am nem értem... miért nem Selena van a klipben? ha már a nője...
am kár h nem igazából verték meg... ráférne.
Véresre verik Justin Biebert új klipjében
2012. augusztus 01. 17:31
2012. augusztus 01. 17:32
annyira jó a zene is meg a klip is *.* gondoltam h jó lesz,de azt nem,h ennyire:) bár nem meglepő,Justinnak csak jó klipjei/zenéi vannak:D
Teljesen egyetértek ItsLénaa:) én is nagy rajongója vok,és már nekem is nagyon elegem van abból,h csak szidni tudják Justint,mikor meg sem próbálják elfogadni.Fogadok,h még egy számát sem hallgatták meg végig.. -.-'
Teljesen egyetértek ItsLénaa:) én is nagy rajongója vok,és már nekem is nagyon elegem van abból,h csak szidni tudják Justint,mikor meg sem próbálják elfogadni.Fogadok,h még egy számát sem hallgatták meg végig.. -.-'
1 felhasználónak tetszik:
Selena.
2012. augusztus 01. 17:33
Sokan borzalmas, hogy milyen rosszindulatúak vagytok. Ha nem szeretitek akkor egyáltalán minek néztek a klipből akár egy képkockát is ?!
A cikkhez szólva. Imádom a dalt és már alig vártam, hogy végre láthassam a klipet is. Nem csalódtam, remek lett.
A cikkhez szólva. Imádom a dalt és már alig vártam, hogy végre láthassam a klipet is. Nem csalódtam, remek lett.
2012. augusztus 01. 17:45
trinaheart attack. |
Csoport: Tag Csatlakozott: 10.07.01. Hozzászólás: 2325 Csatolások: 0 Azonosító: 130399 offline |
Nekem nagyon tetszik a klip. Pontosan ezt vártam, egyáltalán nem csalódtam.
Az viszont szomorú, ahogy itt egyesek gyűlölködnek. Miért kell a másiknak rosszat kívánni?!Igazán magába nézhetne pár ember. Szerintem ti sem örülnétek, hogyha más ezt kívánná nektek. Az rendben, hogy nem tetszik, de azért tudni kéne normális emberi módon véleményt nyilvánítani.
Az viszont szomorú, ahogy itt egyesek gyűlölködnek. Miért kell a másiknak rosszat kívánni?!Igazán magába nézhetne pár ember. Szerintem ti sem örülnétek, hogyha más ezt kívánná nektek. Az rendben, hogy nem tetszik, de azért tudni kéne normális emberi módon véleményt nyilvánítani.
2012. augusztus 01. 17:45
Adriannaღ music lover ღ |
Csoport: Tag Csatlakozott: 08.06.17. Hozzászólás: 1582 Csatolások: 5393 Azonosító: 63884 offline |
Ezt a számát többször is végighallgattam, de nem az ő előadásában. El sem hiszem, hogy ez az eredeti és nem EZ, mert Bri sokkal szebben énekli és a zene is jó pár fokkal jobb.
2012. augusztus 01. 17:49
helgoca1994 |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.08.26. Hozzászólás: 577 Csatolások: 0 Azonosító: 159420 offline |
uristen nem bírom..ez klip valami eszméletlen szép lett:')imádom és a szám meg az egyik kedvencem ugyh állatira boldog vagyok :') <333
Selena.
2012. augusztus 01. 17:49
Ti nagy Justin rajongók!
1. miért baj ha megnézik azok is a klippet akik nem szeretik Justint? Nyugodtan megnézhetik, ha akarják. Vagy csak azok nézhetik meg akik imádják J.B.-t és pozitív véleménnyel vannak róla?
2.Simike: képzelt én több dalát is meghallgattam, de egyik sem tetszett
3. A zene nekem nem tetszik és nem azért mert nem szeretem Mr. Egót, hanem mert nem tetszik a a szám. A klip viszont jó.
2.
1. miért baj ha megnézik azok is a klippet akik nem szeretik Justint? Nyugodtan megnézhetik, ha akarják. Vagy csak azok nézhetik meg akik imádják J.B.-t és pozitív véleménnyel vannak róla?
2.Simike: képzelt én több dalát is meghallgattam, de egyik sem tetszett
3. A zene nekem nem tetszik és nem azért mert nem szeretem Mr. Egót, hanem mert nem tetszik a a szám. A klip viszont jó.
2.
2012. augusztus 01. 17:55
boglarkabogi*Borsószem* |
Csoport: Tag Csatlakozott: 11.09.08. Hozzászólás: 4183 Csatolások: 784 Azonosító: 160245 offline |
nekem nagyon tetszik a klipp és a dal is
Selena.
2012. augusztus 01. 18:00
Idézet
A videó rendezője Anthony Mandler egy Rómeó és Júlia történetet szeretett volna elmesélni, egy olyan alapkoncepcióval, miszerint a két főhős bármennyire is szereti a másikat, nem lehetnek egymáséi.
De hát... Ha Justin Júlia, akkor ki Rómeó? Talán a csaj a klipben?
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz felvállalta a másságát
Chloë Grace Moretz coming outtolt.
Emma Stone leborotválta a haját
Emma Stone leborotválta a haját
Borotvált fejjel debütált egy SNL partin.
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Selena Gomez: "Nem érdekel, hogy nem nézek ki piszkafának"
Kiosztotta a kommentelőket.
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Ezért árulta el Shawn Mendes, hogy majdnem apa lett
Elmesélte, miért árulta el.
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Megszületett Margot Robbie első gyermeke!
Édesanya lett a színésznő!
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Ariana Grande Instagramon is felvállalta új szerelmét
Hivatalosan is felvállalta.
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb nyomot találtak Liam Payne halálának ügyében
Újabb fejlemények történtek.
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Itt a hivatalos toxikológiai jelentés Liam Payne haláláról
Közleményt adtak Liam Payne haláláról.