A megcsalt színész a hotel bárpultja és a számítógépe képernyője előtt tölti az idejét, mióta elköltözött Kristen Stewarttal közös fészkéből.
A teljes cikkhez kattints ide!
Robert Pattinson italba és játékba fojtja bánatát
2012. július 31. 14:45
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
:S Ebből még alkoholista lesz....érzem!
2012. július 31. 14:46
Borzasztóan sajnálom Rob-ot. Megértem milyen lehet az ő helyzetébe. Meg kéne próbálnia talpra állni, és elgondolkodni mit érez Kristen iránt.
2012. július 31. 14:46
PinkBarbieLittle Butterfly |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.06.13. Hozzászólás: 1975 Csatolások: 0 Azonosító: 177766 offline |
Inkább menjen vissza Kristen-hez és beszéljék meg. Így csak magát járatja le a szánalmasságával.
2012. július 31. 14:52
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Idézet
néha pedig lemegy a bárba iszogatni és panaszkodni a többi arra járó vendégnek
Ez cuki
Amúgy négy martini nem is sok
Idézet
PinkBarbie PinkBarbie
Inkább menjen vissza Kristen-hez és beszéljék meg. Így csak magát járatja le a szánalmasságával.
Már nem azért, de itt inkább kristen a szánalmas, ja meg az olyanok, akik ilyenkor Kristen pártját fogják.
Egyébként ha így halad és nem teszi túl magát a történteken, akkor nem hiszem, hogy el megy a Twilight premierjére.
9 felhasználónak tetszik:
Kiim,
dóóra,
Grace Benning,
bibicsibi,
MadHatter,
An_d_a,
Black Hearth2,
Meoww,
House Of Wax
2012. július 31. 14:54
vampiregirl144 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.01.01. Hozzászólás: 621 Csatolások: 64 Azonosító: 166354 offline |
Szerintem meg kéne beszélnijük ezt az egészet nehogy a filmpremieren valami probléma legyen...
2012. július 31. 14:57
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (corny4 @ 2012.07.31. 14:52)
Ez cuki
Már nem azért, de itt inkább kristen a szánalmas, ja meg az olyanok, akik ilyenkor Kristen pártját fogják.
Egyébként ha így halad és nem teszi túl magát a történteken, akkor nem hiszem, hogy el megy a Twilight premierjére.
A premieren mindenképpen meg kell jelennie, köti a szerződés, és nem hiszem hogy az apró betűs kivétel résznél szerepelne a szerelmi életre vonatkozóan bármilyen felmentés is
Szerintem elmegy majd, és egyszerűen ő jobbra Kristen pedig balra áll majd.
2012. július 31. 15:01
corny4DramaQueen™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.07.25. Hozzászólás: 1929 Csatolások: 1127 Azonosító: 156487 offline |
Idézet
Szerintem elmegy majd, és egyszerűen ő jobbra Kristen pedig balra áll majd
Ez volt a másik amire gondoltam Ne felejtsük ki azt se, hogy Kristen milyen fapofával nézz majd Patiszonra.
1 felhasználónak tetszik:
dóóra
2012. július 31. 15:04
Kiim |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.09.30. Hozzászólás: 1079 Csatolások: 0 Azonosító: 135455 offline |
Idézet (corny4 @ 2012.07.31. 15:01)
Ez volt a másik amire gondoltam Ne felejtsük ki azt se, hogy Kristen milyen fapofával nézz majd Patiszonra.
Sosem lehet tudni..lehet hogy most megismerhetjük Krisnek egy újabb arckifejezését a nagy bánat által, és előveszi a "visszahódítom Robot" arcát. De inkább úgy gondolom hogy hű marad magához Kristen, és amit Te írtál az fog megvalósulni
2012. július 31. 15:04
Lizanialied |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.11.07. Hozzászólás: 3169 Csatolások: 1228 Azonosító: 163471 offline |
Én sajnálom őt, mert sosem értettem, hogyan lehet Kristen mellett, ezek után meg még Kristen csalja meg? Kristen sosem volt a szívem csücske, Robert-el azonban semmi bajom nincs, igaz még sosem láttam a Twilight-et, szóval színésznek nem tudom milyen. Ebben a helyzetben nem hívogatnia kellene Kristennek, hanem hagyni a fenébe és ha majd eltelt valamennyi idő, megpróbálni beszélni. Frissen úgyse menne semmire. Amúgy még mindig jobb dolog a szálloda falain belül maradni, mint elmenni valahova, ahol még le is fényképezik...
2012. július 31. 15:05
Tudo, hogy könnyen dumálok, de ez lenne ami a legkevésbé tennie kéne, bár engem őszintén szólva hidegen hagy ez az egész.. sorry
Amúgy meg nemtom miért szánalmas ha valaki Kristen pártját fogja?! Nem lehet mindenki egyforma..
Amúgy meg nemtom miért szánalmas ha valaki Kristen pártját fogja?! Nem lehet mindenki egyforma..
2012. július 31. 15:08
Barbus87The Script addict™ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.19. Hozzászólás: 2988 Csatolások: 468 Azonosító: 131550 offline |
Hát gratulálok a kis ribizlinek, hogy így tönkre tett egyszerre két embert is, a rendező nejére és Robertre gondolok, bár harmadiknak és negyediknek a gyerekeket is be lehet sorolni... A helyében nem írkálnék Robertnek, inkább elsüllyednék szégyenemben. Pfujj ez a nő milyen pofátlan. Remélem a premieren Rob rá sem néz majd! Amúgy mikor lesz?
2012. július 31. 15:16
Nem tudom, mit mondjak. Sajnálom Robertet és teljesen megértem. Én is csalódtam Kristenben, de még mindig úgy gondolom, hogy hibázott ugyan, de ha hagyna időt Robertnek kicsit megemészteni a dolgot, és megvárná, míg ő maga akarna beszélni vele, akkor talán megbeszélhetnék, és ha nem is jönnének össze újra, legalább békében válhatnának el.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Halloween Bieberéknél: nagyon cuki családi fotót posztolt Justin!
Irtó cuki fotót rakott ki.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.