'véresre verik justin Biebert' nem ártana neki..
igaz nem mondom, hogy utálom , de akkor is ..
Véresre verik Justin Biebert új klipjében
2012. szeptember 09. 11:07
SelenaLoveee4új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.02.19. Hozzászólás: 26 Csatolások: 0 Azonosító: 169574 offline |
szerintem tök zsíír lett a vidóklipje a zene is jó de Justin nem a kedvenceem
2012. október 01. 17:09
fannika6visszatérő vendég |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.08.22. Hozzászólás: 327 Csatolások: 0 Azonosító: 184299 offline |
Jaj imádom ezt a számát ahogy a többit is!!De rossz volt nézni ahogy agyon verik!!Olyan kis cuki ez a gyerek!!Megyek is a bécsi koncertjére 2013-ba!!! <3
2012. október 06. 09:57
Belieber2299új tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 27 Csatolások: 0 Azonosító: 187108 offline |
Az anifanoknak ez a videóklipp "tetszik mert összeverik Justint de jóóó" én ezeket nézném meg h hogyan verik őket össze!Am nagyon jó dal imádom <3!Meg miaz már h már megint nagyképűzik?!! >:| ezzel h nagyképűzik?!
2012. október 31. 14:29
szilágyi szilviúj tag |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.10.04. Hozzászólás: 94 Csatolások: 0 Azonosító: 187123 offline |
Csucsu: igazad van...szeritnem is kár,hogy csak a klippen verik össze,ráférne már,amennyira el van szállva magától...már boccs,attól aki szereti,de ez tényleg dúrva,hogy mindekinek beszólogat!
2012. november 02. 19:13
starity girl2000chill |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.09.07. Hozzászólás: 5156 Csatolások: 172 Azonosító: 185641 offline |
igazatok van:Csucsu, LinkinA
bárcsak a valóságban is szétvernék ezt a nyomit!
bárcsak a valóságban is szétvernék ezt a nyomit!
2013. január 28. 06:09
TheDanushღ ℓοωе ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 12.05.16. Hozzászólás: 7418 Csatolások: 5288 Azonosító: 175833 offline |
Nem értem miért lenne nektek jobb, ha agyonvernék ezt a gyereket. Nem vagyok rajongója, de azért néha megesik rajta a szívem.
Ti örülnétek, ha ilyen hozászolásokat olvasnátok a rólatok szóló cikkben? Ha nem szeretitek ne foglalkozzatok vele, mert így még híresebb lesz. A sok gázsi írja, hogy én jobban megvertem volna, meg stb.stb., akkor miért nem teszitek meg? Ja én tudom, mert csak a szátok nagy!
Értsétek már meg attól, hogy Ti itt szidjátok, mint a nem is tudom mit, Ő ugyan olyan híres lesz, sőt még híresebb is.
Ti örülnétek, ha ilyen hozászolásokat olvasnátok a rólatok szóló cikkben? Ha nem szeretitek ne foglalkozzatok vele, mert így még híresebb lesz. A sok gázsi írja, hogy én jobban megvertem volna, meg stb.stb., akkor miért nem teszitek meg? Ja én tudom, mert csak a szátok nagy!
Értsétek már meg attól, hogy Ti itt szidjátok, mint a nem is tudom mit, Ő ugyan olyan híres lesz, sőt még híresebb is.
2014. július 26. 18:13
Mire ilyen nagya pofátok? még úgy is jobban néz ki mindegyikőtöknél, hogy "elvan verve"... ezvan.
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.