula nektek elég sok helyen fennt vannak a képek az eredetiek amikbők összeszerkesztették az állítólagos képeket amin Kris ezzel a pasival van
2012. július 25. 22:54
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
Én csak a két gyereket sajnálom...
8 felhasználónak tetszik:
Grace Benning,
ophely88,
Lady Suzy,
Goddessa,
An_d_a,
Vampiregirl1,
Kiim,
Black Hearth2
2012. július 25. 22:54
Én nem hiszem ezt el!
Kristen és Rob nagyon szeretik egymást,szóval nem hiszem,hogy Kristen csak úgy félre lépne az esküvőjük előtt!
Kristen és Rob nagyon szeretik egymást,szóval nem hiszem,hogy Kristen csak úgy félre lépne az esküvőjük előtt!
2012. július 25. 22:58
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Nem néztem volna ki ezt Kristen-ből, de mondja, hogy sajnálja meg szereti, de akkor miért csinálta ezt?! Főleg egy olyan undorító fickóval?! Robert sokkal jobb pasi... Meg annak a férfinek is, hogy lehet ennyi esze?! Remélem a felesége elhagyja a picsába... Szegény gyerekek...=/
2012. július 25. 22:59
kiswikcii.visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.01.05. Hozzászólás: 469 Csatolások: 680 Azonosító: 142640 offline |
Vicces... Nagyon szeretheti Kristen Robertet, ha képes enyelegni egy másik férfival. Rupert Sandersről is hasonló a véleményem...
2012. július 25. 23:02
BessieJung Kook |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 07.04.26. Hozzászólás: 15796 Csatolások: 67786 Azonosító: 27941 offline |
Sajnálják? Akkor nyilván nem ezt gondolták, mikor egymásnak estek! Arra azért kíváncsi leszek, hogy a második résznek ki lesz a rendezője. Mert ha Rupert, akkor főhet a feje Robnak.
Egyébként ha már egyszer megcsalta őt, többször is megteheti, hisz ez is csak azt mutatja, hogy nem szereti annyira, mint mutatja.
Egyébként ha már egyszer megcsalta őt, többször is megteheti, hisz ez is csak azt mutatja, hogy nem szereti annyira, mint mutatja.
2012. július 25. 23:05
szuperszőlőputa |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.29. Hozzászólás: 1299 Csatolások: 906 Azonosító: 179007 offline |
Nem is csodálkozok. Kristen nagyon hülye. Nem mintha szeretném Robot vagy Kristent.
2012. július 25. 23:11
Johinnasólarljós |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.11.02. Hozzászólás: 2190 Csatolások: 489 Azonosító: 137715 offline |
Idézet (rockgirlfriend @ 2012.07.25. 22:51)
tudtam, hogy igaz kristen észhez térhetne már, és dobhatná robertet. csak azt sajnálom, hogy egy kétgyerekes apával csalta meg ezt a majmot, de hát ő is ember, hibázhat. remélem, rendbe jön minden, a pasas kibékül a családjával stb. stb. meg kristen is jól dönt, és otthagyja patiszont
Mondd, te észnél vagy? Fura dolog ezek után is Ms. Megcsaló mellett állni. Csúnya dolog ilyet mondani, de kívánom, hogy tapasztald meg mekkora fájdalom ha megcsalnak, utána talán nem mondasz ilyen dolgokat.
A világ egyik legundorítóbb dolga, ha megcsalnak valakit. Ha valaki ilyet tesz, az nem szereti a párját és meg sem érdemli őt. Ezek a nyilatkozatok pedig színtiszta képmutatást mutatnak, dehogy sajnálják a történteket. Robert és a feleség helyében mindkettőt hajítanám ki a fenébe...
2012. július 25. 23:13
Crazy000._.♥´¯`*•.¸´¯`*•.¸¸♥ ๓αяιηα tєђ ๔ ια๓° η๔s ♥´¯`*•.´¯`*•.¸¸♥ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.02. Hozzászólás: 1106 Csatolások: 88 Azonosító: 176996 offline |
Én ezt nem igen tudom elhinni
2012. július 25. 23:17
Szerettem Kristent és Robertet is. De Kristentől ez nagyon csúnya dolog volt, ráadásul az embernek felesége és gyermekei vannak. Egyik sem gondolkozott? Egyiknek sem volt ott a józan esze?
Kristen azt nyilatkozta, hogy szereti, tiszteli stb. Robertet, nem értem, akkor miért csalta meg?
Kristen azt nyilatkozta, hogy szereti, tiszteli stb. Robertet, nem értem, akkor miért csalta meg?
2012. július 25. 23:19
devilroseHer Majesty Imperator |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.03.22. Hozzászólás: 3095 Csatolások: 0 Azonosító: 123383 offline |
Nos, legalább világossá vált számomra, hogy hogyan kapta meg a szerepet Tetszett a rendezőnek és a film készítése közben jól becserkészte, bájos...
2012. július 25. 23:23
Ellie Andrews*homo sensorium* |
Csoport: Moderátor Csatlakozott: 10.08.18. Hozzászólás: 6949 Csatolások: 3304 Azonosító: 133484 offline |
Ó, anyukám! A másik hasonló témájú cikknél is átszálaztam a hozzászólásokat unalmamban, meg itt is. Kész röhej, ami itt megy. Konkrétan szerintem ez a legundorítóbb dolog, amit ez a csaj tehetett. Megcsalta a kedvesét, ráadásul egy olyan pasival, akinek családja van. Az ilyenek nem gondolkodnak? A pasi se gondolkozott szerintem. Akinek gyereke van, ne pattogjon, főleg ne hajkurásszon nálánál ennyivel fiatalabb bigéket! Felháborító és nagyon nagy felelőtlenségre vall. A bocsánatkérésük meg eső után köpönyeg. Gondolkoztak volna előbb. Még Robert túléli, fiatal és talál minden ujjára 10 másikat, de a pasi két gyereke? Velük mi lesz? Ők az áldozatok a történetben, méghozzá az egyedüli igazi áldozatok. Annyit még hozzáfűznék a photoshoppos teóriára alapozóknak, hogy azért ennyire nem lehet jól képet szerkeszteni. És nem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy Kristen is csak ember, nem pedig istennő, vagy példakép, vagy mi a szösz. EMBER. Tud hibázni, és egyikőtök se ismeri személyesen. Az "aki kicsit is ismeri" duma nagyon gyerekes, már ne is haragudjatok. Az én kedvencemről is derültek ki csúnya dolgok, és volt, hogy eleinte én se akartam hinni a pletykáknak, de ami tény, az tény. Azt el kell fogadni. Én is azt tettem. Ettől még szeretem a kedvencemet, ezen nem tud változtatni semmi. Olyan, amilyen, én meg nem vagyok hülye. Most nektek mi változik attól, ha megcsalta a pasiját? Kevésbé fogjátok jó színésznőnek tartani, vagy mi? Ha szeretitek, szeressétek ezentúl is, de ne legyetek vakok és süketek arra, ami tény.
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Megvan a toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Kiderült, mi volt a szervezetében.
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
Születése után elhunyt Demi Lovato húgának első gyermeke
A kislány nem élte túl a szülést.
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Komoly gondokkal küzdött Liam Payne - nem véletlenül maradt tovább Argentínában
Kiderült, miért maradt tovább az országban, mint először tervezte.
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Nagy szerepet kapott egy szappanosdoboz Liam Payne halálának ügyében
Kiderülhet, kitől szerezte a drogokat.
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Liam Payne barátnője túsznak érezte magát Argentínában
Kellemetlen helyzet alakult ki.
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
Saoirse Ronan megjegyzésétől megfagyott a levegő a stúdióban
A színésznő riposztja meglepte a férfi vendégeket.
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Shawn Mendes meglepő dolgot árult el a szexualitásáról
Ilyen megjegyzésre nem sokan számítottak tőle.